mobiles.lt

Autorius Tema: СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)  (Skaityta 25106 kartus)

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)
« Įrašytas: Lapkričio 10, 2009, 20:24 »
Sveiki forumiečiai atnaujinu šią temą kadangi jau galima patch‘inti A2 platforma CID 52/53. Visas procesas iš esmės ne labai pakito. Sertifikatą vis dėl to reikia keisti i BROWN, tačiau jo atvertinėti i RED nebūtina, net perašant FW. Jei ir parsisiunčiate RED FW tiesiog ją rašote ant BROWN sertifikato. Jokių nesklandumų nekils, o sertifikatas vistiek liks BROWN. Taigi grįžtame prie patch‘inimo 
[modbreak=A2 MODELIAI]K630, K660,  Z750, Z770, Z780, w595, W890, W910, W980, C702, C902, C905 ir t.t.[/modbreak]

Jums reikalingi failai:
Far su visais pluginais, Omnius, Read3150 ši programelė iš Jūsų parsiūsto *.MBN failo išskleis phone_app.cxc:

Verčiame sertifikatą iš RED tiesiai i BROWN:
1 etapas:
Truputį sutrumpėjo darbas nereikės versti į BLUE po to dar į BROWN. Su Omnius programa galima pakeisti sertifikata ir CID53  Taigi imamės darbo. Pirmiausia Jums reikės prisiregistruoti jų puslapyje:
www.omnius-server.com
Po to parsisiūsti pačią programą. Paleidus ją dešiniajame kampe renkates Settings-> server settings
Po to suvedate savo login ir password, kurį vedėte registruodamiesi puslapyje. Tai atrodo maždaug taip:

Po to pasirenkame savo telefono modelį. Viršutinėje programos įrankių juostoje pasirenkame ADVANCED ->REPLACE FW SECURITY CERTIFICATE ir pasirenkate BROWN CERTIFICATE (developer):

Išjungtame telefone laikome 2+5 mygtukus ir jungiame telefoną. Programa atpažins Jūsų mobilų ir imsis darbo. Viska pabaigus praneš, kad galite atjungti telefoną. Sveikinu Jūsų sertifikatas jau BROWN. :)

Svarbiausia uzduotis ivygdyta  Toliau parsiunciame savo telefono FW *.MBN failiuką. Jei nežinote kokia versija Jūsų FW tai galite sužinote pasijungę telefona prie Omnius. Ijungę programą ir pasirinke IDENTIFY. Išjungtame telefone laikote C raidę ir pajungiate kabelį. Ekrane programa parodys Jūsų FW versija:

 MAIN failų galite rasti šiuo adresu:
http://topse.ru/firmwares
Parsiūsta *.mbn failą užtraukiame ant Read3150:

 Išmes juodą langą. Palaukite kol programa baigs savo darba ir lange parašys Press any key:

Šone ar apačioj pamatysite naują folder‘į. Atidarę jį nukopijuokite phone_app.cxc į Far Manager direktoriją. Toliau dirbsime su Far Manager. Įsijungiame Far kairej pusėj susirandam phone_app.cxc ir jį atidarom. Dešinej pusėje susirandam savo patch‘us:

Pažymime patchus kuriuos norime įrašinėti. Spaudžiame F5 ir renkamės Copy:

Nukopijave visus patch renkame ´...´ ženkliuką:

Išmes lentele saving. Patchai sukelti i phone_app.cxc. Dabar išjungiame telefona įsijungiam vėl Far Manager, spaudžiame Alt+F1 renkamės SEFP2 plugina, spaudžiame Connect ir laikydami C raidę jungiame kabelį prie telefono. Programa greit aptiks Jūsų telefoną. Išmes katalogus, tada einame į BOOT. Dešinėje susirandame savo patchinta phone_app.cxc ir kopijuojame į telefoną BOOT folderį. Baigus darbą telefoną atjunkite. Isijungus galite megautis patchais 
Patchų galite rasti: www.mobilefree.ru
Pliusai, kad patchai neišsitrina net išjungus tel, o jei atsibodo tie patys tiesiog užpachinkit naują phone_app.cxc ir įkelkit telefoną. Jei telefonas neįsijungia per naujo įkelkite švarų phone_app.cxc failą. Sėkmės 
 
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 18, 2010, 23:15 sukūrė misko_berniukas »
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: Patchinam A2 platformos telefonus VISAM LAIKUI!!!!
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkričio 10, 2009, 20:53 »
Viskas turbūt kaip ir gerai (prisipažinsiu, net neskaičiau), bet mano nuomone trūksta screenshot'ų, lietuviškų raidžių, o kitkas gerai būtų turbūt. :) O šiaip puiki naujiena, ačiū už šitą tut'ą, informaciją!!!  ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkričio 11, 2009, 11:50 »
tavo prašymu patvarkiau ir dadėjau ko trūko :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkričio 11, 2009, 17:01 »
Viskas gerai, tik prieš paveiksliuko link'ą prirašyk [img ]http://  linkas,o po juo[/img]

Tada gausis taip:

« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 22, 2009, 14:03 sukūrė smiriukas »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkričio 14, 2009, 04:41 »
pasakyk is kur gauti ta "pash'a" kuri reikia koreguoti ...

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkričio 14, 2009, 20:08 »
pioneer1 patcha pats parsisiunti yra se-nse, mobilefree (atrodo) dar kazkur maciau tiesiog goolgej paziurek netingek parasyt w595 sw (tavo fw versija). Siaip geriausia skaiciau r3ea037 nes tada java versija buna nes java sw versija 8.3.3 o su kitom tik 8.3.2 ir su senesnem tel leciau dirba. Be to uzfilmavau kazkokia nauja r3eg004 bandysiu patikrint sakoma kuo naujesne tuo geriau o cia naujausia :)
geriau parasyk savo fw versija per nustatymai>atnaujinimo paslauga>programines yrangos versija. Parasyk ja cia duosiu nuoroda kur parsisiust :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkričio 14, 2009, 21:51 »
radau pach'a, netgi 2 (R1FA037 ir R1FB001). R1FA037 tikrai mano.
bandziau pachinti su abiejais:
su 1 - papraso pin'o ir ismeta lentele "configuration error. please contact your network operator or service centre"
su 2 - telefonas net neuzsikrauna: pradzioj rodo SE logo, po kiek laiko tamsus ekranas.

ar tai galejo nutikti del to, kad perrasinejau FS ir MAIN, bet nzn ar sekmingai?
ar tiesiog nepavyko atristi?

dekoju uz pagalba.
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 15, 2009, 01:14 sukūrė pioneer1 »

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 12:23 »
pla pla koks tavo tel modelis? w910?
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #8 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 14:46 »
g502

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #9 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 17:09 »
g502
perasyk softa i R1FA037 pagal si tut'a:
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,9228.0.html
 susimesk cusmize ijung tada tel kad uzsikrautu tada pradek ptchinti pagal mano tut. pirma viska idemiai perskaityk jei ko nesupranti paklausk pries darydamas. Patchai tavo tel:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=41207
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #10 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 21:30 »
viska padariau - telefonas daug leciau dirba ...
kaip imanoma paspartinti ji dbr?

ar gali suprantamai paaiskinti kas per velniai yra FS, FW, MAIN ? tiesiogini vertima zinau - praktiskai uz ka sie failai atsakingi?

dekoju

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #11 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 22:45 »
FW - tai visa programinė įranga (MAIN + FS + CUSTOMIZĖ)
FS - tai failų sistema Sony Ericsson, jame laikomi visokie garso draiveriai, sms, failai ir pan.
MAIN - tai programinės įrangos dalis, kurią gali patchint ir panašiai..

Na paaiškinau nežinau, gal nelabai suprantamai, gal neypatingai teisingai, bet bent aš taip viską suprantu. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #12 Įrašytas: Lapkričio 15, 2009, 23:41 »
aciu tau labai, padejai tikrai daug.
nu kaip ir viskas darosi geryn. ieskau kaip pagreitinti telefona, nes kai buvo originalus - sukosi greiciau. kogero pach'a sustumiau mandra...
originaliame buvo skype, gal zinai budu kaip ji imesti vel i meniu???

dar karta dekoju

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #13 Įrašytas: Lapkričio 16, 2009, 18:38 »
topse.ru/files ieskok langeli parasai menu.ml ir renkies ieskoti primes zemiau sarasa ivairiu tel su ju menu.ml susirandi savo g502 ir parsiunti. Tada israrini pajungi tel su a2 uploader file system eini i tpa/preset/system/menu ir ten imeti savo menu.ml :)

p.s. tame saite reikia uzsiregistruot, sekmes darbe jei kils neaiskumu klausk ;)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #14 Įrašytas: Lapkričio 16, 2009, 23:40 »
parasyk normalu tut'a kaip sita moda uzsideti
http://topse.ru/index.php?do=files&op=showfile&lid=9384
gera thema, taciau per A2 uploader uzkrovinejant failus - ne visi failai susikelia. net nzn kaip sukelti "system graphics" kataloga. nes A2 man leidzia tik faila kelti, o reikia kataloga permesti.

dekoju

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #15 Įrašytas: Lapkričio 19, 2009, 12:53 »
pioner padesiu siek tiek. Jei viska gerai suprantu turi buti taip:
1. Flash-menu (tpa / preset / system / desktop / flash) -- cia keliami flash menu (*.swf) failai
2. Menu.ml (tpa / preset / system / menu) -- menu su visom ikonom
3. Font (tpa / preset / system / fonts) -- cia sriftas, nepatariu kelt nes jei pas tave lt kalba gali nebuti kai kuriu raidziu
4. System graphics for G502 (tpa / system / icons) -- cia ikonos, nors man keista kazkaip kad ne patchas o i tel kelias
5. Layout (tpa / system / layout) -- layout'as kuris pakeicia grotuvo isdestyma t.y. album art, progress bar ir t.t., ir budejimo rezime operator logo lairkodzio pozicija ir t.t.
O nelabai suprantu nes kiek matau turi swf but pictures kataloge et tikslaus isdestymo neikertu gal smiriukas zinos :)
6. Flash Wallpaper `a
Instructions for installing SE LIVE v.2.0

Memory Card
|
| -> Pictures (pictures)
|
| -> SE LIVE 2.0
|
| -> SE LIVE 2.0
| |
| | -> SELPaper.png
| | -> SELPaper.jpg
| -> Flash Wallaper.swf
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 19, 2009, 12:55 sukūrė misko_berniukas »
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs pioneer1

Naujokas
*
Įrašai: 12 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus pioneer1
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #16 Įrašytas: Lapkričio 19, 2009, 23:41 »
tai va - skaiciau ir as ta instrukcija, bet kai pradetu kelti - matau, kad ne visur yra katalogai ...
kliuna grafika man ...

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #17 Įrašytas: Lapkričio 22, 2009, 17:59 »
pioneer pasidaryk patch su image tool ten tau jie prisegti  reikalingi failai tut'o virsuje :) tik main parsisiusk savo fws versijos :) iconas rasi topse :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs LGZ-723

Naujokas
*
Įrašai: 28 | Karma: +0/-2
12 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LGZ-723
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #18 Įrašytas: Lapkričio 23, 2009, 22:07 »
padekit, pirmame etape net nespeju sulaukti "phone restarting" ar pan. o ismeta sita: http://img410.imageshack.us/img410/7517/shit1.png          ka daryt? pas mane db3210, cid53.

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
Ats.: A2 platformos patch'inimas VISAM LAIKUI
« Atsakymas #19 Įrašytas: Lapkričio 24, 2009, 10:11 »
viskas aisku.. neleis tau i brown paverst kadangi cid 53 :( its very sad my friend :( reikes tada jjpatcher naudotis tau...
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC