mobiles.lt

Autorius Tema: HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema  (Skaityta 4962 kartus)

Neprisijungęs Jasis

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Jasis
HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema
« Įrašytas: Sausio 24, 2010, 16:32 »
Pats aparatas pirktas UK. Ant aparato yra Orange logas ir viduje yra Orange kazkokio softo. Telefono funkcija veikia gerai, bet wi-fi ne.
Klausimas: ar gali buti, kad aparatas priristas prie Orange ir del to wi-fi neveikia?
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 07, 2010, 15:16 sukūrė Jasis »

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 24, 2010, 16:44 »
Priezasciu gali buti daug- pradedant nuo softo, baigiant nustatymais. Priezasciu geriausia ieskoti xda-developers forume. Neturint to ar bent jau tokio telefono rankose- sunku kazka patarti.
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs Jasis

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Jasis
Ats.: HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 07, 2010, 15:18 »
Pats aparatas pirktas UK. Ant aparato yra Orange logas ir viduje yra Orange kazkokio softo. Telefono funkcija veikia gerai, bet wi-fi ne.
Klausimas: ar gali buti, kad aparatas priristas prie Orange ir del to wi-fi neveikia?


  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 07, 2010, 15:30 »
Klausimas: ar gali buti, kad aparatas priristas prie Orange ir del to wi-fi neveikia?
Negali.
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs Jasis

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Jasis
Ats.: HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 08, 2010, 16:07 »
stai ka radau siame puslapyje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=548408

zmogus raso: Hi , I recently got a HTC Touch 3G from Orange as i had the HTC TyII and love that phone with the wifi and now i have this new phone that seems quite good however has been changed with the Orange Unique that allows you to connect to wifi but not use it , why would they do this? (money making). The Unique technology don't do any thing that it clams to do i don't seem to get better coverage or any thing, just high data costs and a low batter.

I want to use the wifi on my phone for the internet and google maps etc, is the only way around this to flash my phone to a ROM on this site ? If so i understand that is voids my warranty , but want to know if any one has done this successfully (Hope Orange hasn't put a block on Flashing etc)so that i can do the same because i do miss my wifi and may just go back to my HTC TyII .



IR STAI, KA JAM ATRASO KAZKOKS VEIKEJAS:
hi mate i got mine about 2 weeks ago.. n hacked the ass out of it... it too was Orange UK
i was disgusted when i got it to fined it would not use the wifi as a net connection! but it sure does now and i love it!
i will get you some links in a bit
I seriously suggest using a an XP pc... i have vista on my laptop and i found it didnt work as it should... you alos dont see the files of the actual phone on vista u just see the memory card!
with xp you see everything!
first go here and modifiy the SPL to HPSL this bascially unlocks the phone to allow you to flash new roms (but its not sim unlock etc) you need to do this or flashing another rom will not work!!!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=483465
next you need http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441865
and you then put that in the same folder as the rom file you wish to flash!
i go for this one - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524102 as recommended by Flub..
i really love it!
im sure others will correct me if i have missed anything but this is basically what i did!!
enjoy!



TA PATI PROBLEMA IR PAS MANE. MANO TELEFE IRGI YRA TAS ORANGE UNIQUE IR MAN TAIP PAT NELEIDZIA BROWSINTI INTERNETE. TAIGI, KAIP SUPRANTU, TAI BUTINA PERINSTALIUOTI WINDOWS MOBILE IR TADA (TIKETINA) KAD VISKAS VEIKS.
KLAUSIMAS:

KAS GALI MAN PERINSTALIUOTI WM??? IR KIEK MAN TAI KAINUOS???


  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužės 08, 2010, 16:44 »
Teisingai supratau, reikia naują ROM persirašyti. Jei viską atlieki pagal instrukcijas iš xda-developers, tai nieko nekainuos. Jei nešti kam nors tai padaryti, manau kaina nuo 25LTL bus. Kainų nežinau, tik spėju.
  • SGS2

Neprisijungęs Jasis

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Jasis
Ats.: HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužės 08, 2010, 17:28 »
Man pigiau yra sumoketi keliasdesimt lt nei skaityti kelias valandas kaip ir ka reikia daryti :) Jeigu kas nors uzsiima perinstaliavimais Vilniuje, duokite zinoti.

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: HTC touch 3g WM 6.1 Touch Flo - WI-FI problema
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužės 10, 2010, 08:21 »
Jei nešti kam nors tai padaryti, manau kaina nuo 25LTL bus. Kainų nežinau, tik spėju.
HTC telefonu perrasymas- 30-60lt, priklausomai nuo modelio. Vargu ar pigiau kas daro, nebent studentai barake...
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)