mobiles.lt

Autorius Tema: gal kas galit padet?bedos su kabeliu  (Skaityta 4181 kartus)

Neprisijungęs Trombas

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Trombas
gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Įrašytas: Rugpjūčio 31, 2005, 09:40 »
o buvo taip,nusipirkau as savo mylimam telefoniukui se t630 kabeli su softu,viska instaliavau,paleidau programa,viskas tvarkoi,tik kad kai atidaro pictures folderi ten nieko neranda ir as negaliu nuotrauku susikelt i kompa.gal zinot ka daryt?bandziau ir kita programa,vistiek tas pats  :-\

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 31, 2005, 10:35 »
nlb panasu i kabelio beda :-\
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs skierys

Žinovas
***
Įrašai: 286 | Karma: +27/-0 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus skierys
Skierys
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūčio 31, 2005, 11:10 »
o isvis telefona atpazysta ???

Neprisijungęs Spygliuxs

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +1/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Spygliuxs
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 03, 2005, 15:33 »
pas mane tas pats su k508i muzona su temom rodo o foto nei video nera!

sarunas

Svečias
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 03, 2005, 16:30 »
pas mane yra irda kabelis,viskas puiku :)

Neprisijungęs jow

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 76 | Karma: +6/-4 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus jow
I've already found it...!
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjo 04, 2005, 19:09 »
pas mane yra irda kabelis,viskas puiku :)

irda kabelis ??? dar ir tokiu buna :D    kiek zn tai yra tik irda adapteriai..  ::)

Neprisijungęs ZuDiLoTaS

Naujokas
*
Įrašai: 22 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ZuDiLoTaS
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalio 09, 2005, 14:04 »
pabandyk meniu kalba pakeist i anglu.

Neprisijungęs Boubas

Naujokas
*
Įrašai: 33 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Boubas
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkričio 14, 2005, 10:44 »
Jo pades pakeitus i anglu bet nuotrauku turbut vistiek neperkelsi, nes telefone yra lietuviskos raides. o pc tavo dabar neatpazysta, pakeicia ė-->e ir t.t todel joks softas neranda tokiu katalogu ar failu pavadinimu telefone. reiktu pasikeist region setings i lietuviu tada turetu but gerai :) sekmes :) Kaip tik vakar buvau susidures su sia problema :)
cx65 sw41 +savadarbis cable

Neprisijungęs Spygliuxs

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +1/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Spygliuxs
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 15, 2006, 14:51 »
xe pagaliau radau iseti kaip ish telefoto sutemti visus failus y kompa reikia tik prasisiusti toki softa ish kurio tempia failus kaip per infrareda ta softa galima rast http://www.mobtime.com/en/ o norint temti failus y moba patarciau nadoti FMA ;)

sarunas

Svečias
Ats.: gal kas galit padet?bedos su kabeliu
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 21, 2006, 00:38 »
Pakeisk pavadinimus i angliskus,tada suras