mobiles.lt

Autorius Tema: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF  (Skaityta 37709 kartus)

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #20 Įrašytas: Lapkričio 17, 2010, 07:41 »
Buvusi versija v4.10 ir įrašinėjau v4.10

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #21 Įrašytas: Lapkričio 17, 2010, 15:31 »
Na nesk meistram, jie perrasys greiciau nei kad cia lauksi atsakymo. beto pats cia jau nieko nepakeisi
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs wixx912

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 109 | Karma: +45/-1 | Lytis: Vyras
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus wixx912
idiots everywhere |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #22 Įrašytas: Lapkričio 21, 2010, 20:58 »
Flashinu savo 6301 su 6300i softu.
Ir nepavyksta kažko:

Init usb communication...
Searching for phone...Found
Reading SW version...09.40
Reading battery value...4072 mV
Init usb flashing...
Reading flashid... 128k flash detected.

CMT: 220C00EC <=> SAMSUNG (SEC) -> K5G1257ATM
APE: 00000000 <=> Flash -> not detected
Verifing ADL communication... Status byte 2
Scanning selected flash files...
Found CMT ULO server in flash file...
ADL->Loader: Update Application Loader -> Single Chip
Loader len: 294912, CHK: 0x4B27
ADL -> Sending loader...
...
Fail to send reboot command...


Dabar bandyčiau su Phoenix..
Gal žinot kame problema?
iPhone 3GS 8GB 6.1.3

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #23 Įrašytas: Lapkričio 22, 2010, 09:00 »
Flashinu savo 6301 su 6300i softu.


Ar taip galima?  :)

Neprisijungęs wixx912

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 109 | Karma: +45/-1 | Lytis: Vyras
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus wixx912
idiots everywhere |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #24 Įrašytas: Lapkričio 22, 2010, 15:20 »
Taip  ;)
iPhone 3GS 8GB 6.1.3

Neprisijungęs lg

Be Reklamos
*
Įrašai: 792 | Karma: +309/-7 | Lytis: Vyras
16 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lg
Bitė
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #25 Įrašytas: Lapkričio 22, 2010, 17:33 »
o tu pabandyk sudeti 6301 flaso failus ir parasyk kas tada gaunas :)

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis J.A.F
« Atsakymas #26 Įrašytas: Lapkričio 22, 2010, 18:38 »
Nauja jaf versija http://www.4shared.com/file/QZ_Sw9Pq/19865_jaf_mobileslt.html

Naujesne versija bent man neveikia.  :( Naudojau senesne, tik kad FW failus reikia kelti cia :   C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\"pvz Rm-666"\

Neprisijungęs GW3

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus GW3
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #27 Įrašytas: Lapkričio 25, 2010, 00:05 »
Sveiki visi, kaip kad butu prijungtas ir atpazintas prie pc mirusi nokia 6100? Su JAF niekaip neranda telefono.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #28 Įrašytas: Lapkričio 25, 2010, 11:23 »
niekaip, nes tam reikia naudoti F-BUS laida, kurio neturesi.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #29 Įrašytas: Lapkričio 28, 2010, 23:44 »
Dar kitaip sakant 6100 yra be BB5 telefonas o dct3/4
Įrašyta: 2010-11-26, 16:31:34
Va susiduriau su problema. Kaip perrasyt nokia 6300 fw kai nera ijungimo miktuko bet padaryta taip kad idejus baterija jis isijungtu? Viskas butu puiku jei jis neisijungtu tik duotu signala kompui kad pajungia ir rasytu, bet beda ta kad telefone yra apsaugos kodas kuris viska stabdo. idejus baterija telefonas isijungia ir kompas rodo kaip neatpazystama prietaisa. Gal ka galit patart?
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #30 Įrašytas: Lapkričio 29, 2010, 08:28 »
Tan nereikia jo tiek spasut, kad telefonas isijugntu, uztenka  trumpam..

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #31 Įrašytas: Lapkričio 29, 2010, 14:11 »
Citata
Va susiduriau su problema. Kaip perrasyt nokia 6300 fw kai nera ijungimo miktuko bet padaryta taip kad idejus baterija jis isijungtu? Viskas butu puiku jei jis neisijungtu tik duotu signala kompui kad pajungia ir rasytu, bet beda ta kad telefone yra apsaugos kodas kuris viska stabdo. idejus baterija telefonas isijungia ir kompas rodo kaip neatpazystama prietaisa. Gal ka galit patart?
Foxass, greičiausiai ten bus užtrumpinti įjungimo mygtuko kontaktai. Tau reiktu išardyt ir prilituot įjungimo knopkę. ;)

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #32 Įrašytas: Lapkričio 29, 2010, 14:27 »
Va tame ir esme kad neina ilituot ijungimo knopkes, nes ten takelei yra nuplesti nuo 2 kontaktu ir tik ant 2 eina padaryt kad isijungtu. jei nereiktu apsaugos kodo nuimt man tas uztrumpinimas labai tikru bet kad per JAF neina padaryt nes idejus batke jis isijungia
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #33 Įrašytas: Lapkričio 29, 2010, 14:39 »
Tai siūlyčiau iš apačios gražiai įklijuot knopkę o poto prilituot, nes jai tik du takeliai likę gyvi, tai jie vieni neišlaikytų knopkės ;)

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #34 Įrašytas: Lapkričio 30, 2010, 10:49 »
Knopke ilitavau. dabar beda su pc. jis neatpazysta telefono.paspaudus tel ijungimo miktuka kompas ismeta lentele kad neatpazysta irenginio, nors visi usb draiveriai surasyti pagal flashinimo su PHOENIX gida. gal zinot ka daryt kad atpazintu kompas telefona?


Kaip manau radau savo telefono problema. apacioje plokstes yra tokia stikline mikruske netoli mazos baterijos ir jos kampukas buvo nuskeltas, pazejau ant kitos plokstes jin buvo sveika, ir kita plokste isijungia bei pc pagauna o tos kur nuskelta ne, darau isvada kad del tos mikres man ir nepagauna telefono kompas. Ar as klystu?
« Paskutinį kartą keitė: Lapkričio 30, 2010, 11:09 sukūrė foxass »
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Bizalas

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Bizalas
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #35 Įrašytas: Gruodžio 22, 2010, 22:04 »
kas negerai uzkrauna iki cia ir viskas nokia 5530ex nokia c6 fw
JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P-key nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.31.0
Changing mode...Done!
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading product code...
Product Code: 0573172
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-504\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-504\
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\RM-504_32.0.007_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\RM-504_32.0.007_prd.rofs2.V16
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\RM-504_32.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\RM-504_32.0.007_002_000_U004.uda.fpsx
Backing up CRT...
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
C:\Program Files\ODEON\JAF\ProgData\358304031467370_CRT_backup_2202212.pm
Done!
Backup CRT OK!
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Searching for phone...Found
Reading SW version...ICPR72_10w25.3 32.0.007
Reading battery value...4100 mV
Init usb flashing...
Reading flashid...
CMT: 00400020 <=> ST -> Type not in database
APE: 00000000 <=> Flash -> not detected
Verifing ADL communication... Status byte 7
Rebooting to flash mode...
Waiting for the phone to reboot...
Searching for phone...
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
    Elf2flash 09.11.000
    CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting.........
ir lauk kiek nori

Neprisijungęs danciux

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +3/-0
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus danciux
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #36 Įrašytas: Sausio 07, 2011, 19:44 »
ar bande kas nors flesint su win 7 64bit? nes man  meta lentele kad neranda exe failo paleidus emuletoriu

Neprisijungęs daywalker

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus daywalker
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #37 Įrašytas: Sausio 10, 2011, 15:01 »
koks geriausias budas flashinti su w7 64bit? ar su phoenix veiks?

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #38 Įrašytas: Sausio 10, 2011, 15:34 »
Phoenix veiks, jaf ne.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Bizalas

Naujokas
*
Įrašai: 18 | Karma: +0/-0
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Bizalas
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #39 Įrašytas: Sausio 26, 2011, 21:56 »
Kas per bedos nokia 2700 po pirmo flasinimo neisijungia o db raso stai ka

JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P-key nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.0.2.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-561\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-561\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-561\
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-561\
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-561\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-561\rm561__09.95.mcusw
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-561\rm561__09.95.ppm_ea
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-561\rm561__09.95_ISM_006.image_ea_black_ctv_pl_v2
APE Variant file: NONE
Languages in ppm: English,German,Finish,Swedish,Danish,Norwegian,Icelandic
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 06.02.002
    Elf2flash 09.07.000
    CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
...................Loader Sent!
Stage 2 starting...............................................................................Loader Sent!
Stage 3 starting..................Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone failed to boot in flash mode CMT...