mobiles.lt

Autorius Tema: Reikia pagalbos su jaf  (Skaityta 4183 kartus)

Neprisijungęs mostspeed

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +1/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mostspeed
Reikia pagalbos su jaf
« Įrašytas: Rugsėjo 19, 2009, 22:03 »
Visi driveriai irasyti ko reikia,bet kai pajungu flash,neranda tel,jis dead nu tai yra ijungta ta funkcija,tel isijungia uzrasyta ijungti be sim korteles,paspaudus gerai,parodo nokia uzrasa ir persikrauna,o gal cia ne softo problema,gal mikroschemos gedimas????!!!!noreciau suzinoti kaip yra istikruju,jai kas zinot tai parasykit,busu lb dekingas

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2009, 12:58 »
Visi driveriai irasyti ko reikia,bet kai pajungu flash,neranda tel,jis dead nu tai yra ijungta ta funkcija,tel isijungia uzrasyta ijungti be sim korteles,paspaudus gerai,parodo nokia uzrasa ir persikrauna,o gal cia ne softo problema,gal mikroschemos gedimas????!!!!noreciau suzinoti kaip yra istikruju,jai kas zinot tai parasykit,busu lb dekingas
Koks JAF, originalus ar nulauzta programa? Koks telefono modelis? Kokiu budu bandai perrasineti- per Fbus ar per USB?
Pagal viska ka kolkas parasei- sprendziu kad telefonas BB5 ir jam zemintas softas.
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs mostspeed

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +1/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mostspeed
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2009, 17:41 »
Tel nokia 3500c,JAF by Odeon 1.98.62 versija lausta,bandau perasineti per USB,negaliu ijungt tel,FW 5.51 versija naujausia per jaf rodo,kai pajungu FW,rm-272,buciau dekingas jai parasytum kas per beda

Neprisijungęs mostspeed

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +1/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mostspeed
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2009, 22:13 »
bandziau,ten taip pat neranda usb,driveriai usb ir flash irasyti
Įrašyta: Rugsėjis 20, 2009, 21:21
taip iseina,kad niekas is apsilankiusiu sioje temoje,nezino kaip isspresti beda,gaila moketi pinigus specam :D ,bet butu gerai kad kas surastu,ta man,kiluse beda.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2009, 08:21 »
Gaila kad neaisku kaip is tikro tu ten ka bandai. Ikisus usb kabeli i aparata ir trumpai spustelejus ijungimo mygtuka windows turi aptikti aparata, o per Device manager rodyti apacioje - Nokia USB Rom. Jei pas tave taip ir yra, tada nuimi baterija, istrauki kabeli. Atsidarai jaf, eini i tab BB5, pasirenki USB o ne F-BUS, uzdedi varnas: Manual flash, dead usb ir use ini. Pasirinkus paskutiniaja varna, jis paprasys pasirinkt modeli, pasirenki, pasirenki reikalingo regiono failus. Spaudi Flash, uzdedi baterija (pakrauta bent kazkiek) ikisi laida ir vel trumpai spusteli ijungima.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs mostspeed

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +1/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mostspeed
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2009, 12:49 »
tas ir yra kad man pc neuzmezg to usb,ir device nerodo jo,ka parasiai ta ir dariau,driveriai irasyti visi kokiu tik reik flash ir tas nokia cable

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2009, 13:12 »
Tai esme ir yra tokia kad pirmas zingsnis svarbiausias. O jei aparato nepagauna windows tai kaip tas jaf pagaus? Ar baterija pakrauta, ar kabelis geras? ar usb kompiuteryje veikia? ar device manager atsidarius nera klaustuku? Visi kiti zingsniai tik po to pirmojo ...
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs mostspeed

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +1/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mostspeed
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2009, 13:42 »
nu manaji nokia 6120 pajungia per pc suite,tai usb geras yra,klaustuku nera device,kai ijungu i tel laida kompe nieko nerodo kad yra prijungtas usb,bandziau kist i kitus lizdus,bet taspats

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2009, 13:47 »
Gal tavo telefonas numiręs visai ne dėl softo kaltės?
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs mostspeed

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +1/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus mostspeed
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugsėjo 24, 2009, 15:40 »
dauzytas tel nebuwo,taip pat ir suslapintas,o del mikroskemoje kad kas sugedo,tai nesu garantuotas,bet kiek zinau,jai tel persikrovineja,tai softui budavo blogai
Įrašyta: Rugsėjis 22, 2009, 15:00
susiradau beda,bet parodo per diwice kad yra prijungtas ir po keliu sekundziu nebrodo,kas galetu buti?? :(
ismet jafe tokia klaida Error init usb flashing...

Įrašyta: Rugsėjis 22, 2009, 19:43
nu beda issprendziau,dekui uz pagalba :D

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: Reikia pagalbos su jaf
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugsėjo 24, 2009, 18:56 »
nu beda issprendziau,dekui uz pagalba :D
Nu, pagalbos prasai, o kaip beda issprendei sunku parasyti? Kad po to kiti to pacio po 100 kartu neklausinetu...
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)