mobiles.lt

Autorius Tema: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)  (Skaityta 24636 kartus)

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)
« Įrašytas: Lapkričio 10, 2009, 20:24 »
Sveiki forumiečiai atnaujinu šią temą kadangi jau galima patch‘inti A2 platforma CID 52/53. Visas procesas iš esmės ne labai pakito. Sertifikatą vis dėl to reikia keisti i BROWN, tačiau jo atvertinėti i RED nebūtina, net perašant FW. Jei ir parsisiunčiate RED FW tiesiog ją rašote ant BROWN sertifikato. Jokių nesklandumų nekils, o sertifikatas vistiek liks BROWN. Taigi grįžtame prie patch‘inimo 
[modbreak=A2 MODELIAI]K630, K660,  Z750, Z770, Z780, w595, W890, W910, W980, C702, C902, C905 ir t.t.[/modbreak]

Jums reikalingi failai:
Far su visais pluginais, Omnius, Read3150 ši programelė iš Jūsų parsiūsto *.MBN failo išskleis phone_app.cxc:

Verčiame sertifikatą iš RED tiesiai i BROWN:
1 etapas:
Truputį sutrumpėjo darbas nereikės versti į BLUE po to dar į BROWN. Su Omnius programa galima pakeisti sertifikata ir CID53  Taigi imamės darbo. Pirmiausia Jums reikės prisiregistruoti jų puslapyje:
www.omnius-server.com
Po to parsisiūsti pačią programą. Paleidus ją dešiniajame kampe renkates Settings-> server settings
Po to suvedate savo login ir password, kurį vedėte registruodamiesi puslapyje. Tai atrodo maždaug taip:

Po to pasirenkame savo telefono modelį. Viršutinėje programos įrankių juostoje pasirenkame ADVANCED ->REPLACE FW SECURITY CERTIFICATE ir pasirenkate BROWN CERTIFICATE (developer):

Išjungtame telefone laikome 2+5 mygtukus ir jungiame telefoną. Programa atpažins Jūsų mobilų ir imsis darbo. Viska pabaigus praneš, kad galite atjungti telefoną. Sveikinu Jūsų sertifikatas jau BROWN. :)

Svarbiausia uzduotis ivygdyta  Toliau parsiunciame savo telefono FW *.MBN failiuką. Jei nežinote kokia versija Jūsų FW tai galite sužinote pasijungę telefona prie Omnius. Ijungę programą ir pasirinke IDENTIFY. Išjungtame telefone laikote C raidę ir pajungiate kabelį. Ekrane programa parodys Jūsų FW versija:

 MAIN failų galite rasti šiuo adresu:
http://topse.ru/firmwares
Parsiūsta *.mbn failą užtraukiame ant Read3150:

 Išmes juodą langą. Palaukite kol programa baigs savo darba ir lange parašys Press any key:

Šone ar apačioj pamatysite naują folder‘į. Atidarę jį nukopijuokite phone_app.cxc į Far Manager direktoriją. Toliau dirbsime su Far Manager. Įsijungiame Far kairej pusėj susirandam phone_app.cxc ir jį atidarom. Dešinej pusėje susirandam savo patch‘us:

Pažymime patchus kuriuos norime įrašinėti. Spaudžiame F5 ir renkamės Copy:

Nukopijave visus patch renkame ´...´ ženkliuką:

Išmes lentele saving. Patchai sukelti i phone_app.cxc. Dabar išjungiame telefona įsijungiam vėl Far Manager, spaudžiame Alt+F1 renkamės SEFP2 plugina, spaudžiame Connect ir laikydami C raidę jungiame kabelį prie telefono. Programa greit aptiks Jūsų telefoną. Išmes katalogus, tada einame į BOOT. Dešinėje susirandame savo patchinta phone_app.cxc ir kopijuojame į telefoną BOOT folderį. Baigus darbą telefoną atjunkite. Isijungus galite megautis patchais 
Patchų galite rasti: www.mobilefree.ru
Pliusai, kad patchai neišsitrina net išjungus tel, o jei atsibodo tie patys tiesiog užpachinkit naują phone_app.cxc ir įkelkit telefoną. Jei telefonas neįsijungia per naujo įkelkite švarų phone_app.cxc failą. Sėkmės 
 
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 18, 2010, 23:15 sukūrė misko_berniukas »
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Patchinam A2 platformos telefonus VISAM LAIKUI!!!!
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkričio 10, 2009, 20:53 »
Viskas turbūt kaip ir gerai (prisipažinsiu, net neskaičiau), bet mano nuomone trūksta screenshot'ų, lietuviškų raidžių, o kitkas gerai būtų turbūt. :) O šiaip puiki naujiena, ačiū už šitą tut'ą, informaciją!!!  ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkričio 11, 2009, 11:50 »
tavo prašymu patvarkiau ir dadėjau ko trūko :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkričio 11, 2009, 17:01 »
Viskas gerai, tik prieš paveiksliuko link'ą prirašyk [img ]http://  linkas,o po juo[/img]

Tada gausis taip:

« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 22, 2009, 14:03 sukūrė smiriukas »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkričio 14, 2009, 04:41 »
pasakyk is kur gauti ta "pash'a" kuri reikia koreguoti ...

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkričio 14, 2009, 20:08 »
pioneer1 patcha pats parsisiunti yra se-nse, mobilefree (atrodo) dar kazkur maciau tiesiog goolgej paziurek netingek parasyt w595 sw (tavo fw versija). Siaip geriausia skaiciau r3ea037 nes tada java versija buna nes java sw versija 8.3.3 o su kitom tik 8.3.2 ir su senesnem tel leciau dirba. Be to uzfilmavau kazkokia nauja r3eg004 bandysiu patikrint sakoma kuo naujesne tuo geriau o cia naujausia :)
geriau parasyk savo fw versija per nustatymai>atnaujinimo paslauga>programines yrangos versija. Parasyk ja cia duosiu nuoroda kur parsisiust :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkričio 14, 2009, 21:51 »
radau pach'a, netgi 2 (R1FA037 ir R1FB001). R1FA037 tikrai mano.
bandziau pachinti su abiejais:
su 1 - papraso pin'o ir ismeta lentele "configuration error. please contact your network operator or service centre"
su 2 - telefonas net neuzsikrauna: pradzioj rodo SE logo, po kiek laiko tamsus ekranas.

ar tai galejo nutikti del to, kad perrasinejau FS ir MAIN, bet nzn ar sekmingai?
ar tiesiog nepavyko atristi?

dekoju uz pagalba.
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 15, 2009, 01:14 sukūrė pioneer1 »

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 12:23 »
pla pla koks tavo tel modelis? w910?
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #8 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 14:46 »
g502

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #9 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 17:09 »
g502
perasyk softa i R1FA037 pagal si tut'a:
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,9228.0.html
 susimesk cusmize ijung tada tel kad uzsikrautu tada pradek ptchinti pagal mano tut. pirma viska idemiai perskaityk jei ko nesupranti paklausk pries darydamas. Patchai tavo tel:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=41207
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #10 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 21:30 »
viska padariau - telefonas daug leciau dirba ...
kaip imanoma paspartinti ji dbr?

ar gali suprantamai paaiskinti kas per velniai yra FS, FW, MAIN ? tiesiogini vertima zinau - praktiskai uz ka sie failai atsakingi?

dekoju

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #11 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 22:45 »
FW - tai visa programinė įranga (MAIN + FS + CUSTOMIZĖ)
FS - tai failų sistema Sony Ericsson, jame laikomi visokie garso draiveriai, sms, failai ir pan.
MAIN - tai programinės įrangos dalis, kurią gali patchint ir panašiai..

Na paaiškinau nežinau, gal nelabai suprantamai, gal neypatingai teisingai, bet bent aš taip viską suprantu. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #12 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 23:41 »
aciu tau labai, padejai tikrai daug.
nu kaip ir viskas darosi geryn. ieskau kaip pagreitinti telefona, nes kai buvo originalus - sukosi greiciau. kogero pach'a sustumiau mandra...
originaliame buvo skype, gal zinai budu kaip ji imesti vel i meniu???

dar karta dekoju

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #13 Įrašytas: Lapkričio 16, 2009, 18:38 »
topse.ru/files ieskok langeli parasai menu.ml ir renkies ieskoti primes zemiau sarasa ivairiu tel su ju menu.ml susirandi savo g502 ir parsiunti. Tada israrini pajungi tel su a2 uploader file system eini i tpa/preset/system/menu ir ten imeti savo menu.ml :)

p.s. tame saite reikia uzsiregistruot, sekmes darbe jei kils neaiskumu klausk ;)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #14 Įrašytas: Lapkričio 16, 2009, 23:40 »
parasyk normalu tut'a kaip sita moda uzsideti
http://topse.ru/index.php?do=files&op=showfile&lid=9384
gera thema, taciau per A2 uploader uzkrovinejant failus - ne visi failai susikelia. net nzn kaip sukelti "system graphics" kataloga. nes A2 man leidzia tik faila kelti, o reikia kataloga permesti.

dekoju

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #15 Įrašytas: Lapkričio 19, 2009, 12:53 »
pioner padesiu siek tiek. Jei viska gerai suprantu turi buti taip:
1. Flash-menu (tpa / preset / system / desktop / flash) -- cia keliami flash menu (*.swf) failai
2. Menu.ml (tpa / preset / system / menu) -- menu su visom ikonom
3. Font (tpa / preset / system / fonts) -- cia sriftas, nepatariu kelt nes jei pas tave lt kalba gali nebuti kai kuriu raidziu
4. System graphics for G502 (tpa / system / icons) -- cia ikonos, nors man keista kazkaip kad ne patchas o i tel kelias
5. Layout (tpa / system / layout) -- layout'as kuris pakeicia grotuvo isdestyma t.y. album art, progress bar ir t.t., ir budejimo rezime operator logo lairkodzio pozicija ir t.t.
O nelabai suprantu nes kiek matau turi swf but pictures kataloge et tikslaus isdestymo neikertu gal smiriukas zinos :)
6. Flash Wallpaper `a
Instructions for installing SE LIVE v.2.0

Memory Card
|
| -> Pictures (pictures)
|
| -> SE LIVE 2.0
|
| -> SE LIVE 2.0
| |
| | -> SELPaper.png
| | -> SELPaper.jpg
| -> Flash Wallaper.swf
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 19, 2009, 12:55 sukūrė misko_berniukas »
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #16 Įrašytas: Lapkričio 19, 2009, 23:41 »
tai va - skaiciau ir as ta instrukcija, bet kai pradetu kelti - matau, kad ne visur yra katalogai ...
kliuna grafika man ...

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #17 Įrašytas: Lapkričio 22, 2009, 17:59 »
pioneer pasidaryk patch su image tool ten tau jie prisegti  reikalingi failai tut'o virsuje :) tik main parsisiusk savo fws versijos :) iconas rasi topse :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #18 Įrašytas: Lapkričio 23, 2009, 22:07 »
padekit, pirmame etape net nespeju sulaukti "phone restarting" ar pan. o ismeta sita: http://img410.imageshack.us/img410/7517/shit1.png          ka daryt? pas mane db3210, cid53.

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #19 Įrašytas: Lapkričio 24, 2009, 10:11 »
viskas aisku.. neleis tau i brown paverst kadangi cid 53 :( its very sad my friend :( reikes tada jjpatcher naudotis tau...
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #20 Įrašytas: Lapkričio 24, 2009, 12:08 »
o su tuo jjpatcher tai ten vienas is tu nudu kur reikia jab....b faila nupatchint java programos ir pan.? nes jei taip tai tas metodas irgi neveiks, nes neina ant mano tlf "read" funkcija su a2uploader'iu, nebent jei gauciau savo softui nupatch'inta jab....b failiuka tada gal kas ir iseitu  :-\ help me some one  ???

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #21 Įrašytas: Lapkričio 24, 2009, 15:28 »
jo tas pats variantas kai reikia ta jab isstraukt is FS... na paieskosiu gal ka rasiu :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #22 Įrašytas: Lapkričio 25, 2009, 18:09 »
buciau labai dekingas, as pats ir paieskosiu  ;) Mano tlf duomenys: Cid53, db3210, R1FA035, plz, padekit zmones  :smile: O isvis gal mano telefo patch'int neina... ??? :-[
Įrašyta: Lapkritis 24, 2009, 15:58
any one? gal kas kokiu naujienu apie patchinima turit? Girdejau kad eina su jdflasher patchint tik nezinau ar eitu mano tlf, bet as niekad su juo (jdflasher'iu) nedirbes, apsvieskit  O|-)

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #23 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 08:05 »
Kaip tai neina read? Ant to failo kur neina read padaryk set ro acress ar kaip ten ar rw ir tada read. Ir dar vienas klausimas. Pas mane irgi c510 R1FA035 bet raso a2uploaderije kad CID52. ir man pirmas etapas pavyko. Koks cia "prikolas" ?

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #24 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 11:21 »
kadangi cid53 pats neturiu, o nete maciau, kad parasyta "If you have cid53 you can only write your fs with a2uploader"  Na, bet gal tu teisus gal eina ir read'inti del sito nesigincysiu pats neturiu kaip sakiau progos isbandyt :) Jei tu klausi del to etapo su aerix tai ten tavo sertifikata is red i blue paverte po to reikia su unlocker paverst i brown ir kai patchinsi patchai isjungus ir ijungus tel liks israsyti
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #25 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 12:15 »
kai bandau padaryt "set RW access" ismeta error'a:                                                     
[fsChMod] err:000A
kai bandau daryt "set RO access":
[fsChMod] can't send NET packet

Any ideas?
Man rodos mano CID'as kai nusipirkau telefa buvo 52, bet as kaip toks "gudrus" pamaniau gal softa reiktu atnaujint su SEUS, tai vat dabar taip ir atsitiko, naudos jokios, tik kad google maps v3 ir tiek. ;/
Skaitinejau apie CID'o keitima, bet konkrecios info kaip ir neradau ar ji butu galima pazeminti....
Įrašyta: Lapkritis 26, 2009, 12:04
Beto turiu CodeClaw DB3210 CID53 File Xtractor 2.0.exe tik ar su juo galima isimt failus is telefonno? kaip suprantu jis tam ir skirtas, bet nelabai moku as juo naudotis, va linkas: http://www.4shared.com/file/160104459/426d1d1b/CodeClaw_DB3210_CID53_File_Xtr.html

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #26 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 14:00 »
kai pajungi identify prie a2uploader koki cid raso? Kiek ieskojau neradau kad butu galima cid downgrade padaryti matyt a2 telefonai dar nepasieke sito etapo. Kaip ir sakiau jei pas cid53 galima tik write fs t.y. per a2uploader damesti kazkokiu failu bet pacio fs read neis nes skaiciau apie tai. Fs extractor skirtas tik isekstraktint failam jo veikimo principas ne toks kaip a2uploader. Pirma pasitikrink savo cid'a.  Turetu veikti ta v3 versija uploader su cid53 pabandyk tu ja. Turetu leisti daryti viska isskyrus read fs negalesi tai apie patchinima pamirsk galesi keist tik drivers, menu iconas, damest flash menu
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 26, 2009, 14:09 sukūrė misko_berniukas »
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #27 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 15:47 »
Damn.... o kai identify padarau va ka raso: http://img130.imageshack.us/img130/3470/identify.jpg gaila del patchinimo... reikes laukt kol atsiras galimybe patchint mano tlf  ::)

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #28 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 19:36 »
cid53 pas tave. Tai gali daryt ka ir rasiau. Tai palauk atsiras viskas greitu laiku manau nes ne tu vienas toks su tokiu cid'u esi. :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #29 Įrašytas: Lapkričio 27, 2009, 10:52 »
ok, kai suzinosi, pranesk  ;)

Neprisijungęs Ignas30

Naujokas
*
Įrašai: 45 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Ignas30
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #30 Įrašytas: Vasario 07, 2010, 13:13 »
perskaites tema pasijauciau zalias, cia labai sunku irasyt patch'us k660? didele galimybe sugadint telefona? na bet tie patch'ai nlb ir reikalingi, tik norejau pasidaryt kad desktop katalogas butu temose (flash menu)
  • SE K660; K850; ERI GA628; M600; K500

Neprisijungęs Klaiduxz

Naujokas
*
Įrašai: 15 | Karma: +0/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Klaiduxz
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #31 Įrašytas: Gegužės 18, 2010, 18:14 »
Kodel neina prie aerix prisiregint?

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #32 Įrašytas: Gegužės 22, 2010, 16:17 »
O kaip su w995 ? Aerix tokio tel modelio nera.

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #33 Įrašytas: Birželio 01, 2010, 18:48 »
Ei, o kaip dabar pasikeist sertifikata? Aerix projektas uzdarytas...
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #34 Įrašytas: Birželio 01, 2010, 20:49 »
Ei, o kaip dabar pasikeist sertifikata? Aerix projektas uzdarytas...

D-Ultimate lyg dar veikia nemokamas keitimas, pasidomėk per www.topsony.com
  • SGS2

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #35 Įrašytas: Birželio 01, 2010, 21:28 »
Dabar pasidariau pagal mobai.lt tuta, kur programa isinstaliuji i telefona ir sumeti patchus i folderi ir viskas veikia. Bet jau pradeda uzknisti, kadangi maniskis daznai oziuojasi (neakt. sim kortele) ar siaip restartuojasi, tai vis is naujo reik paleidinet ta programa. O del D-Ultimate, pasidomesiu veliau, siandiena jau nusibodo sedet prie pc ;)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #36 Įrašytas: Birželio 13, 2010, 09:48 »
D-Ultimate uzdarytas...

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #37 Įrašytas: Birželio 13, 2010, 10:18 »
D-Ultimate uzdarytas...

Nuo kada? Kad viskas veikia. Aerix yra uždarytas, nes susijungė Omnius lyg, bet Omnius siūlo visas nemokamas funkcijas kaip promo kol kas.
  • SGS2

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #38 Įrašytas: Birželio 13, 2010, 21:46 »
Nesupratau? Dar kaip tik naujausia versija D-Ultimate atsisiunciau. Prijungiau W995, kad i Brown perdaryt tai raso, kad negali susisiekt su tinklu.

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #39 Įrašytas: Liepos 16, 2010, 18:43 »
Pas ką CID 53 neina keist sertifikato! Bet NAUJIENA! štai linkas:
http://www.topsony.com/forum/unlocking-f34/now-se-cid53-convert-into-cid52-totally-freeeee-omnius-server-t21969.html
Čia parašyta kaip su omnius pasikeist iš cid53 i cid52 NEMOKAMAI. Pats nebandžiau kadangi turiu tik 52 cid, tai kas išbandysit parašykit ar gavosi. Jei persivers išeis keist sertifikatus ir patchinti.

P.S. Atsiprašau už reklamą. :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #40 Įrašytas: Liepos 16, 2010, 18:45 »
Na čia labiau naudinga info negu reklama. ;) Nėr ko atsiprašinėt. :P
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)
« Atsakymas #41 Įrašytas: Liepos 19, 2010, 20:35 »
ATNAUJINTAS TUTORIAL'AS!!!!
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)
« Atsakymas #42 Įrašytas: Liepos 19, 2010, 20:50 »
Nu nežinau :) Mane iš pat pradžių atbaidė sertifikato spalvos keitimas nuo patch įrašymo :) Man atrodo šitas būdas lengvesnis :) http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,13342.msg92292/topicseen.html#msg92292
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)
« Atsakymas #43 Įrašytas: Liepos 19, 2010, 21:51 »
ir visi patch įsirašo? Net full access FS java phone? :) šiaip sertifikatą vieną kartą pakeiti ir nebereikia jo keitaliot, kad ir ka darytum :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)
« Atsakymas #44 Įrašytas: Liepos 27, 2010, 20:10 »
Išbandinėju tavo gidą :) Pastebėjau, kad JDFlasher`io direktorijoje palikai savo phone_app.cxc ir kai perkeldinėji į tą direktoriją savo failą tavęs paklausia, ar perrašyti seną failą :) O jei netyčia žmogus susimaišys ir pagalvos kad jau seniau nukopijavo failą ir paliks tavo esamą :) Spėju užsilenktų telefonas su kitu phone_app.cxc :( Ištaisyk klaidą!
Įrašyta: Liepa 27, 2010, 17:40
Užkniso... Bandysiu rytoj, nes kažkuris iš 42 patch`ų gliučina...

Edit: phone_app.cxc failo pakeitimas "šviežiu" nepadėjo. Telefoną prikėliau tik perrašydamas visą main dalį.
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 27, 2010, 20:25 sukūrė esnyper »
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs pinky

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +1/-0 | Lytis: Moteris
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pinky
Ats.: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)
« Atsakymas #45 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2010, 17:38 »
You have no suitable licence for the requested operation
Klaidos nr:C0EB860E67037101.

Nuo kada jis tapo mokamas? :)
:P

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)
« Atsakymas #46 Įrašytas: Lapkričio 03, 2010, 14:30 »
Omnius mokamas. Šis gidas nebetinkamas :o
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision