mobiles.lt

Autorius Tema: K530@w660 numire  (Skaityta 3308 kartus)

Neprisijungęs ablebubis

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +0/-4
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ablebubis
K530@w660 numire
« Įrašytas: Vasario 20, 2010, 21:32 »
Prašau patarimo. Žodžiu taip norėjau per JDflasherį įsirašyt grafinį patchą, ir kai paspaudžiau bflash , išmetė kažkokia lentelė dabar nepamenu tiksliai apie ką kažkas kad main flash rašė... dar kažką.. Neturiu dabar jau galimybės prijungt telefono , tai negaliu tiksliai pasakyt. Aš sutikau , ir pradėjo man kažką rašyt, net nežinau ką. Palaukiau valandą o tik iš vietos pajudėjo setupas. Tai pabandžiau atšaukti , išmetė errorą ir atjungė telefoną , ir nuo dabar telefonas nei įsijungia nei prijungt prie kompo gali , nu žodžiu nieks neveikia ir panašiai , tai manau reiks jau pas meistrą nešt , jei dar yra galimybė jį patvarkyt, bet gal netyčia eitų prikelt kaip nors? :s Ir ar jis dar pataisomas? Ačiū.

Neprisijungęs auris69

Žinovas
***
Įrašai: 513 | Karma: +3/-23 | Lytis: Vyras
142 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus auris69
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 21:35 »
Prašau patarimo. Žodžiu taip norėjau per JDflasherį įsirašyt grafinį patchą, ir kai paspaudžiau bflash , išmetė kažkokia lentelė dabar nepamenu tiksliai apie ką kažkas kad main flash rašė... dar kažką.. Neturiu dabar jau galimybės prijungt telefono , tai negaliu tiksliai pasakyt. Aš sutikau , ir pradėjo man kažką rašyt, net nežinau ką. Palaukiau valandą o tik iš vietos pajudėjo setupas. Tai pabandžiau atšaukti , išmetė errorą ir atjungė telefoną , ir nuo dabar telefonas nei įsijungia nei prijungt prie kompo gali , nu žodžiu nieks neveikia ir panašiai , tai manau reiks jau pas meistrą nešt , jei dar yra galimybė jį patvarkyt, bet gal netyčia eitų prikelt kaip nors? :s Ir ar jis dar pataisomas? Ačiū.

Megink pilnai pakraut baterija ir jungt prie pc laikydamas 2+5 (ta prasme 2 ir 5 vienu metu)
  • 6110, 6210, 6310
Poker master

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 21:38 »
Pataisomas. Bandyk daryti kaip Aurimas rašė. Jeigu prisijungs prie kompo, tai perrašyk MAIN dalį ir viskas turėtų susitvarkyt.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs ablebubis

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +0/-4
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ablebubis
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 21:43 »
O prijungia! Tai per XS++ tik main failą rašyt , ar kaip?

Neprisijungęs auris69

Žinovas
***
Įrašai: 513 | Karma: +3/-23 | Lytis: Vyras
142 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus auris69
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 22:01 »
O prijungia! Tai per XS++ tik main failą rašyt , ar kaip?

Gali visa(fs, main, customize), blogiau nebus :P Kadangi sugebejai w660 padaryt manau problemu neturetu kilt :)
  • 6110, 6210, 6310
Poker master

Neprisijungęs ablebubis

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +0/-4
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ablebubis
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 22:18 »
Per Jdflasherį prijungia ir iškart atjungia, o per XS rašo:
22:07:30| Turn off phone
22:07:30| Hold 'C' button on phone and connect phone.
22:07:30| You have 30 seconds.
22:07:30|
22:07:34| Baseband ID: 9900
22:07:34| Hardware Platform: DB2020
22:07:34| Protocol Version: 3.1
22:08:07| Disconnected... Unplug the phone (Jau kai atjungiu pats, nes nieko nevyksta)
22:08:10| Shutting down...

Neprisijungęs prabolas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 75 | Karma: +0/-4
20 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus prabolas
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 22:20 »
bandyk per setools

Neprisijungęs ablebubis

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +0/-4
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ablebubis
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 22:25 »
Setoolite nenaudojąs dar niekad , o yra tikimybė kad eis? Nes man kažkaip atrodo ,kad čia jau nuo tel viskas priklauso o ne nuo programų su kuriom prijungsi

Neprisijungęs auris69

Žinovas
***
Įrašai: 513 | Karma: +3/-23 | Lytis: Vyras
142 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus auris69
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 22:29 »
Setoolite nenaudojąs dar niekad , o yra tikimybė kad eis? Nes man kažkaip atrodo ,kad čia jau nuo tel viskas priklauso o ne nuo programų su kuriom prijungsi

Tik megink setool :D Siaip labai daug priklauso. Pwz. jei su winamp neina filmas reiskia filmas blogas? ne-tiesiog isbandai koki vlc ir dziaugies :)
  • 6110, 6210, 6310
Poker master

Neprisijungęs prabolas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 75 | Karma: +0/-4
20 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus prabolas
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 20, 2010, 22:41 »
svarbu tela suranda kompas. tai patariu setools naudot pasiziurek tuta kaip su juo flesint tikrai lenga http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,7289.0.html

Neprisijungęs ablebubis

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +0/-4
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ablebubis
Ats.: K530@w660 numire
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasario 21, 2010, 10:35 »
Labai dėkui už pagalbą jau atkūriau telefoną :) kai atšaukiau ten tą kažką , ir paskui neįsijungė ir bandžiau su c raide jungt , tai nejungė nes akumo nebuvau perdėjąs :D šiandien ryte atsikėliau perdėjau akumą ir pabandžiau su c .... O! žiūrau eina :D tai paskui per XS++ main failiuką tik persirašiau ir viskas. :) Dėkui chebra dar karteli :)