mobiles.lt

Autorius Tema: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.  (Skaityta 5652 kartus)

Neprisijungęs WuzZy

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus WuzZy
[Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Įrašytas: Spalio 21, 2009, 17:12 »
Sveiki,taigi nusipirkau xpressMusic 5310 ir man kazkodel labai tyliai jis groja.
Esu nusistates "Rinkinys 1"Bet vistiek garso nepajutau.
Draugelis lygiai toki pat nuspirko tai paas ji daug garso,
o pas mane gal dvigubai maziau.
Padekit kas nors,kaip padaryt garsesni? :)

Neprisijungęs grazhvee

Specialistas
****
Įrašai: 1379 | Karma: +42/-0 | Lytis: Vyras
396 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus grazhvee
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalio 21, 2009, 17:14 »
tai nueik i aplinka ir garsa pasididink, arba per music palyeri garsa pasididink  :)
  • Daug, net netelpa surasyti visu :D

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalio 21, 2009, 17:24 »
Nebuvo suslapes ar smugio gaves per apacia? Galimas variantas kad ir senas fw arba kad kolonele kuri nors neveikia\arba pazeista

Neprisijungęs WuzZy

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus WuzZy
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalio 21, 2009, 17:49 »
suslapes nebuvo ir nesuduzes...O pas mane kur tik galima visur garsas sukeltas.  :'(  kas pades?

Neprisijungęs grazhvee

Specialistas
****
Įrašai: 1379 | Karma: +42/-0 | Lytis: Vyras
396 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus grazhvee
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalio 21, 2009, 19:15 »
jo galbut senas pas tave softas jau ?
  • Daug, net netelpa surasyti visu :D

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalio 21, 2009, 21:36 »
Sveiki,taigi nusipirkau xpressMusic 5310 ir man kazkodel labai tyliai jis groja.
Esu nusistates "Rinkinys 1"Bet vistiek garso nepajutau.
Draugelis lygiai toki pat nuspirko tai paas ji daug garso,
o pas mane gal dvigubai maziau.
Padekit kas nors,kaip padaryt garsesni? :)
Pradeti reikejo nuo to- nauja ar padeveta telefona pirkai? Jei padeveta- tai priezasciu gali buti kruva- sugede orig. dinamikai, jie pakeisti neoriginaliais ir dar visa kruva priezasciu...
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs WuzZy

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus WuzZy
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalio 22, 2009, 16:48 »
Telefonas naujas.O ten kazkas rase kad softas naujas.Tai zinok as net nz kas tas softas :D
Ir gali but del to tai kaip ji pakeist ar ka ten daryt?

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalio 22, 2009, 17:08 »
Telefonas naujas.O ten kazkas rase kad softas naujas.Tai zinok as net nz kas tas softas :D
Ir gali but del to tai kaip ji pakeist ar ka ten daryt?
Softas- tai programine iranga. Reikia bandyti ja perrasyti. Jei telefonas garantinis- nesk remontui ir bus ramiau. Arba pasiieskok cia forume kaip ta pasidaryti paciam.
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs WuzZy

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus WuzZy
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalio 22, 2009, 17:15 »
Garantijos nebera.O gal galitpadet kaip irasyti nauja?

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalio 22, 2009, 17:21 »
Garantijos nebera.O gal galitpadet kaip irasyti nauja?


Na tiesiog gali ji atsinaujinti su NSU is NOKIA.lt puslapio

Neprisijungęs WuzZy

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus WuzZy
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #10 Įrašytas: Spalio 22, 2009, 17:26 »
Nerandu NSU nei nokia.lt nei googlej,kas galit ideti? :D

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #11 Įrašytas: Spalio 22, 2009, 17:51 »
Nerandu NSU nei nokia.lt nei googlej,kas galit ideti? :D

NSU - Nokia update server :D Nu tiesiog ieskok puslapi programines irangos naujinimas, pasirinksi savo modlei ir parsisiusi..

Neprisijungęs renatas25

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 193 | Karma: +13/-5 | Lytis: Vyras
55 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus renatas25
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #12 Įrašytas: Spalio 22, 2009, 18:53 »
Nerandu NSU nei nokia.lt nei googlej,kas galit ideti? :D

NSU - Nokia update server :D Nu tiesiog ieskok puslapi programines irangos naujinimas, pasirinksi savo modlei ir parsisiusi..
pataisau NSU - nokia software updater :)

cia keleta mygtuku paspausi ir parsisiusi ta nsu :D
http://www.nokia.lt/pagalba-ir-programine-iranga/programine-iranga/telefono-programines-irangos-naujinimas
nokia 6220 classic and nokia 5310 xpressmusic

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: [Help]Nokia 5310 XpressMusic.
« Atsakymas #13 Įrašytas: Spalio 22, 2009, 19:36 »
per skubejima sumaisiau su SEUS :D