mobiles.lt

Autorius Tema: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa  (Skaityta 7257 kartus)

Neprisijungęs evaluckas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus evaluckas
padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Įrašytas: Gegužės 13, 2009, 19:37 »
padekit reikia perrasyt lg KE500 softa, nes kai yjungi rodo tik lg ikona , su kuria gsmulti versija geriau? ir jai galit tiksliai paaiskinkit nes ta rusiska versija netiksli ir ar tinka usb paprastas kabelis?

Neprisijungęs adnaruk

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus adnaruk
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 23, 2009, 21:39 »
sweiki, gal kas galetumet padet su flashinimu? viskas iseina isskyrus viena dalyka USBMap_V01 neranda mano tel, gal kas zinot del kokios priezasties?

Neprisijungęs Kilbukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 89 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
170 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kilbukas
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželio 21, 2009, 20:55 »
padekit reikia perrasyt lg KE500 softa, nes kai yjungi rodo tik lg ikona , su kuria gsmulti versija geriau? ir jai galit tiksliai paaiskinkit nes ta rusiska versija netiksli ir ar tinka usb paprastas kabelis?

O gal išeis įjungti ir be perrašymo? Paskaityk čia http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,8721.msg58969.html#msg58969 ir parašyk kaip sekėsi.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželio 21, 2009, 21:46 »
PC ta telefona pamato per USB??
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželio 22, 2009, 09:17 »
na rasyk su naujausia 3.0, bet be problemu ir su 2.1 suprogramintum...
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 06, 2010, 11:08 »
O kur gaut pati softa sitam tel?
Duok durniui is kelio

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 07, 2010, 08:48 »
O kur gaut pati softa sitam tel?
cia bus daugiau flasheriu ir daugiau firmwaru LG telefonams:
http://morefirmware.narod.ru/lg.html
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Prozac

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Prozac
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 20, 2010, 22:03 »
o ar niekas nebande siam modeliui, sustumti, kito modelio softa, gal atsiranda daugiau papildomu funkciju, jeigu tau imanoma ?

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 20, 2010, 23:15 »
o ar niekas nebande siam modeliui, sustumti, kito modelio softa, gal atsiranda daugiau papildomu funkciju, jeigu tau imanoma ?
NEIMANOMA, papildomu funkciju neatsiras.. Atsiras funkcija uzmusus tel ,moketi meistrams pinigus uz atgaivinima..

Neprisijungęs gruzveee

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus gruzveee
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandžio 11, 2011, 20:34 »
 8)sveiki, galetumet tiksiai pasakyt kaip ten reikia perrasyt lg ke 500 softa? Ka tiksliai daryt? Ka atsisiust reikia?

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: padekit reikia perrasyt lg KE500 softa
« Atsakymas #10 Įrašytas: Balandžio 12, 2011, 11:05 »
KE500 su USB kabeliu nepersirasysi, reikia COM kabelio