mobiles.lt

Autorius Tema: CID53 atrisimas  (Skaityta 29753 kartus)


  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #61 Įrašytas: Birželio 06, 2010, 23:28 »
kaip tik norėjau parašyti, palauk ryt Wyshniukas prisijungs ir parašys linkus ;) Beje http://mobiles-lt.4shared.com nėra CID53 softo :) Žiūrėjau se-nse.com, topse.ru, bet neradau. O topsony užkrito ir niekaip neprisiminiau ;)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs Wydmis

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wydmis
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #62 Įrašytas: Birželio 10, 2010, 14:25 »
sveiki, ant K800i kai pakeičiu "db2020" į "qa2020" ir bandua telefone atidaryt "oflash" aplanką išmeta error ir telefonas įsijungia į "File Transfer mode" (tas pats, kaip nereguotų į laikant "C" mygtuką). Norėjau paklausti, kaip tokiu atveju galima isikelt tuos *.vkp failus, gal tiktų vėl pasirinkus  "db2020" ? Ir dar viena bėda, kai reikia nueiti i telefono žaidimus ir paleisti "executor", negaliu to atlikti, nes man raso "Insert correct SIM card".

P.S Aš ant šito dar visai žalias, todėl reikia truputi išsamesnes info.
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 10, 2010, 14:30 sukūrė Wydmis »

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #63 Įrašytas: Birželio 10, 2010, 19:59 »
sveiki, ant K800i kai pakeičiu "db2020" į "qa2020" ir bandua telefone atidaryt "oflash" aplanką išmeta error ir telefonas įsijungia į "File Transfer mode" (tas pats, kaip nereguotų į laikant "C" mygtuką). Norėjau paklausti, kaip tokiu atveju galima isikelt tuos *.vkp failus, gal tiktų vėl pasirinkus  "db2020" ? Ir dar viena bėda, kai reikia nueiti i telefono žaidimus ir paleisti "executor", negaliu to atlikti, nes man raso "Insert correct SIM card".

P.S Aš ant šito dar visai žalias, todėl reikia truputi išsamesnes info.

Jei neturi SIM kortelės to operatoriaus, tai nelabai ką ir gali tiesą pasakius padaryti, nes jau reikia būtinai įjungti telefoną, kad vėliau prie QA2020 prieitum.
  • SGS2

Neprisijungęs gremis

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus gremis
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #64 Įrašytas: Spalio 18, 2010, 15:45 »
Jei neturi SIM kortelės to operatoriaus, tai nelabai ką ir gali tiesą pasakius padaryti, nes jau reikia būtinai įjungti telefoną, kad vėliau prie QA2020 prieitum.

Ar situacija nepagerejo? Vis dar neina apsieiti be SIM? As mat susierzinau, kad vietoj Activity Menu man interneta jungia, tai paemiau ir atnaujinau su SE updeiteriu jam soft'a tikedamasis, kad activity menu atsiras.. O tas pasirodo jam pakeite CID is 52 i 53. Be abejo Orange korteles as neturiu, neuzsiimu tuo kasdiena tai ir nereikia man jos.. Tai kas man belieka? ::)
Įrašyta: Spalis 18, 2010, 14:51
Kaip ten bebutu, gavau Orange SIM ir viska susitvarkiau ir su tuo CID53. Uztat dabar vietoj interneto jungiasi Activity Menu! Kaip Boratas pasakytu: "GREAT SUCCESS!"  ;D

Neprisijungęs andriux-pa

Naujokas
*
Įrašai: 41 | Karma: +0/-1
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriux-pa
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #65 Įrašytas: Sausio 17, 2011, 19:29 »
aš neturiu tos sim kortelės, prie kurios pririštas telefonas, todėl negaliu įjungti telefono ir paleisti tos programėlės. patarkit man, kaip atrišti telefoną kitu būdu (k810i)? ir ar iš vis įmanoma tai padaryti?

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #66 Įrašytas: Sausio 17, 2011, 19:39 »
Berods Omnius tau tiktų. Bet rekomenduočiau nešti meistram, nes nemokamai atsirišti vis tiek nepavyks.
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs andriux-pa

Naujokas
*
Įrašai: 41 | Karma: +0/-1
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriux-pa
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #67 Įrašytas: Sausio 17, 2011, 20:32 »
netinka omni, nes pas mane ežys stovi ir taip.. o kaip sužinot operatorių, prie kurio pririštas telefonas?

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #68 Įrašytas: Sausio 17, 2011, 20:40 »
netinka omni, nes pas mane ežys stovi ir taip.. o kaip sužinot operatorių, prie kurio pririštas telefonas?
Koks dar omni? Skaityt nemoki? http://www.omnius-server.com/
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs andriux-pa

Naujokas
*
Įrašai: 41 | Karma: +0/-1
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriux-pa
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #69 Įrašytas: Sausio 17, 2011, 21:18 »
o gal kaip nors būtų galima pakeisti cid? nes tik atnaujinus per seus jis pasidarė 53, buvo ar 51 ar 52 cidas

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #70 Įrašytas: Sausio 17, 2011, 21:51 »
Pas meistrus nebent nešdamas išspręsi šią bėdą :)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs tarataika

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tarataika
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #71 Įrašytas: Vasario 02, 2011, 20:18 »
is kur gaut, ar kaip pasigamink tinkama executor.b, nes is anycid nei vienas netinka, mano tel SE K810 cid red 53 R8BE001, viskas gaunasi kaip nurodyta instrukcijoje iki to zingsnio kai reikia paleisti executor.b.
-->
Jau susitvarkiau, idejau executor.b is kito ZIP archyvo is katalogo K810. Tel atrakintas.
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 04, 2011, 19:41 sukūrė tarataika »

Neprisijungęs Kaskius

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 73 | Karma: +0/-13
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaskius
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #72 Įrašytas: Rugpjūčio 24, 2011, 21:53 »
Gali kas padet ka daryt kaip atrist w610i telefona? ir iskur gaut tuos visus failus? labai prasau kasnors padekit

Neprisijungęs LeTuVis

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +2/-3
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LeTuVis
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #73 Įrašytas: Gruodžio 10, 2011, 20:23 »
O w200 galima atrisht cid53 sim neturiu bus vodafono turbut?