mobiles.lt

Autorius Tema: Del DCA 540 ir siemens cx 70  (Skaityta 5497 kartus)

Neprisijungęs Perkune

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Perkune
Del DCA 540 ir siemens cx 70
« Įrašytas: Balandis 14, 2009, 18:57 »
Laba, suprantu kad panasus klausimai gal ir nusobode, bet niekaip negaunu tvarkos. Turiu kabeli, kuri telefonas atpazista, taciau niekaip nesiseka su mpm ir driveriais. Gal kas imestu nuorodu is kur galima parsisiusti programa?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Del DCA 540 ir siemens cx 70
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 14, 2009, 22:53 »
DCA-54 0.71.rar - tvarkyklės
VSFE.rar - vietoj MPM naudoti.
  • SGS2

Neprisijungęs Perkune

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Perkune
Ats.: Del DCA 540 ir siemens cx 70
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 15, 2009, 16:07 »
Kazko nesuprantu: tvarkykles nesusiinstaliuoja. Spaudziu simodrm, taciau nieko nevyksta.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Del DCA 540 ir siemens cx 70
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 15, 2009, 17:35 »
Kazko nesuprantu: tvarkykles nesusiinstaliuoja. Spaudziu simodrm, taciau nieko nevyksta.

Ne CDROM reikia rinktis. Prijungi kabelį, prijungi telefoną, kompiuteris suranda naują įrenginį, atsidaro naujas langas, spaudi No, not this time, tada renkies Advanced, iš ten pasirenki variantą kur galima nurodyti vietą (Browse mygtukas yra) ir tada nurodai katalogą, kur yra parsiųstos ir išarchyvuotos tvarkyklės, pasirenki tą katalogą ir OK. Jeigu iššoktų langas su pasirinkimu "Continue Anyway", tai spausk būtent tą mygtuką anyway ;)
  • SGS2

Neprisijungęs Perkune

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Perkune
Ats.: Del DCA 540 ir siemens cx 70
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 15, 2009, 20:27 »
Tai ir dariau, bet... The location you specified does not contain any device information file
Please enter another location or uncheck  the ¥include this location in the search‘box
????????????????????????? nesuprantu??????????????
Įrašyta: Balandis 15, 2009, 20:03
Pabandysiu dar papildyti informacija, kad kas nors galetu pasiutyti problemos sprendima. Kabelis tikrai originalas - DCA 540. Suinstaliuoti is prie jo prideto disko mano kompiuteryje neimanoma (nors pvz. nusinesiau i darba ir kuom puikiausiai susiinstaliavau, vadinasi diskas geras). Mano kompe - Windows XP2. Is visko sprendziant kalti turetu buti patys windousai. Bet kas, kaip ir kur? Na, perinstaliavimo galima nesiulyti - nes kol kas visa kita veikia kuom puikiausiai.

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Del DCA 540 ir siemens cx 70
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 15, 2009, 20:29 »
Tai ir dariau, bet... The location you specified does not contain any device information file
Please enter another location or uncheck  the ¥include this location in the search‘box
????????????????????????? nesuprantu??????????????
Įrašyta: Balandis 15, 2009, 20:03
Pabandysiu dar papildyti informacija, kad kas nors galetu pasiutyti problemos sprendima. Kabelis tikrai originalas - DCA 540. Suinstaliuoti is prie jo prideto disko mano kompiuteryje neimanoma (nors pvz. nusinesiau i darba ir kuom puikiausiai susiinstaliavau, vadinasi diskas geras). Mano kompe - Windows XP2. Is visko sprendziant kalti turetu buti patys windousai. Bet kas, kaip ir kur? Na, perinstaliavimo galima nesiulyti - nes kol kas visa kita veikia kuom puikiausiai.

as pabandyciau su CCleaneriu registrus pravlayt, padeda kartais ;)

Neprisijungęs Perkune

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Perkune
Ats.: Del DCA 540 ir siemens cx 70
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 18, 2009, 10:02 »
su CCleaner pereita, ir siaip tai is registru isrinkta visas ko per daug ar ko isvis neturi buti, taciau...  :'(