mobiles.lt

Autorius Tema: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715  (Skaityta 4891 kartus)

Neprisijungęs tiuningas0025

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tiuningas0025
gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 18:50 »
tj va nusipirkau tel ir jis priristas prie airiu tinklo ar yra tokiu visaziniu kas galetu padeti atsiristi? dekoju uz atsakymus :)
« Paskutinį kartą keitė: Balandžio 18, 2010, 19:14 sukūrė Wyshniukas »

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3169 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: PADEKIT!!!!!! gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715.buciau labai dekings
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 19:00 »
Jo atrišimas panašiai kaip t707 eina, tai bandyk su Aerix , bet nieko negarantuoju. Jei nepavyks - pas meistrus.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs tiuningas0025

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tiuningas0025
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 19:18 »
gal savo skype duotum? mazum ka padetum.:)

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3169 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 19:21 »
Neturiu nei laiko, nei žinių, tam , kad galėčiau padėt  ;)
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs tiuningas0025

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tiuningas0025
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 19:40 »
na gaila  :( nes man ji tikrai reikia kad kas padetu atristi.

Neprisijungęs IMaGine

Žinovas
***
Įrašai: 264 | Karma: +11/-9 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus IMaGine
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 19:53 »
naudokis visažiniu google

Neprisijungęs tiuningas0025

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tiuningas0025
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 20:05 »
kad zinok nerandu. padekit kas mokat! :laugh:

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 20:14 »
Problema, kad Aerix T715 nepalaiko, todėl nemokamo varianto kaip ir nėra ir belieka naudotis tik D-Ultimate programa ir jiems susimokėti 10 eurų už log'ą, kurio pagalba D-Ultimate serveris leis atrišti.
Ir taip, kito varianto nėra, bent jau man žinomo.
  • SGS2

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3169 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 20:23 »
Problema, kad Aerix T715 nepalaiko, todėl nemokamo varianto kaip ir nėra ir belieka naudotis tik D-Ultimate programa ir jiems susimokėti 10 eurų už log'ą, kurio pagalba D-Ultimate serveris leis atrišti.
Ir taip, kito varianto nėra, bent jau man žinomo.
Bet Aerix T707 palaiko. Todėl galima bandyt atrišti t715 pasirinkus kaip T707 modelį...  Aišku jeigu kas negerai, tai aš nekaltas...
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs tiuningas0025

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tiuningas0025
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandžio 18, 2010, 20:44 »
gal kas numestu linka pabandyciau su ta prografa atsirist nes dabar turiu ta programa gal versija sena nzn tai nera nei t707 :(


Neprisijungęs tiuningas0025

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tiuningas0025
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #11 Įrašytas: Balandžio 20, 2010, 13:57 »
mhm bet yra tik t700  ??? ka daryt is kur gaut kad butu ir t707?
Įrašyta: Balandis 18, 2010, 20:51
nes pas ta programa neina pasirinkt t707 modelio ka daryt? :s

Neprisijungęs inspec

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus inspec
Ats.: gal kas zinot kaip atristi sony ericsson t715
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūčio 28, 2011, 21:51 »
Gal kas susidūrėt... Kaip dėl T707 (TM 717) lietuvių kalbos....?