Pranešimai ir apklausos > Aš noriu...

del naujienu

(1/3) > >>

esnyper:
kaip pastebejau cia nelabai zmones megsta naujoves :d paskutine irasyta dar 2007 metais 12 menesi :)

Ir atsiranda klausimas. Ar nebeliko entuziastu kurie keltu naujienas, tutorialus, ar yra technines problemos?

shrekas:

--- Citata iš: esnyper  Vasario 17, 2010, 21:27 ---kaip pastebejau cia nelabai zmones megsta naujoves :d paskutine irasyta dar 2007 metais 12 menesi :)

Ir atsiranda klausimas. Ar nebeliko entuziastu kurie keltu naujienas, tutorialus, ar yra technines problemos?

--- Baigti citatą ---
Na, apie naujienas neturiu ka pasakyt, bet apie taip ivardintus tutorialus truputi pasakysiu, jei turima omenyje visoki softu perrasyma ir pan.
Kiek zmoniu, kuriuos nukreipi tam tikra linkme ir jie pasidaro kazka patys, paraso apie tai kaip pasidare, t.y. padaro bent kazkoki tutoriala??? Niekam tas neidomu, pasidariau, man gerai, viso gero....
Tai kas tada juos turi daryti? Meistrai??? Normaliai dirbantys turi pakankamai darbo kad svaistytu savo laika tam, ka realiai galima vadinti duonos kasnio is saves atemimu.
Kazkas kitas? Kas??? Savanoriai neturintys ka veikti? Bus tiesiog vertimas is kitu kalbu ir tiek, ir nieko doro, nes neuztenka vien versti, reikia dar ir suprasti ka verti...
Tokia mano kukli nuomone...

Gallardo:
Pritariu Shrekui, o dėl naujienų abejoju ar čia kas atsirastų sugebantis jas rašyt. Copy paste iš kokios mobili ar elektronika visi mokėtų padaryt. Bet ar verta?

esnyper:
del copy paste tai pritariu, butu sunku susilaikyti. shrekai, tu ne taip supratai mane, as nekalbu apie tutus is programines puses. as kalbu apie telefonu saraso atnaujinima ir tokius tutorialus, kaip pvz. internetas telefone is kompiuterio, slapti kodai, kazkiek idomesniu naujienu is gamintoju ir t. t.

shrekas:

--- Citata iš: esnyper  Vasario 18, 2010, 07:59 ---del copy paste tai pritariu, butu sunku susilaikyti. shrekai, tu ne taip supratai mane, as nekalbu apie tutus is programines puses. as kalbu apie telefonu saraso atnaujinima ir tokius tutorialus, kaip pvz. internetas telefone is kompiuterio, slapti kodai, kazkiek idomesniu naujienu is gamintoju ir t. t.

--- Baigti citatą ---
Toki darba atlikineti gali tik suinteresuotas zmogus. Savanoriu rasti labai sunku, ka ir rodo praktika.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją