mobiles.lt

Autorius Tema: nokia 3330 softas  (Skaityta 2206 kartus)

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
nokia 3330 softas
« Įrašytas: Kovo 14, 2010, 11:23 »
sweiki. Gal zinot kaip galima butu perrasyt 3330 softa i 3310? Kokias progras naudot, kokius driver turet. Arba atnaujint 3330, nes jis streikuoja, letai muzika groja, kai ijungi, wietoj iprasto passisweikinimo heroglifus rodo. Laida turiu

Neprisijungęs luzhis

Žinovas
***
Įrašai: 666 | Karma: +87/-4 | Lytis: Vyras
168 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus luzhis
Ats.: nokia 3330 softas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 14, 2010, 14:16 »
man atrodo kad pats neperrasysi softa ant sito tel...
  • Nokia n82 black 4gb micro SD.

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: nokia 3330 softas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 14, 2010, 15:30 »
nu girdejau kad 3310 be problemu galima perasyt ir modint. O 3330 skiriasi nuo 3310 tik interneto narsykle

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3171 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: nokia 3330 softas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 14, 2010, 16:13 »
Pirma laidą reikia pasigamint , su kuriuo galėtumei flashint. Jei neklystu , va tokia schema
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: nokia 3330 softas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 14, 2010, 22:00 »
pasman su laidu wiskas geraj. Man reik programos perrasyt softui ar atnaujinti

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3171 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: nokia 3330 softas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 15, 2010, 16:14 »
DCT3 Flasher
  • LG Nexus 5x