mobiles.lt

Autorius Tema: Kaip atristi w302?  (Skaityta 2380 kartus)

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Kaip atristi w302?
« Įrašytas: Gruodžio 23, 2009, 17:30 »
sweiki gal zinot kaip galima  atristi w302 telefona,ar bent zinot kur galima rast fw failu.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kaip atristi w302?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodžio 23, 2009, 18:03 »
sweiki gal zinot kaip galima  atristi w302 telefona,ar bent zinot kur galima rast fw failu.

www.topsony.com ar www.topse.ru gali bandyti ieškoti FW failų, bet problema, kad W302 nėra tiesioginė SE platforma ir jeigu neklystu, net negalėtum namų sąlygom FW persirašyti ar atrišti.
  • SGS2

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3171 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Kaip atristi w302?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 23, 2009, 18:24 »
Taip, nemokamai nėra galimybės flash'int/modd'int šių tel,nepalaiko nei XS++,SETool 2 lite,JdFlasher,A2 Uploader. Neįmanoma net su  Davinci Client'u.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Kaip atristi w302?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 23, 2009, 23:50 »
na supratau,bet manau yra koke programa kad atristynetu S1 platforma

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kaip atristi w302?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 24, 2009, 00:58 »
na supratau,bet manau yra koke programa kad atristynetu S1 platforma

Namų sąlygom, kažin...
  • SGS2

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Kaip atristi w302?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodžio 24, 2009, 10:19 »
http://topse.ru/files/file4264.html      Gal cia kaskas i tema?

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3171 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Kaip atristi w302?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodžio 24, 2009, 10:32 »
http://topse.ru/files/file4264.html      Gal cia kaskas i tema?
Kaip ten rašo programa veikia tik su Cruiser Suite Dongle. Iš kur jį atsisiųst neklausk.. Nes čia box'as.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs @rmis

Žinovas
***
Įrašai: 215 | Karma: +1/-2
65 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus @rmis
Ats.: Kaip atristi w302?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodžio 24, 2009, 13:13 »
aisku,beviltiskas sitas telefonas:DD

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Kaip atristi w302?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodžio 24, 2009, 14:06 »
meistras tik su boxu atris..ar setool ar cruiser ir t.t.
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.