mobiles.lt

Autorius Tema: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)  (Skaityta 24637 kartus)

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #20 Įrašytas: Lapkričio 24, 2009, 12:08 »
o su tuo jjpatcher tai ten vienas is tu nudu kur reikia jab....b faila nupatchint java programos ir pan.? nes jei taip tai tas metodas irgi neveiks, nes neina ant mano tlf "read" funkcija su a2uploader'iu, nebent jei gauciau savo softui nupatch'inta jab....b failiuka tada gal kas ir iseitu  :-\ help me some one  ???

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #21 Įrašytas: Lapkričio 24, 2009, 15:28 »
jo tas pats variantas kai reikia ta jab isstraukt is FS... na paieskosiu gal ka rasiu :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #22 Įrašytas: Lapkričio 25, 2009, 18:09 »
buciau labai dekingas, as pats ir paieskosiu  ;) Mano tlf duomenys: Cid53, db3210, R1FA035, plz, padekit zmones  :smile: O isvis gal mano telefo patch'int neina... ??? :-[
Įrašyta: Lapkritis 24, 2009, 15:58
any one? gal kas kokiu naujienu apie patchinima turit? Girdejau kad eina su jdflasher patchint tik nezinau ar eitu mano tlf, bet as niekad su juo (jdflasher'iu) nedirbes, apsvieskit  O|-)

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #23 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 08:05 »
Kaip tai neina read? Ant to failo kur neina read padaryk set ro acress ar kaip ten ar rw ir tada read. Ir dar vienas klausimas. Pas mane irgi c510 R1FA035 bet raso a2uploaderije kad CID52. ir man pirmas etapas pavyko. Koks cia "prikolas" ?

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #24 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 11:21 »
kadangi cid53 pats neturiu, o nete maciau, kad parasyta "If you have cid53 you can only write your fs with a2uploader"  Na, bet gal tu teisus gal eina ir read'inti del sito nesigincysiu pats neturiu kaip sakiau progos isbandyt :) Jei tu klausi del to etapo su aerix tai ten tavo sertifikata is red i blue paverte po to reikia su unlocker paverst i brown ir kai patchinsi patchai isjungus ir ijungus tel liks israsyti
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #25 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 12:15 »
kai bandau padaryt "set RW access" ismeta error'a:                                                     
[fsChMod] err:000A
kai bandau daryt "set RO access":
[fsChMod] can't send NET packet

Any ideas?
Man rodos mano CID'as kai nusipirkau telefa buvo 52, bet as kaip toks "gudrus" pamaniau gal softa reiktu atnaujint su SEUS, tai vat dabar taip ir atsitiko, naudos jokios, tik kad google maps v3 ir tiek. ;/
Skaitinejau apie CID'o keitima, bet konkrecios info kaip ir neradau ar ji butu galima pazeminti....
Įrašyta: Lapkritis 26, 2009, 12:04
Beto turiu CodeClaw DB3210 CID53 File Xtractor 2.0.exe tik ar su juo galima isimt failus is telefonno? kaip suprantu jis tam ir skirtas, bet nelabai moku as juo naudotis, va linkas: http://www.4shared.com/file/160104459/426d1d1b/CodeClaw_DB3210_CID53_File_Xtr.html

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #26 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 14:00 »
kai pajungi identify prie a2uploader koki cid raso? Kiek ieskojau neradau kad butu galima cid downgrade padaryti matyt a2 telefonai dar nepasieke sito etapo. Kaip ir sakiau jei pas cid53 galima tik write fs t.y. per a2uploader damesti kazkokiu failu bet pacio fs read neis nes skaiciau apie tai. Fs extractor skirtas tik isekstraktint failam jo veikimo principas ne toks kaip a2uploader. Pirma pasitikrink savo cid'a.  Turetu veikti ta v3 versija uploader su cid53 pabandyk tu ja. Turetu leisti daryti viska isskyrus read fs negalesi tai apie patchinima pamirsk galesi keist tik drivers, menu iconas, damest flash menu
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 26, 2009, 14:09 sukūrė misko_berniukas »
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #27 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 15:47 »
Damn.... o kai identify padarau va ka raso: http://img130.imageshack.us/img130/3470/identify.jpg gaila del patchinimo... reikes laukt kol atsiras galimybe patchint mano tlf  ::)

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #28 Įrašytas: Lapkričio 26, 2009, 19:36 »
cid53 pas tave. Tai gali daryt ka ir rasiau. Tai palauk atsiras viskas greitu laiku manau nes ne tu vienas toks su tokiu cid'u esi. :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #29 Įrašytas: Lapkričio 27, 2009, 10:52 »
ok, kai suzinosi, pranesk  ;)

Neprisijungęs Ignas30

Naujokas
*
Įrašai: 45 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Ignas30
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #30 Įrašytas: Vasario 07, 2010, 13:13 »
perskaites tema pasijauciau zalias, cia labai sunku irasyt patch'us k660? didele galimybe sugadint telefona? na bet tie patch'ai nlb ir reikalingi, tik norejau pasidaryt kad desktop katalogas butu temose (flash menu)
  • SE K660; K850; ERI GA628; M600; K500

Neprisijungęs Klaiduxz

Naujokas
*
Įrašai: 15 | Karma: +0/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Klaiduxz
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #31 Įrašytas: Gegužės 18, 2010, 18:14 »
Kodel neina prie aerix prisiregint?

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #32 Įrašytas: Gegužės 22, 2010, 16:17 »
O kaip su w995 ? Aerix tokio tel modelio nera.

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #33 Įrašytas: Birželio 01, 2010, 18:48 »
Ei, o kaip dabar pasikeist sertifikata? Aerix projektas uzdarytas...
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #34 Įrašytas: Birželio 01, 2010, 20:49 »
Ei, o kaip dabar pasikeist sertifikata? Aerix projektas uzdarytas...

D-Ultimate lyg dar veikia nemokamas keitimas, pasidomėk per www.topsony.com
  • SGS2

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #35 Įrašytas: Birželio 01, 2010, 21:28 »
Dabar pasidariau pagal mobai.lt tuta, kur programa isinstaliuji i telefona ir sumeti patchus i folderi ir viskas veikia. Bet jau pradeda uzknisti, kadangi maniskis daznai oziuojasi (neakt. sim kortele) ar siaip restartuojasi, tai vis is naujo reik paleidinet ta programa. O del D-Ultimate, pasidomesiu veliau, siandiena jau nusibodo sedet prie pc ;)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #36 Įrašytas: Birželio 13, 2010, 09:48 »
D-Ultimate uzdarytas...

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #37 Įrašytas: Birželio 13, 2010, 10:18 »
D-Ultimate uzdarytas...

Nuo kada? Kad viskas veikia. Aerix yra uždarytas, nes susijungė Omnius lyg, bet Omnius siūlo visas nemokamas funkcijas kaip promo kol kas.
  • SGS2

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #38 Įrašytas: Birželio 13, 2010, 21:46 »
Nesupratau? Dar kaip tik naujausia versija D-Ultimate atsisiunciau. Prijungiau W995, kad i Brown perdaryt tai raso, kad negali susisiekt su tinklu.

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #39 Įrašytas: Liepos 16, 2010, 18:43 »
Pas ką CID 53 neina keist sertifikato! Bet NAUJIENA! štai linkas:
http://www.topsony.com/forum/unlocking-f34/now-se-cid53-convert-into-cid52-totally-freeeee-omnius-server-t21969.html
Čia parašyta kaip su omnius pasikeist iš cid53 i cid52 NEMOKAMAI. Pats nebandžiau kadangi turiu tik 52 cid, tai kas išbandysit parašykit ar gavosi. Jei persivers išeis keist sertifikatus ir patchinti.

P.S. Atsiprašau už reklamą. :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC