mobiles.lt

Autorius Tema: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF  (Skaityta 37707 kartus)

Neprisijungęs danciux

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +3/-0
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus danciux
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #40 Įrašytas: Sausio 27, 2011, 00:43 »
ant win 7 64 bit veike ir jaf tik asaugas reik nueimt

Neprisijungęs nikifaras

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nikifaras
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #41 Įrašytas: Vasario 04, 2011, 19:21 »
Flashinau anglišką n97 su baltian failais parsiųstais per Navifirm, tačiau neatsirado lietuvių kalbos. Gal galite pasakyti kodėl?

Neprisijungęs nikifaras

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nikifaras
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #42 Įrašytas: Vasario 04, 2011, 19:56 »
Šaipaisi iš manęs? :D Žinau, aš čia nieko nesuprantu..

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3171 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #43 Įrašytas: Vasario 04, 2011, 20:06 »
Šaipaisi iš manęs? :D Žinau, aš čia nieko nesuprantu..
Gal neflashink.. Paprasčiausiai su NSS pakeisk product code ir su NSU atnaujink softą - atsiras LT kalba  ;) Yra forume tema apie tai.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs nikifaras

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nikifaras
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #44 Įrašytas: Vasario 04, 2011, 20:29 »
Negliu daryt update'o, nes jau yra naujausia versija ;D

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #45 Įrašytas: Vasario 04, 2011, 20:38 »
Flashinau anglišką n97 su baltian failais parsiųstais per Navifirm, tačiau neatsirado lietuvių kalbos. Gal galite pasakyti kodėl?
Gal nykštukai apkeitė fw failus?  Jie vis ką nors prikrečia, maži nenaudėliai.  O|-)

Ale smaikstumas :D

Neatsirast negalejo nebent rimtai bykstukai is juodosios rinkos failus sukeite :D
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3171 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #46 Įrašytas: Vasario 04, 2011, 20:54 »
Negliu daryt update'o, nes jau yra naujausia versija ;D
Keista, kad NSU n97 nebeleidžia reinstall fw daryt... Na tada su navifirm per naują softą siųskis su lt kalba ir flashink  phoenix'u  ;)
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs danciux

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +3/-0
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus danciux
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #47 Įrašytas: Vasario 05, 2011, 04:04 »
as isvis nesuprantu,kam tokiuose telefuose lt kalba reikalynga dar win sulietuvina ir sedi kaip babuanai  nk nesuprasdami.

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3171 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #48 Įrašytas: Vasario 05, 2011, 08:24 »
as isvis nesuprantu,kam tokiuose telefuose lt kalba reikalynga dar win sulietuvina ir sedi kaip babuanai  nk nesuprasdami.
Ir kuo tas telefonas kitoks? Tai išvis gal  dar forume angliškai  ar kita kalba pradėkim bendraut, ir nebūsim babuinais, Kai net lietuviškai suregzti sakinio , be klaidų,  nepavyksta...
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #49 Įrašytas: Vasario 05, 2011, 10:42 »
Kas nemoka angliskai tam yra telefone sunkiau, o kas moka gerai ir tai. Aisku parduodant yra pliusas kad LT kalba yra. Apie foruma anglu kalba tai net nemastykit. Atsirs tokiu kuriem reiks viska versti nes nemokes ar nezinos kur kas yra. Yra taip kaip yra ir yra gerai. O jei naujausias FW gali ir LT kalbos nebut nes paciuose naujausiuose daznai nebuna, tad pries instaliuojant reikia pasizet kokiam fw yra o kokiam ne.
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs danciux

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +3/-0
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus danciux
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #50 Įrašytas: Vasario 05, 2011, 18:39 »
del klaidu sorry,landzioju nete per telefona, forumas lietuviu tai ir bendraujam lietuviskai, bet isigijus toki aparata turi zinot kam tau jis  minimalios en zinios turetu but pas kiekviena manau. Del softu  naujausiu ir kalbu tai man buvo tox dalykas,kad per nsu mete noskei  v50  kai yra isejus v52 tad nebutinai naujause fw nebus kalbos,galu gale jai uzsiimi tokeis dalykais tai turi suprast kas rasoma iskilus tam tikrai problemai. Galu gale sitam forume esu jau senai, tik nesiveliu i tam tikras diskusijas apie nieka, o pasikonsultuot visada galima

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3171 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #51 Įrašytas: Vasario 05, 2011, 19:40 »
bet isigijus toki aparata turi zinot kam tau jis  minimalios en zinios turetu but pas kiekviena manau.
Tą patį apie rusų kalbą galėtų pasakyti vyresni forumiečiai. Ir ką? Lietuviai esame, lietuviais ir būkime. Kodėl turime atsisakyti savo kalbos ir perimti kitų? Kai ta pati lietuvių kalba yra pranašesnė už anglų. Pvz programavime. Anglų kalboje keisti žodžių tvarką galima tik pagal griežtai nustatytas taisykles, nes žodžių tvarkos pakeitimas iš esmės pakeičia sakinio prasmę. O lietuvių kalboje ar tu pasakysi: Jonas eina pirkti alaus. Ar: Eina pirkti alaus Jonas. Sakinio esmė nepasikeičia. O ką jau kalbėti apie kintamųjų skaičių...

Net ir japonų kalboje žodžių tvarka sakinyje yra  griežta. Pagrindinė taisyklė – veiksnys eina visada sakinio pradžioje, o tarinys – sakinio gale. O mūsų kalba unikali ir viena seniausių. 

Del softu  naujausiu ir kalbu tai man buvo tox dalykas,kad per nsu mete noskei  v50  kai yra isejus v52 tad nebutinai naujause fw nebus kalbos

O tas jau priklauso nuo to , koks product code...
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 22, 2012, 22:17 sukūrė Gallardo »
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs danciux

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +3/-0
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus danciux
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #52 Įrašytas: Vasario 07, 2011, 13:54 »
Del kalbu tenka pripazint tavo tiesa. Gimtinei isvis mazai rusekalbiu,o jaunimas net jos nemoka. 

Del tu product kodu tai idomei gavos, nes pats telefonas pirktas uk orange, bet  db dejau phnt softas tai product kodas pasikeites, bet kai keiciau pirma kart tai zinau kad buvau isimetes baltic regiono

Neprisijungęs Leito

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Leito
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #53 Įrašytas: Kovo 13, 2011, 17:22 »
...................Loader Sent!
Stage 2 starting..............................................................................Loader Sent!
Stage 3 starting..................Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone failed to boot in flash mode CMT...

J.a.f ismeta sita errora, nokia 5220xm rm-411, su phoenixu irgi nieko gero nesigavo. Kas cia per klaida?

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #54 Įrašytas: Kovo 14, 2011, 08:19 »
Nepagauna telefono. Arba kazkur giliau yra softas suvarytas.
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #55 Įrašytas: Balandžio 05, 2011, 10:54 »
Nežinau ar su JAF reikia trumpai mygtelėti įjungimo mygtuką, kai ieško telefono. Bet tarp bandymų reikia maitinimą išjungti ir bateriją išimti bent penkioms sekundėms.
« Paskutinį kartą keitė: Balandžio 13, 2011, 11:53 sukūrė ConnectIT »
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

Neprisijungęs rakasx3

Naujokas
*
Įrašai: 14 | Karma: +0/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus rakasx3
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #56 Įrašytas: Balandžio 12, 2011, 17:58 »
Ka daryt jei telefone dbr raso raudonas uzrasas TEST MODE KA DARYT?
O JAF buvo parasyta Done!

Viskas Veikia... Isemiau akuma ijungiau ir viskas isijunge...

Aciu uz Gida!
« Paskutinį kartą keitė: Balandžio 12, 2011, 18:26 sukūrė rakasx3 »

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #57 Įrašytas: Balandžio 25, 2011, 14:42 »
Suinstaliavau naujausią JAF v.1.98.65 (parsisiųsti) ir nuo tada kai uždedu varną ant Use INI, man meta tuščią sąrašą "Select Phone Model". Su JAF v.1.98.62 (parsisiųsti) rodė užpildytą telefono modelių sąrašą, kur galėjai pasirinkti savo modelį. Bandau flashinti Dead USB rėžimu. FW sukelta C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\XX-XXX kataloge, kaip kad reikėjo senesnėje versijoje. Kame šaknys?
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

Neprisijungęs Gytisx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 99 | Karma: +2/-20
31 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gytisx
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #58 Įrašytas: Liepos 24, 2011, 10:01 »
Nesuprantu bajrių. Nei su JAF nei su NSS nepakeičia man Product ode.

Neprisijungęs tetyys

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tetyys
Ats.: BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
« Atsakymas #59 Įrašytas: Sausio 22, 2012, 21:30 »
Viskas čia veikia ir ant win 7. Tiesiog ypatybėse ant emulator'iaus exe failo suderinamumą į win xp pakeist reikia ir Run As Administrator.