mobiles.lt forumas

Ne į temą => Kita => Temą pradėjo: KT819GM Rugsėjo 28, 2007, 11:33

Antraštė: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: KT819GM Rugsėjo 28, 2007, 11:33
Na ka, jau atejo laikas truputi ir apie vartotojus parasyt, ne vien apie tai kad visi meistrai blogi, mala suda ir panasiai, todel cia kartas nuo karto parasysiu kokia absurdiska situacija. Pradziai dvi:

1. Zmogus atnesa Siemens S65, papraso perrasyt programa, palieka aparata ir iseina. Programa jam perrasoma, taciau niekas nesikeicia, aparatas kimba, ir apskritai dedasi visokios nesamones. Zinant kad siemens turi savu niuansu su CPU, o ipac S65 su savo RAM, meistras paskambina zmogui, pranesa kad programa nepadejo ir todel reiktu ziuret mechaniskai, taip pat kaina gali keistis. Na zmogus sutinka, o aparatas padedamas i eile, kol bus galimybe prie jo prisest. Po ~4 dienu prie (na savaites gal) zmogus vel paskambina, meistras pries diena jau pradejes krapstyt ta aparata, taciau gedimo neranda, pokalbis su pardaveju ir zmogumi:

k. Sveiki, norejau pasiteiraut del siemens s65 kvito numeris 0000xxx
p. Na kolkas dar jusu siemens nepadarytas
k. kodel nepadarytas?
p. todel kad meistras neranda gedimo priezasties. Ta pacia sekunde kai bus sutvarkytas jums bus paskambinta.
k. bet zadejot sutvarkyt iki xx dienos, o dabar jau kelios praejes tas terminas
p. tikejomes standartinio gedimo, todel ir nustatem termina, taciau yra ne tai ko tiketasi, todel viskas 'uzsitempe'. Jei galit dar palaukit, jei negalit laukt, atvykit pasiimt aparato, jo bukle identiska pries jums atnesant, tik programos versija naujesne.
k. na jus zadejot sutvarkyt, taciau nesutvarket todel as kreipsiuos i ne maisto ir veterinarijos tarnyba su skundu kad nesutvarkot aparato.

Moralas: Jei nesi isitikines kad sutvarkysi kokia nors N95 su rysio problemomis, geriau to aparato is vis neimk, nes po to bus skundas :)

2. Zmogus atnesa 6600 su ivairiomis problemomis: Sudauzytas LCD, korpusas ir panasiai. Meistras viska sutvarko, taciau negali patikrint ar tikrai viskas veikia, nes uzdetas apsaugos kodas, nuskaicius programatoriumi kodo vistiek nepriima nes ar tai primaigytas ar tai dar koks velnias. Na anyway, meistras paskambina zmogui, paklausia ar telefone nera kokios tai svarbios info ir t.t., nes aparatui reikes nuimt apsaugos koda atstatant gamyklinius parametrus, zmogus pasako kad nera jokios svarbios info, todel galima atstatyt viska taip kaip naujam aparatui. Zmogus pasiima aparata, iseina ir uz valandos grizta. Pokalbis su pardaveju, o po to ir su dar 3 zmonem, tam tarpe ir as :)

k. mano aparatas pries tai grojo mp3, buvo pilna programu, o dabar tuscias, cia kodel.
p. todel kad jusu aparatas dabar yra standartines programines irangos, t.y. visos idiegtos programos buvo treciuju saliu.
k. ta prasme? reiskia kad aparatas nebegros mp3 ir apskritai bus tuscias?
p. ne ta prasme, o ta kad jums reikia isidiegt tas programas kuriu norite paciam, galu gale kad jos laisvai prieinamos internete.
k. vistiek niekas man cia neaisku, viskas buvo, viskas grojo, o dabar nieko nebera, cia jau kazkas ne taip ...

ilga diskusija, ir man visgi teko idet ta mp3 player, taip pat ir codekus idejau, tam kad su zmogumi nesipykt, taciau nuo kada tai remonto imones kalte, jei zmogus buvo perspetas?

Moralas: Reikia labai smulkiai isklausinet, ar tas yra, ar to nera ir panasiai.

Tik ka daryt, jei tu klientu per diena daugiau nei 100 (vien tam kas susije su remontu) o dar visokios kitos nesamones ir panasiai. Todel manau kad zmogus jau atejes turetu jau iskart zinot, ka reikia issaugot, taip pat suprast kad nera taip jau paprasta zaist su tais aparatais, kai galu gale cia forume zmones nei patch kiti nesugeba isidet, nors viskas 'step by step' aprasyta.

B.R.
SC
Įrašyta: Rugsėjis 28, 2007, 11:16
Toliau, nesusije su remontu, taciau susije su zmoniu logika. Kalbasi klientas ir pardavejas:

k. sveiki, pries dvi dienas palikau mobiliaka patvarkyt.
p. sveiki, duokite kvita, paziuresim ar jau sutvarkytas ir t.t.
k. ai, palikau kvita namie ...
p. gerai, ar turit savo asmens dokumenta?
k. neturiu
p. pasakykit pavarde, paziuresiu ar bent sutvarkytas. Taip pat koks aparatas, modelis?
k. petras petraitis, aparatas nokia atrodo, o gal siemens, nu toks maziukas, ai nejau neatsimeni, pries dvi dienas gi tik palikau.
p. per dvi dienas cia tuzinas aparatu praeina, kaip mes galim atsimint, o kas jam buvo sugede?
k. nesikrove, kai ikisi pakroveja nieko nerode.

Na paieska truko apie gera pusvalandi, kol rado pagal pavarde ta aparata, o ten sudauzytas ekranas ir jis nieko nerode, (SE K700). Taciau kad ir kaip butu, be kvito ar tai bent be dokumento niekas aparatu pas mus neatiduoda, todel kliento buvo paprasyta atsinest dokumenta ar tai kvita jei nori atsiimt aparata. (nuostatai ant sienos kabo galu gale), rezultatas buvo: visi isvadinti idiotais, kad jis taip ilgai pralauke ir negauna dabar savo telefono, jis gi nekaltas kad pamirso kvita, bei kad nei teisiu neturi, nei kad paso ar tai id korteles nesinesioja. Tai buvo senokai, ir po to laiko niekas nebeateina pasiimt (apie 11 menesiu jei teisingai pamenu) :) Galu gale, ant kvitu yra parasytos laikymo salygos, kad po pranesimo neatsiemus aparato per 3 men, jis bus demontuojamas. Remonto imones, ne saugyklos, taciau vistiek laikomi apie 2 metus kol galu gale kantrybe neislaiko. Tai tiek siai dienai.  :laugh:


Na dar viena trumpa: :)

Ateina zmogus, klausia kiek kainuoja pakeist Z520i SE sleifa, pardavejas pasako kaina, zmogus tuomet paklausia o kiek vien sleifo kaina, pardavejas ir atsako. Na zmogus pamasto, pamasto, ir sako - plesikai, parduokit man ta sleifa, pats pasikeisiu, gi ten nera kas veikt ji pakeist. Na kliento norai ispildomi, nusiperka jis ta sleifa, nusiperka atsuktuva. Sekancia diena ateina, aparatas maiselyje, sleifas per puse nutrauktas, ir sako - na gal ir ne plesikai visgi esat ... :)

Moralas: Ne viskas taip paprasta, kaip gali pasirodyt is pirmo zvilgsnio, dar ir viena Lietuviska patarle galima pritaikyt apie goduma. :)

Sekantis apie senus zmones:

Ateina moteriske, sako - mano Philips diga nebesikrauna, kas galetu but? Jai pakeicia baterija, nes aparatas jau senas, ir viskas veikia. Tuomet moteriske paklausia: Ar galima butu ivest Lietuviu kalba ... Jai atsako: kad niekas nebeves, nes ten bla bla... Ir moteriske tuomet sako: Ka man dabar daryt, as tai angliskai sneket nemoku? Jos paklausia - o kam jums angliskai sneket? o ji atsako - tai jei telefone nera lietuviu kalbos, kaip as susisnekesiu? :)

B.R.
SC
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: grazhvee Rugsėjo 28, 2007, 13:39
nu jo jauciu ten tau smagu, nes tokiu prisirenk  :laugh: nu siaip truksta info zmonems nes pas mus vistiek tos technologijos ateina veliau, o i zmoniu galvas dar leciau  :) tas su mp3 playeriu viska pasako  :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: YOO Rugsėjo 28, 2007, 14:05
cia tom temom galima kalbet ir kalbet...pas mus buna ir zmones "priklauso nokijų klubui" cia reiskia kad turi nokia telefona ....  :D ir "atėjus vidurnakčiui paima rusai" - kiek išsiaiškinau, tai čia žmogus gyvena prie rusijos sienos, pajungtas roamingas ir padarytas tinklo pasirinkimas automatinis ir automatiškai persijungia prie rusų operatoriaus  :laugh: ir meistru pas mus pilna kurie atlenkiamus, atstumiamus korpusus "be problemu patys pasikeicia" na visokiu zmoniu yra, manau visokiu ir reiki  ;) ir spauda iskviesta buvo del omnitel garantinio telefono, na kuom as kaltas kad pardaviau veikianti o po dienos sugedo...ju teises yra atiduot taisyt, pasikeist i nauja ar atsiimt pinigus, bet tvarka tokia, kad jau sita reikala reikia rist ne su mumis, mes tik galim padet iki MTTC nusiust. manau is bet kurios taisyklos isrinktum tokiu epizodu kruva ir jei sukurtum filma, tai jis tikrai nenusileistu holivudinem ar rusu komedijom  :laugh:
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: lg Rugsėjo 28, 2007, 14:11
Na sposu tai tikrai buna  :D Vienas isimintiniausiu man, sis:
Atejo bobute gal kokiu 60-70m ir klausia:
-Ar turit TELE2 pakroveju?
-Turiu  :) ir visiem tinklam.
-Tai duokit man viena
Tada praejo koks pusvalandis, kol issiaiskinau kokiam modeliui reikia, nes ji neturejo su savimi aparato. Sakiau gal pirma laiko prazilsiu su ja  :D Bet ispudis visam laikui liko  :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: bronius69 Rugsėjo 28, 2007, 16:05
daugumoi reliamia gyvenime visi toki minedai  :-\ nieko naujo neisgirdau.
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: KT819GM Rugsėjo 28, 2007, 16:55
As sia tema pradejau, kad zmones nebeapsimetinetu kvailiais per daug, nes puse ivykiu atsitinkanciu aps mus ir kitose imonese yra ne kvailumu paremtos, o pinigine israiska, kai zmogus kvailai remiasi istatymu, nors nieko is to vistiek neislos.
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: bronius69 Rugsėjo 28, 2007, 21:45
as papasakosiu nutikima kuris visiskai nejuokingas pries kokius pora metu kai pats buvau minedas nunesiau telefona i taisikla kai atejau atsimt reikejo sumoket 60lt o as turejau 50lt + 10lt metaliniais o kokius 2 lt isvis baltais centais.tai taisitojas sako kai turesi normaliai 10lt ta tai atnesk ir atiduok,o as kaskaip taip neatnesiau.kita vertus jis pats kaltas balti centai irgi pinigai...  :-\

sutikit mano pasakojimas nelinksmas  8) bet sita tematika neturiu ka daugiau pasakot...
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: CRONUS Rugsėjo 29, 2007, 00:45
... kai zmogus kvailai remiasi istatymu, nors nieko is to vistiek neislos.
na man tikrai teko išlošt kai savo laiku įsigijau Siemens S55 už M55 kaina vien dėl to kad mano nokia 3510i buvo brokuota ir dar norėjo pripaišyt kad lindau į jos vidų (buvo garantinis tel) ;)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: KT819GM Rugsėjo 29, 2007, 12:05
Na Cronus nesi kvailas, todel i si pogrupi ir nepateksi, nes manau skiri tai ka reikia, O sitas skyrelis yra apie 'minedus' kaip dj gerbiamas bronius paminejo :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: Gallardo Rugpjūčio 10, 2010, 22:17
Užmiršot šią temą, chebryt, juk nutikimų daug įvyksta. Prie progos papildykit :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Rugpjūčio 12, 2010, 11:00
Ateina bobute i taisykla:
-Man reikia pataisyt telefona...
-O kas jam yra?
-Kai man skambina- jis visas dreba, pataisykit kad nedrebetu....
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: esnyper Rugpjūčio 12, 2010, 11:15
Ateina bobute i taisykla:
-Man reikia pataisyt telefona...
-O kas jam yra?
-Kai man skambina- jis visas dreba, pataisykit kad nedrebetu....

Geras, geras ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Rugpjūčio 14, 2010, 17:21
Užmiršot šią temą, chebryt, juk nutikimų daug įvyksta. Prie progos papildykit :)
Tai kad forumas vezlishkas pasidare, net uzeit nesinori....
Įrašyta: Rugpjūtis 12, 2010, 11:49
Nu va, forumas pradejo normaliai veikt man, tai tuo paciu ir nauja istorija...

Ateina moteris i taisykla su sena Nokia....
-Istrinkite man interneta is telefono. Seka cia mane visokie, skambineja... Jau viena telefona i upe ismeciau....

Na ir dar viena...
Be abejo vel moteris, su nauja, bet visai paprastute Nokia...
- As trumpam, man biski reikia, cia nieko nekainuos (jos zodziai meistrui!!!). Man reikia telefone pakeisti data, vakar pirkau telefona, tai (keiksmazodis) pardavejas per 5 minutes nieko nesugebejo paaiskinti....
Prasideda nuotolinis aiskinimas ka reikia spausti kad pasikeisti data. Datos keitimas truko apie 10 minuciu, bambuke visiska...
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: winci Rugpjūčio 15, 2010, 00:43
Gal ne visai apie mobilius, bet į temą - buvau pas remontininkus ir nugirdau tokį pokalbį tarp meistriuko ir statybininko grįžusio pavasarot iš skandinavų : "Turiu LAKTOPĄ norvegišką, ar padarysit lietuvišką, kažkokį šūdą reik kiek žinau įdėt" Meistriukas : "Ką turi?". Statybininkas "Laktopą". Meistriukas : "Supratau...atnešk parodyt". Atvelka statybininkas iš šalia stovėjusios Audi A6 asusą neblogą (įtariu "nupūstą" Norvegijoj) ir sako: "Į LAKTOPĄ įdėk, kad būtų lietuviškas, windouzus ir žaidimų ir internetą, galiu mokėt 100 eurų, ar išeis padaryt per savaitę?" :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: Dzyga Rugpjūčio 15, 2010, 10:42
Gal ne visai apie mobilius, bet į temą - buvau pas remontininkus ir nugirdau tokį pokalbį tarp meistriuko ir statybininko grįžusio pavasarot iš skandinavų : "Turiu LAKTOPĄ norvegišką, ar padarysit lietuvišką, kažkokį šūdą reik kiek žinau įdėt" Meistriukas : "Ką turi?". Statybininkas "Laktopą". Meistriukas : "Supratau...atnešk parodyt". Atvelka statybininkas iš šalia stovėjusios Audi A6 asusą neblogą (įtariu "nupūstą" Norvegijoj) ir sako: "Į LAKTOPĄ įdėk, kad būtų lietuviškas, windouzus ir žaidimų ir internetą, galiu mokėt 100 eurų, ar išeis padaryt per savaitę?" :D
 
Uz 100 as jam pilna harda buciau filmu, zaidimu prirases ir padares per diena. :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: winci Rugpjūčio 15, 2010, 12:55
Tai ir padarė - pasidomėjau, per 4 val. viskas ore, tik su interneto įrašymu bėdų turėjo  ;D mozilą įgrūdo ir pasakė, kad čia internetas, dar wifi pamokino pajungt.
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: smiriukas Rugpjūčio 15, 2010, 14:06
Pasisekė meistriukui. :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: esnyper Rugpjūčio 15, 2010, 15:25
Čia truputį ne į temą, bet tiks :)

Atėjau į kiką, pirkt žuvim ėsti :) Žiūriu, gražus augalas + nebloga nuolaida :) Prieinu prie paradavėjos ir klausiu, kokio apšvietimo reikia šiam augalui. Na tipo žemo, vidutinio ar aukšto apšvietimo lygio reik augalui, kad jis gerai augtų :) Atsakymą gavau: na tai koks akvariume yra ašvietimas, toks ir tiks, negi kitą dėsi :D Čia žodis į žodį atpasakojau :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Rugsėjo 30, 2010, 18:44
Paklausimas per Skype... Pentagonas ir Interpolas mus seka...

<<< zekit radau nokia n95 8gb ir noriu suzinot ar jis nepajunktas per palidova—
TOMAS, Šiandien 18:20
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: esnyper Rugsėjo 30, 2010, 19:04
Paklausimas per Skype... Pentagonas ir Interpolas mus seka...

<<< zekit radau nokia n95 8gb ir noriu suzinot ar jis nepajunktas per palidova—
TOMAS, Šiandien 18:20

Net nežinočiau ką jam atsakyti  ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: luzhis Spalio 30, 2010, 22:53
Tik dabar sita tema pastebejau,kokiu tik kuriozu nebuna.Mano draugui prikolas kazkur pries 2 metus su biskiu buvo:
Sedim mes pas drauga,zaidziam CS pries botus ;D ;D gryzta draugo mociute is darbo draugas klausia:
Kaip sekesi?
Mociute:
Ai gerai bet sunku darbe buvo,eidama namo telefona kazkoki radau bet prastas toks juodas,didelis apdauzytas turbut vaikai zaide ir pamete ;D
Mes is karto suklusom:
Koks telefonas???kur radai?ir svarbiausias klausimas AR PAEMIAIIII??????????????
Mociute:
Ai paemiau bet kazkoks prastas jis,jau senas turbut tai nusinesiau iki namu,poto pagalvojau ir taip namie slamsto pilna tai ant suoliuko palikau prie padjezdo ;D
Mes nieko nepasake basi nubildejom i apacia zaibo greiciu ziurim n73me ant suoliuko taip graziai guli,dar suoliukas baltas buvo :D n73 toks neblogai panesiotas buvo bet veike gerai dar su 2gb korta buvo ir ezio sim :D
Oi dziaugsmo tada buvo draugui,bet poto pasikeite n73 i PS2 o po savaites ps2 lazeris numire....
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: lg Spalio 31, 2010, 18:20
Ateina vyras is kaimo (nu gryn kaimas :) ) padeda ant stalo Nokia 6610i ir sako: ko tai kamera neryskiai fotkina, nieko nesimato beveik, o pas daruga Nokia N95 tai geriausiai fotkina. Padarykit, kad fotkintu kaip pas ji...   :s Siuo momentu buvo zado netekimas  ;D

P.S buvo pasiulyta nusipirkt foto aparata  :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: luzhis Spalio 31, 2010, 23:52
Atsmenu su draugu stoty buvom,turejom laisva valanda tai uzejom telefonu paziureti i kioska ziurim telefonus ir atejo moteriske i kioska ir sako pardavejai:
Gal galit ekrana nokijai pakeist?
Pardaveja:
Galim o kas nutiko?koks modelis?
Moteris:
Nu nokia tokia sena,suduzo ekranas,va sitokia-ir padejo 6230 nokia ant prekystalio
Pardaveja pasake kaina o moteris sako:
As savo ekrana turiu,galit is vieno telefono i kita perdeti?
Pardaveja sako:
Galim
Moteris nudziunga ir sako:
O tai puiku ir padeda ant stalo kazkoki samsunga atlenkiama ir dar speja paklausti per kiek laiko jie galetu perdeti ekrana nes ji skuba namo ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: lg Gruodžio 07, 2010, 08:55
Atnese "bomzas" nokia N96, sako:  kazko neisijungia, buvau nuneses kitiem meistram paziurejo nieko nesuprato ir atsiunte cia, paziurekit kas jam yra. Bandziau nuimt galini dangteli, o tas priklijuotas buvo...

Na, nuimu galini dangteli, o viduj ner baterijos ikistas metalo gabalas, MULIAZIAS!!! Vos is juoko i kelnias nepridariau  ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: KT819GM Gruodžio 07, 2010, 09:21
Pries keleta dienu zmogus atnese iPhone 3gs. Gedimas - veike, veike ir kazko pradejo strigti. Meistras atidaro, o ten jau varztai surudije viduj. Skambina zmogui, sako - jusu tel slapias ir neaisku ar bepavyks suremontuoti, ar lauksite? Klientas atsako - ka cia stumi, suslapes jis buvo amerikoj, cia nebuvo ... Priemejas tuomet paklause ar Amerikoj vanduo kitoks ir nebesulauke jokio ats ...
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: luzhis Gruodžio 07, 2010, 10:11
Pries keleta dienu zmogus atnese iPhone 3gs. Gedimas - veike, veike ir kazko pradejo strigti. Meistras atidaro, o ten jau varztai surudije viduj. Skambina zmogui, sako - jusu tel slapias ir neaisku ar bepavyks suremontuoti, ar lauksite? Klientas atsako - ka cia stumi, suslapes jis buvo amerikoj, cia nebuvo ... Priemejas tuomet paklause ar Amerikoj vanduo kitoks ir nebesulauke jokio ats ...
gal ten buvo vienas is tokiu lietuviu kuriem atrodo kad uzsieni viskas geriau,o tai kad telefonas suslapo amerikoje reiskia kad jis turi tik greiciau ir geriau veikti ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: foxass Gruodžio 07, 2010, 11:48
Nors as nedirbu stambioj ymonej ar seip kokiam salone bet ir pas mane namie buna atnesami telefonai :) Tad papasakosiu yprasta atveji tarp bobuciu ir nokiju 1600 ir panasiu dabar joms tinkanciu telefonu :) Atnesa mociute telefona ir sako kazko as negirdziu kai kalba ar vos vos girdziu. Na paimiau pravaliau man atrodo girdisi gerai, padariau visa garsa kad kai kalba kad girdetu sako vo labai gerai, sumokejo ir po keliu dienu vel ateina bet jau su kitu telefonu ir sako as vel kazko negirdziu ( tipo kazka pachimicijau kad tik tam kartui veikia ) na pazejau ten ir garsas nuimtas visai vel padidinau, po poros val atnesa telefona kur pirma diena buvo atnesus savo vistiek neveikia, tai per puse val as jei iaiskinau ka reikia paspaust kad garsiau kalbetu. Nuo tos dienos jau nebevaiksto koki menesi pas mane :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: luzhis Gruodžio 07, 2010, 11:55
va primokinai bobute kaip garsa didinti ir atidarė ji savo saloną ;D i kurį kitos bobutės telefonus neša ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: foxass Gruodžio 07, 2010, 17:13
Ale rimtai... pelna man nebebus... pz pz :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: Dzyga Gruodžio 07, 2010, 17:21
Nors as nedirbu stambioj ymonej ar seip kokiam salone bet ir pas mane namie buna atnesami telefonai :) Tad papasakosiu yprasta atveji tarp bobuciu ir nokiju 1600 ir panasiu dabar joms tinkanciu telefonu :) Atnesa mociute telefona ir sako kazko as negirdziu kai kalba ar vos vos girdziu. Na paimiau pravaliau man atrodo girdisi gerai, padariau visa garsa kad kai kalba kad girdetu sako vo labai gerai, sumokejo ir po keliu dienu vel ateina bet jau su kitu telefonu ir sako as vel kazko negirdziu ( tipo kazka pachimicijau kad tik tam kartui veikia ) na pazejau ten ir garsas nuimtas visai vel padidinau, po poros val atnesa telefona kur pirma diena buvo atnesus savo vistiek neveikia, tai per puse val as jei iaiskinau ka reikia paspaust kad garsiau kalbetu. Nuo tos dienos jau nebevaiksto koki menesi pas mane :)
Kiek imi uz toky malonuma? gal man nuolaidele padarytum?
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: luzhis Gruodžio 07, 2010, 17:39
Man karta bajeris buvo:
Atnešė man pažystamas savo motinos telefona(nokia 6230) ten reikėjo ekrana pakeist ir kamera ir dar kelias smulkias dalis pakeist aš kaip tik turėjau 6230 su bloga pagrindine plokšte(drėgmės buvo gavęs) paėmiau viska perdėjau,o ant draugo motinos 6230 buvo korpusas labai prastos būklės o maniškės korpuso būklė buvo žymiai geresnė,paėmiau ir uždėjau savo korpusa(aišku už korpusa pinigų neprašiau,taip uždėjau nemokamai) ,atidaviau jam jau pataisyta 6230 jis man litus,kita diena ateina jis ir liepia sena korpusa uždėt ;D o bajeris tame kad korpusai buvo visiškai vienodi tik kad tas kurį aš uždėjau buvo žymiai geresnės būklės ir laikėsi normaliai ;D ;D ;D Taip kad nevisada geri darbai būna ivertinami :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: foxass Gruodžio 09, 2010, 10:17
Nors as nedirbu stambioj ymonej ar seip kokiam salone bet ir pas mane namie buna atnesami telefonai :) Tad papasakosiu yprasta atveji tarp bobuciu ir nokiju 1600 ir panasiu dabar joms tinkanciu telefonu :) Atnesa mociute telefona ir sako kazko as negirdziu kai kalba ar vos vos girdziu. Na paimiau pravaliau man atrodo girdisi gerai, padariau visa garsa kad kai kalba kad girdetu sako vo labai gerai, sumokejo ir po keliu dienu vel ateina bet jau su kitu telefonu ir sako as vel kazko negirdziu ( tipo kazka pachimicijau kad tik tam kartui veikia ) na pazejau ten ir garsas nuimtas visai vel padidinau, po poros val atnesa telefona kur pirma diena buvo atnesus savo vistiek neveikia, tai per puse val as jei iaiskinau ka reikia paspaust kad garsiau kalbetu. Nuo tos dienos jau nebevaiksto koki menesi pas mane :)
Kiek imi uz toky malonuma? gal man nuolaidele padarytum?


Forumieciam visada nuolaida :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: esnyper Gruodžio 12, 2010, 17:52
Skype pokalbis:
[17:45:04] Dominykas: labas, gal gali ryt atsinešti microsd kortelę į mokyklą, reik pabandyt ant telefo, ar skaito :)
[17:46:06] Andrius: vietoj m2 desi?
[17:46:15] Dominykas: ne, į kitą ragelį
[17:46:26] Andrius GT-R: tai gerai nes balys kai bande ideti tai 40 min neistrauke :DD
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: foxass Gruodžio 12, 2010, 17:53
:D geras pokalbis :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Kovo 18, 2011, 14:35
Mums linksma, klientui turbut nelabai....
Per 1,5 menesio 3 karta tas pats telefonas atvaziuoja remontui su sudauzytu touchscreenu... Modelis- HTC Diamond2, klientas is kito miesto, tad apart remonto dar ir siuntimai kainuoja... Teko padaryt sikart gera nuolaida, kaip nuolatiniam klientui  :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: esnyper Kovo 18, 2011, 14:41
Nu jo... Nepigiai kainavo jam šitas telefonas :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: foxass Kovo 18, 2011, 15:05
Cia panasei kaip mana draugeliui su X3 buvo kai nesenai jie atsirado. Eme nauja ir 2 kart veze ekrana tvarkyt nes suskyla kazkaip jam :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: Wyshniukas Balandžio 03, 2011, 23:51
Bump.
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: winci Balandžio 04, 2011, 19:56
Wyshniuk, cannabis ?  ;D Beje, žymioji JAV Nepriklausomybės deklaracija taip pat surašyta ant kanapinio popieriaus (Vikipedija)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Balandžio 07, 2011, 14:21
Na ne pas mus atsitikimas, bet vertas sios skilties :)
http://santyaho91.livejournal.com/1367679.html
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ConnectIT Balandžio 07, 2011, 15:38
Na ne pas mus atsitikimas, bet vertas sios skilties :)
http://santyaho91.livejournal.com/1367679.html
Neblogas variantas - kinietiškas muliažas su išradinga technologija. Kadangi dar ne visi "susiintegravom" ir dar ne visai "Vilno nasho", tai galbūt kažkas rusiškai nesupranta. O šitame tekste Google Vertėjas bejėgis. Tai trumpai lietuviškai:
 
Atnešė į remonto dirbtuves žmogus hardą. Sako, kad jei įrašo filmą, tai tik paskutines filmo minutes iš jo rodo. Pagal krūvą "protingų" užrašų ant korpuso galima spėti, kad tai 500GB talpos Samsung išorinis hardas, prijungus prie kompiuterio talpa nurodoma 500GB. Užrašai "tvarkingi", jokio įtarimo. Sako, kad pirko Kinijoje, ten specialiai patikrino (prijungė, įmetė kelis paveikslėlius, tipo veikia). Kadangi prieš kelis mėnesius tiems meistrams jau buvo atneštas analogiškas "hardas", šie pradėjo žvengti, priėmime išardė ir parodė vargšui žmogeliui, ką jis nusipirko. Tada išlydėjo pro duris.
Veikimo principas: 128MB USB atmintukas, įtašymas į jį veikia ratu. Kaip jis pagamintas - neaišku. Bet atvaizduojama talpa yra 500GB, juos visus tau leis rašyti. Net bylos dydis bus atvaizduojamas originalus. Nemėtys klaidų įrašant, bet išsaugos tik paskutinius 128MB rašytų duomenų.
Dar nuo savęs pridėsiu, kad "įrašymas ratu" (circle mode) naudojamas daugumoje vaizdo stebėjimo sistemų, kai užsipildžius duomenų talpyklai, naujausi duomenys rašomi ant seniausių duomenų ir taip nepertraukiamai vyksta duomenų kaupimas.
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: KT819GM Balandžio 07, 2011, 15:53
Kietai, neuzilgo Kinai mus aplenks ne tik kiekiu, bet ir ismanumu (mus turejau omeny europa). Pamenu kai musu 'korporacija' nusipirko is kinu M2 PRO 8 GB kortas, viskas atrode kaip ir nieko iki kol zmones isideje i psp suformatuodavo. Tuomet jos tapdavo nebe 8 o 2 GB ;)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: YOO Balandžio 07, 2011, 16:28
Kietai, neuzilgo Kinai mus aplenks ne tik kiekiu, bet ir ismanumu (mus turejau omeny europa). Pamenu kai musu 'korporacija' nusipirko is kinu M2 PRO 8 GB kortas, viskas atrode kaip ir nieko iki kol zmones isideje i psp suformatuodavo. Tuomet jos tapdavo nebe 8 o 2 GB ;)
man draugelis buvo daves usb flashke 16 GB is kinu, tai ten is 16 likdavo 2  ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ConnectIT Balandžio 07, 2011, 16:37
Kietai, neuzilgo Kinai mus aplenks ne tik kiekiu, bet ir ismanumu (mus turejau omeny europa). Pamenu kai musu 'korporacija' nusipirko is kinu M2 PRO 8 GB kortas, viskas atrode kaip ir nieko iki kol zmones isideje i psp suformatuodavo. Tuomet jos tapdavo nebe 8 o 2 GB ;)
man draugelis buvo daves usb flashke 16 GB is kinu, tai ten is 16 likdavo 2  ;D

Man draugelis irgi davė 16GB atmintuką taisyti, susiformatuoja normaliai, talpą rašo 16GB, skaitymo/rašymo klaidų nemėto, failus visus atvaizduoja, kiek telpa į 16GB ir originaliais dydžiais. Bet realiai iš jos nuskaitysi tik paskutinio įrašinėto failo paskutinius kiek tai MB. Tik dabar man daėjo, kad čia gi tas pats. ;D O aš dar gaivinti bandžiau tą atmintuką... Iš čigono kažkokio pirko...
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: winci Balandžio 07, 2011, 19:43
Varžtai Samsungo harde - va kur technikos stebuklas.
Beje aš ebay "pabidinau" už 32 GB Class6 SDHC kortą ir pamiršau - iki aukciono pabaigos buvo likę 3 dienos, sakau vis tiek be šansų laimėti. Praėjo tos dienos ir dar kelios - pažiūriu ebay - laimėjau. Sumokėjau apie 15 USD (tiksliai neprisimenu). Parsiuntė man tą kortą - graži kaip tikra TRANCEDENT  :) Kažką pakrapščiau su ja ir numečiau, vėliau su testine programėle radau joje 3,2 GB - tačiau bet bet koks įrenginys rodo 31,2 GB ir neina nulaužt . Pardavėją apkeikiau, tai jis grąžino pinigus, o man korta pasiliko, tai taip ir mėtos prie kompo.
Korta labai panaši į šią
http://fightflashfraud.files.wordpress.com/2009/06/kchtcarlm_sd.jpg?w=302&h=258
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Gegužės 26, 2011, 10:49
Mums linksma, klientui turbut nelabai....
Per 1,5 menesio 3 karta tas pats telefonas atvaziuoja remontui su sudauzytu touchscreenu... Modelis- HTC Diamond2, klientas is kito miesto, tad apart remonto dar ir siuntimai kainuoja... Teko padaryt sikart gera nuolaida, kaip nuolatiniam klientui  :)
Atvaziavo tas pats telefonas ir 4 karta  ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: esnyper Gegužės 26, 2011, 11:21
Pala, pala. Tai gal pas jus ten kokia graži sekretorė dirba, kad žmogelis daužo tą telefoną kaip patrakęs :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Gegužės 26, 2011, 13:41
Pala, pala. Tai gal pas jus ten kokia graži sekretorė dirba, kad žmogelis daužo tą telefoną kaip patrakęs :D
Noretum  ;D Negalim bent kolkas tokios i darba priimt, nes butu naudojama ne pagal paskirti  :-* O jei rimtai- zmogaus pasiteisinimas- nespeju parduot kol sudauzau  ;D Siuntineja zmogus telefona is Siauliu...
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ads Gegužės 26, 2011, 14:59
Na ne pas mus atsitikimas, bet vertas sios skilties :)
http://santyaho91.livejournal.com/1367679.html
Neblogas variantas - kinietiškas muliažas su išradinga technologija. Kadangi dar ne visi "susiintegravom" ir dar ne visai "Vilno nasho", tai galbūt kažkas rusiškai nesupranta. O šitame tekste Google Vertėjas bejėgis. Tai trumpai lietuviškai:
 
Atnešė į remonto dirbtuves žmogus hardą. Sako, kad jei įrašo filmą, tai tik paskutines filmo minutes iš jo rodo. Pagal krūvą "protingų" užrašų ant korpuso galima spėti, kad tai 500GB talpos Samsung išorinis hardas, prijungus prie kompiuterio talpa nurodoma 500GB. Užrašai "tvarkingi", jokio įtarimo. Sako, kad pirko Kinijoje, ten specialiai patikrino (prijungė, įmetė kelis paveikslėlius, tipo veikia). Kadangi prieš kelis mėnesius tiems meistrams jau buvo atneštas analogiškas "hardas", šie pradėjo žvengti, priėmime išardė ir parodė vargšui žmogeliui, ką jis nusipirko. Tada išlydėjo pro duris.
Veikimo principas: 128MB USB atmintukas, įtašymas į jį veikia ratu. Kaip jis pagamintas - neaišku. Bet atvaizduojama talpa yra 500GB, juos visus tau leis rašyti. Net bylos dydis bus atvaizduojamas originalus. Nemėtys klaidų įrašant, bet išsaugos tik paskutinius 128MB rašytų duomenų.
Dar nuo savęs pridėsiu, kad "įrašymas ratu" (circle mode) naudojamas daugumoje vaizdo stebėjimo sistemų, kai užsipildžius duomenų talpyklai, naujausi duomenys rašomi ant seniausių duomenų ir taip nepertraukiamai vyksta duomenų kaupimas.

Nu bet ir išradingumas ;D Na bet manau ant svorio turi jaustis, kur tuščia dėžutė su flešu, o kur HDD :)

Mums linksma, klientui turbut nelabai....
Per 1,5 menesio 3 karta tas pats telefonas atvaziuoja remontui su sudauzytu touchscreenu... Modelis- HTC Diamond2, klientas is kito miesto, tad apart remonto dar ir siuntimai kainuoja... Teko padaryt sikart gera nuolaida, kaip nuolatiniam klientui  :)
Atvaziavo tas pats telefonas ir 4 karta  ;D

Nu pasitaiko visko, gal rankos slidžios ar kišenės per siauros ;D ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ConnectIT Gegužės 26, 2011, 15:40
Na ne pas mus atsitikimas, bet vertas sios skilties :)
http://santyaho91.livejournal.com/1367679.html
Neblogas variantas - kinietiškas muliažas su išradinga technologija. Kadangi dar ne visi "susiintegravom" ir dar ne visai "Vilno nasho", tai galbūt kažkas rusiškai nesupranta. O šitame tekste Google Vertėjas bejėgis. Tai trumpai lietuviškai:
 
Atnešė į remonto dirbtuves žmogus hardą. Sako, kad jei įrašo filmą, tai tik paskutines filmo minutes iš jo rodo. Pagal krūvą "protingų" užrašų ant korpuso galima spėti, kad tai 500GB talpos Samsung išorinis hardas, prijungus prie kompiuterio talpa nurodoma 500GB. Užrašai "tvarkingi", jokio įtarimo. Sako, kad pirko Kinijoje, ten specialiai patikrino (prijungė, įmetė kelis paveikslėlius, tipo veikia). Kadangi prieš kelis mėnesius tiems meistrams jau buvo atneštas analogiškas "hardas", šie pradėjo žvengti, priėmime išardė ir parodė vargšui žmogeliui, ką jis nusipirko. Tada išlydėjo pro duris.
Veikimo principas: 128MB USB atmintukas, įtašymas į jį veikia ratu. Kaip jis pagamintas - neaišku. Bet atvaizduojama talpa yra 500GB, juos visus tau leis rašyti. Net bylos dydis bus atvaizduojamas originalus. Nemėtys klaidų įrašant, bet išsaugos tik paskutinius 128MB rašytų duomenų.
Dar nuo savęs pridėsiu, kad "įrašymas ratu" (circle mode) naudojamas daugumoje vaizdo stebėjimo sistemų, kai užsipildžius duomenų talpyklai, naujausi duomenys rašomi ant seniausių duomenų ir taip nepertraukiamai vyksta duomenų kaupimas.

Nu bet ir išradingumas ;D Na bet manau ant svorio turi jaustis, kur tuščia dėžutė su flešu, o kur HDD :)



Taigi dėl svorio dvi veržlės galingos įklijuotos... ;D

(http://pics.livejournal.com/santyaho91/pic/00f63d6s)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: Gudukas Gegužės 26, 2011, 16:27
"Harda" uzskaitau..  :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: -NOKIA- Gegužės 26, 2011, 19:58
oi gera tema  ;D tos pirmos istorijos nemirtingos


o hardas tai kaip is cigono pirktas  :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Gegužės 26, 2011, 21:47
Jei nepamirsiu- nufotkinsiu 8800 safyra, kitaica, i vidu ivarytas geras metalo gabalas kad butu pagal svori panasus i orga.
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ads Gegužės 27, 2011, 11:11
Citata
Taigi dėl svorio dvi veržlės galingos įklijuotos... Grin
Nemanau, kad atitiks hdd svorį šitos veržlės :) Bet dėl tokio sumanumo tikrai užskaitau :-* ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ConnectIT Gegužės 27, 2011, 11:27
Citata
Taigi dėl svorio dvi veržlės galingos įklijuotos... Grin
Nemanau, kad atitiks hdd svorį šitos veržlės :) Bet dėl tokio sumanumo tikrai užskaitau :-* ;D

Aišku atitiko. Stambios gi jos... Matai, vietos juk į valias dar liko. Būtų reikėję - būtų daugiau įdėję. ;)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ConnectIT Liepos 04, 2011, 12:33

Papasakosiu, kokių stebuklų patyriau MTTC Vilniuje. Pristačiau remontui du telefonus, vieną su programinėm bėdom, o kitą su slide'o ir korpuso bėdom. Pirmąjį sugadinau pats, programuodamas per USB labai netinkamu metu sujudinau kabelį, matyt dingo kontaktas ar išsikreipė duomenų srautas. Antrąjį iš keršto sugraužė šuo, vėliau aparatas buvo remontuojamas pas kitus meistrus (net du kartus), tačiau kokybiškai vistiek neveikė.

MTTC atstovybėje nurodžiau pirmąjį tiesiog perprogramuoti (namų sąlygomis tai padaryti buvo nebeįmanoma), o antram pakeisti dalis: slide'ą, valdymo klaviatūrą ir galinį dangtelį. Dalių spalvas pasirinkau neatitinkančias korpuso spalvų, nes jų kaina buvo mažesnė. Man pasakė, kad dėl to problemų nekils. Taip pat nurodžiau nekeisti pagrindinio korpuso, kuris taip pat buvo nukentėjęs.
 
Per kelias dienas man paskambino iš MTTC ir įspėjo, kad pirmasis aparatas yra skirtas ne LT rinkai ir perprogramavus gali likti pririštas (dėl to paties įspėjo ir atstovybėje atiduodant remontuoti). Ši informacija aktuali tikriausiai būtų tam, kuris jau yra atsirišęs telefoną. Tačiau šis aparatas atrištas nebuvo. Aš patvirtinau, kad sutinku remotuoti toliau.
 
Internete MTTC suteikia galimybę stebėti remonto eigą, todėl dar po kelių dienų užsukęs pasidomėti radau tokį remonto komentarą:

Perrašyti SW neįmanoma, todėl bus keičiama pagr. plokštė. Kaina 161 Lt.

Iškart paskambinau į MTTC ir pasakiau, kad nesutinku su remonto kaina, prašiau rasti kitą sprendimą ir paprasčiausiai perprogramuoti telefoną už 25 LTL. Man pasakė, kad tai galutinis jų sprendimas, tada atsisakiau remonto ir paprašiau grąžinti telefoną. Dar per kelias dienas aparatas buvo grąžintas į MTTC atstovybę, už testavimo darbus sumokėjau ~19,50 LTL. Juokais paklausiau "Tai gal netyčia suremontavot?", paspaudus įjungimo mygtuką aparatas parodė šiokius tokius gyvybės, grįžus namo pavyko jį suprogramuoti, dabar aparatas veikiantis.
 
Antrasis aparatas buvo grąžintas su tokiu remonto komentaru:
 
Telefono kokybiškai suremontuoti neįmanoma
 
Kaip paaiškino MTTC atstovybėje, meistrams greičiausiai nepavyko gauti reikalingų dalių. Už remontą nieko nemokėjau, pasitaikius progai dalis pasikeisiu pats - rinkoje jų pilna. Tiesiog MTTC remonto kaina išėjo sąlyginai mažesnė, nei pasidaryti pačiam.

Apibendrinus išeitų, kad vieną pataisė, nors negalėjo, o kito netaisė, nors galėjo. :)
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Rugsėjo 14, 2011, 10:59
Pipec, ciut nuo kedes nenugriuvau... El. laisko turinys- "Laba diena ;)) Atriskit, prasom, mano telefona Omnitel 3120 classic 354849023287008 Parasykit, prasom, kai atrisyt ;)) Labai aciu, geros dienos ;)) "
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: lg Rugsėjo 14, 2011, 12:17
cia virtualiai jis nori atsirist? :D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Rugsėjo 14, 2011, 12:37
o kaip kitaip?  ;D atsakymas buvo paprastas- "jau atrisom, pasitikrinkit..." toliau- "Deja negaliu patikrinti, esu darbe ir pas visus Omnitel, vakare patikrinsiu ir parasysiu, labai labai Jums aciu ;)). Geros dienos ;))" idomu koki laiska gausiu vakare... ;D
Įrašyta: Rugsėjis 14, 2011, 12:37
ir ne jis, o ji... ryskiai blondine  ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ads Rugsėjo 14, 2011, 14:11
 ;D ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: esnyper Rugsėjo 14, 2011, 16:03
Topas :D ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: -NOKIA- Rugsėjo 17, 2011, 09:57
nenustebsiu jei vakare buvo laiskas "Aciu, jis atristas"  ;D tik reikejo kaimyna (protinga) pasikviest kad kita kortele idetu...
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Rugsėjo 17, 2011, 12:07
Ne, telefonas neatsiriso  ;D "Labas vakaras, deja telefonas neatristas ;((" Tada teko paaiskint kad taip neatrisami telefonai, pasirodo prisiskaite apie kalkuliatoriu internete  ;D "Bet internete parasyta, kad dauguma (turbut vyrai) tai labai lengvai daro be irangos..." Cia jau nuluzau visiskai  ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: -NOKIA- Rugsėjo 18, 2011, 00:14
Nu ka galima be irangos padaryt..?  ;D  o dar vyrams  ;D
Antraštė: top
Parašė: wixx912 Rugsėjo 19, 2011, 22:16
Ne, telefonas neatsiriso  ;D "Labas vakaras, deja telefonas neatristas ;((" Tada teko paaiskint kad taip neatrisami telefonai, pasirodo prisiskaite apie kalkuliatoriu internete  ;D "Bet internete parasyta, kad dauguma (turbut vyrai) tai labai lengvai daro be irangos..." Cia jau nuluzau visiskai  ;D

;D ;D GERAS!
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Rugsėjo 21, 2011, 07:13
Dar vienas... "ar yra galimybe atristi mano 2000m laidos nokia kad man nereiktu vykti pas jus ,ty per atstuma,ji prirista prie omnitelio"  ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: lg Rugsėjo 21, 2011, 08:18
ats.: nu 2000m galimejo, dabar nebe    ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ads Rugsėjo 21, 2011, 09:23
Citata
2000m laidos
Na ir ekspertai, žino nuo kada telefonas gamintas, kokios laidos ;D ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: -NOKIA- Rugsėjo 21, 2011, 11:43
parase tik metus ir marke, modelio ner tai ir atrist nera galimybes  :D is kur cia visi tie omnitelininkai sugalvojo per atstumus atsirisinet telefonus?  :-\ ir dar 2000 metu gamybos  ;D cia koks 3310 isietu  ???
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: shrekas Spalio 24, 2011, 17:41
Beveik anekdotas, tikra situacija pas pazystama meistra is Rusijos.
Ateina klientas su kinietiska Nokia ir sako kad nedirba mikrofonas.
Meistras atsako jog su kinieciais nedirba.
Zmogus pastovi pora minuciu galvodamas, issitraukia is galines kisenes pasa ir ji rodydamas sako: -As gruzinas....  ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: ads Spalio 25, 2011, 07:55
 ;D ;D
Antraštė: Ats.: Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
Parašė: smiriukas Spalio 25, 2011, 10:08
Jooo, ko tik nebūna. :)