mobiles.lt

Autorius Tema: N-GAGE classic problema su softu  (Skaityta 5897 kartus)

Neprisijungęs udrikas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus udrikas
N-GAGE classic problema su softu
« Įrašytas: Vasario 16, 2009, 01:06 »
Taigi, turiu N-GAGE classic ir kai ji jungiu man tik parodo NOKIA uzrasha ir... ir po to ishkart baltas screen ir ishsijungia tlf. taigi. Klausimas butu toks. Ar namu salygomis galima kazka jam padaryt? ta prasme ar galima ji susitvarkyt namuose ar jau cia reikia nesht i taisykla?

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 16, 2009, 11:52 »
Manau nieko nepadarysi, jam softas nulūžęs.. Man kažkada senai su n-gage irgi taip buvo, nunešiau meistrui, perrašė softą ir jaučiu,kad iki dabar veikia gerai. ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs udrikas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus udrikas
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 16, 2009, 18:50 »
O š čia teisingai supratau, kad gali but softas? o ne flash'o prpblema? nor nebuvo flash'intas. tai ok tada. reikes tada nešt i taisykla. dėkuj. ;)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 16, 2009, 20:16 »
Na nežinau kas čia, bet man kai taip buvo softą meistriukas perpūtė ir viskas susitvarkė. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs udrikas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus udrikas
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 16, 2009, 23:07 »
ir beja kiek mokejei? :) nes vieni rasho 30lt kiti 40lt. :D

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 17, 2009, 17:04 »
ir beja kiek mokejei? :) nes vieni rasho 30lt kiti 40lt. :D

Na jei jei is kauno esi Vytauto pr37 palek ten tau uz 15-20lt per 15min sutvarkys ;)

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 19, 2009, 21:50 »
tai senas telas tai manau kaina tikrai apie 20, o softas pades (arba kitaip vadinama perflashavimas) :)
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs udrikas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus udrikas
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 27, 2009, 01:23 »
o cia geriausias varijantas :D nuneshiau i taisyklas dvi ir pasake, kad neturi laidu :| vienam neturi laido o kitam nezino ar sutvarkis. :D

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 27, 2009, 08:21 »
tai nesk kitiems meistrams...be kabelio gi neperprogramins :)
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs udrikas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus udrikas
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 27, 2009, 12:24 »
na va galiausei per dvi dienas sutvarke, gal galit pasakyt kodel neleidzia man nieko idiegt? nei zaidimo nei programos. rasho kad Prg. Uždaryta Appctrl.    o kai bandau paziuret informacija rasho, kad Prg. tvarkyklė: Sistemos klaida. ka galima padaryt?

Neprisijungęs antoskezzz

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus antoskezzz
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovo 22, 2011, 22:45 »
reikia softa atlaust kad galetum zaidimus ir programas ydiegt

Neprisijungęs Dzyga

Žinovas
***
Įrašai: 548 | Karma: +123/-18 | Lytis: Vyras
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dzyga
;) |
Ats.: N-GAGE classic problema su softu
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovo 23, 2011, 14:40 »
reikia softa atlaust kad galetum zaidimus ir programas ydiegt

:-*
  • C510, N95, E5, W595 ir t.t.
Mokau žuvį plaukiot…