mobiles.lt

Autorius Tema: Walkman 2.0 to 3.0 patch  (Skaityta 3326 kartus)

Neprisijungęs [Gintas]

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 104 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus [Gintas]
Walkman 2.0 to 3.0 patch
« Įrašytas: Liepos 06, 2009, 10:26 »
Va internete radau linka http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=37917. Turiu Se W850i DB2020 R1KG001 CID52 tik nesuprantu,kaip padaryti patcha mano telefonui. Gal kas paaiskintu,ar padarytu,nes cia dar editinti reikia.

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Walkman 2.0 to 3.0 patch
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 06, 2009, 11:17 »
Na siaip pasinaudok paieska tikria rasi ne viena tema siuo klausimu..

Neprisijungęs [Gintas]

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 104 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus [Gintas]
Ats.: Walkman 2.0 to 3.0 patch
« Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 06, 2009, 13:04 »
Na matai as cia nieko neraukiu,kaip padaryt walkman 3.0 bet yra viena tema panasi bet mano tlf netinka. Padakit,gal galit paaiskinti?

Neprisijungęs roobis

Žinovas
***
Įrašai: 523 | Karma: +39/-3 | Lytis: Vyras
120 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus roobis
at the moment @ Nokia 6220c
Ats.: Walkman 2.0 to 3.0 patch
« Atsakymas #3 Įrašytas: Liepos 06, 2009, 13:51 »
jei gerai pamenu 2,0 i 3,0 nepadarysi. tik apvalkala grotuvo pakeist gali

Neprisijungęs [Gintas]

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 104 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus [Gintas]
Ats.: Walkman 2.0 to 3.0 patch
« Atsakymas #4 Įrašytas: Liepos 06, 2009, 13:57 »
Nu sita as zinau,kad nepaversi i 3.0 grotuva,tik apvalkalus. Padekit,kaip reikia sutvarkyti iki .vkp failo.

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: Walkman 2.0 to 3.0 patch
« Atsakymas #5 Įrašytas: Liepos 07, 2009, 13:35 »
ten tau patch padarytas yra jei nematai :) tau belieka i irasyk su farmanager ar seet2lite i telefona, o ta vadinama "skina" rasi cia: http://topse.ru/files/cat337.html
 uzsiregink parsiusk isikelk ir viskas:) nemokesi paieskok forume;)
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 07, 2009, 13:39 sukūrė misko_berniukas »
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs [Gintas]

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 104 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus [Gintas]
Ats.: Walkman 2.0 to 3.0 patch
« Atsakymas #6 Įrašytas: Liepos 07, 2009, 23:41 »
Aicu,gaila jog nesusiprotejau pirmiau,kaip reikia padaryti.Tik biski dainu skaicius,ir grojimo laiko skaiciukai biski susiliete,o taip viskas ok.