mobiles.lt forumas

Telefonų modeliai => Sony Ericsson => Locosto, NEPTUNE, ODM/CALYPSO => Temą pradėjo: k000 Birželio 07, 2011, 13:55

Antraštė: Sony Ericsson S302i neįsijungia
Parašė: k000 Birželio 07, 2011, 13:55
sveiki,prijungus šitą se prie pc arba prie krovimo lizdo užsidega raudonai c raidė ir įjungimo mygtukas,bet telefonas įsijungt neįsijungia, ekranas niekas nedega buvo ardyta žiūrėta viskas pajungta gerai, tai kokiu būdu reiktu padaryti flash'a jam galit gal kas pasakyt su kokia programa ir kur gaut failus? kiek teko girdėt jis yra Neptune platformos,tai namų salygomis nieko nepadarysiu? Bet man kažkodėl yra minčiu,kad namų salygomis,čia viskas išeina tai apšvieskit mane ;D
Antraštė: Ats.: s302.
Parašė: shrekas Birželio 07, 2011, 15:25
Bet man kažkodėl yra minčiu,kad namų salygomis,čia viskas išeina tai apšvieskit mane ;D
Gal yra didelis noras kad butu imanoma namu salygomis, o ne kazkokiu mistiniu minciu??? Jei minciu vistik yra- kas trukdo jomis pasinaudoti?
Antraštė: Ats.: s302.
Parašė: k000 Birželio 07, 2011, 16:11
tai visada yra išeičių, imt ir pirkt dabar ten kokį box'a vien dėl vieno telefono neapsimoka, tiesiog galbūt ne taip klausimas buvo suformaluotas,tai žodžiu ar yra šansų namų sąlygomis kažką padaryti šiam telefonui?(telefonas+laidas+pc) na jeigu čia niekas neatsakys,manau teks ieškot atsakymo ir daugiau info užsienio forumuose. :)
Antraštė: Ats.: s302.
Parašė: ConnectIT Birželio 07, 2011, 16:56
<...> na jeigu čia niekas neatsakys,manau teks ieškot atsakymo ir daugiau info užsienio forumuose. :)

 ;D
Čia buvo grasinimas? ;D Pats supranti, bet toliau neteisingai formuluoji klausimą... Matai, sąvoka "namų sąlygos" labai abstrakti, nes meistras namie gali turėti 3 box'us su visais laidais, o jo kaimynas alkoholikas gali net elektros neturėti. Todėl jei klausi ar eitų ką nors be box'o padaryti, tai atsakau: eitų - pasikviesti draugų, sustoti aplink jį ratu ir sušokti lietaus šokį. O jei "ne" tau gražiau skamba užsienio kalbomis - tada užsienio forumai tavo paslaugoms.
;)

P.S. Šio forumo meistrai visada pasako, jei yra menkiausia, net ganėtinai rizikinga galimybė susitvarkyti telefono aparatą namie. Pateikia gidus, schemas, nurodo detales mažiausiomis kainomis ir reikalingus įrankius. Todėl tavo teiginys, kad yra ieškoma lengviausio kelio ir suteikiama netiksli informacija, visiškai neatitinka tikrovės.
Antraštė: Ats.: s302.
Parašė: k000 Birželio 07, 2011, 17:02
na negrasinu aš nieko kaip tau atrodo ;D suprantu aš puikiai čia esančių meistrų darbą ir visa kita, tiesiog kartais yra geriau neieškot kažko Lietuvių forumuose nes Lietuviai yra Lietuviai ir pagalbos už dyką geriau neprašyt... tai žodžiu ačiū kas nepatingėjo padėt susirasiu jau reikiama informacija ir be gerųjų forumo meistriukų.. :D
P.s ConnectIT-nieko neturiu prieš jūsų forumą, ir be jokių pykčiu gražiai užbaigiam šita temą.