mobiles.lt forumas

Telefonų modeliai => Apple => Temą pradėjo: Steikas Lapkričio 26, 2013, 23:54

Antraštė: Pora klausimu apie iphone 4s
Parašė: Steikas Lapkričio 26, 2013, 23:54
Kaip suprantu neverlock yra gerai kai turi iphone nes niekada neuzsiris?

Noriu nusipirkt iphone 4s ir pvz jei nusipirkciau nerista iphone ir be problemu atsirisciau su http://www.ebay.com/itm/RSIM-R-SIM9-PRO-Nano-Micro-Unlock-Card-for-iPhone-5-5S-5C-4S-3G-GSM-WCDMA-iOS7-X-/261332968655?pt=SIM_Cards&hash=item3cd8a8a4cf ?

Jie atnaujinciau rista telefona kitu budu tai po atnaujinimo kai uzsiris vel su ta kortele beproblemu atrisciau ?

Kas yra jailbreak ir kada ji reik naudot ?

Kaip ten su tuo itunes ? negi negalima apeit kad galeciau prijunginet iphone prie betkuriu pc , kad neistrintu visko ?
Antraštė: Ats: Pora klausimu apie iphone 4s
Parašė: YOO Gruodžio 06, 2013, 20:43
Labai kazkaip tu cia sumales tuos klausimus :) klausi:
"Noriu nusipirkt iphone 4s ir pvz jei nusipirkciau nerista iphone ir be problemu atsirisciau su http://www.ebay.com/itm/RSIM-R-SIM9-PRO-Nano-Micro-Unlock-Card-for-iPhone-5-5S-5C-4S-3G-GSM-WCDMA-iOS7-X-/261332968655?pt=SIM_Cards&hash=item3cd8a8a4cf ? "
tai jei pirksi nerista iphone, tai kam tau ja dar atsirist ?? :) O jei pirksi rista iphone, tai su ta RSIM kortele ji ne kad atrisi, bet desi ta kortele kartu su savo sim ir naudosi, ir ta RSIM tik apgaus telefona kad eitu naudotis, bet jo neatris... tik issiims ta RSIM ir telefonas vel bus toks priristas kaip ir buvo :)
Neverlockas, tuo gerai kad jis atristas, na ir dar sioks toks pliusas, kad jis imtas ne is operatoriaus, tai mazesne tikimybe kad ji gali blokuot kazkur. Ta prasme jei blokuos tai tik uz tai kad vogtas, ar pasinaudota draudimu ir pan... bet daznai blokuoja, kad nemoka operatoriui kontrakto, tai jau tau sitas kaip ir negresia. Dar yra telefonu kurie buve priristi ir atristi normaliai per apple serveri, perkant atrisima. Toks atrisimas brangokai kainuoja (priklausomai nuo salies ir operatoriaus), o kartais isvis atrist neina. Kad toki telefona atrisus vel gali pririst, tikimybe yra, bet labai labai maza. Beje jau tokiam variantui daug didesne tikimybe kad ji gali blokuoti kazkur (dazniausiai UK ir Skandinavijoj)