mobiles.lt

Autorius Tema: Rytojaus horoskopas!  (Skaityta 7911 kartus)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Rytojaus horoskopas!
« Įrašytas: Gegužės 02, 2010, 00:09 »
Šis rytojaus horoskopas yra universalus ir tinka visiems zodiako ženklams. Jam negalioja laiko limitai, nes jo nekūrė Palmira. Mintys sklinda iš amžių glūdumų ir neturi nieko bendro su žvaigždėmis. Horoskopo pagrindas yra žmogaus patirtis bei laiko, kuris paliko Žemėje savo pėdsakus, rezultatas.Visi tavo rytdienos veiksmai priklauso tik nuo tavo minčių. Gerai pagalvojus, viskas, ką tu iki šiol nuveikei, yra tavo unikalaus mąstymo padarinys. Tu nuėjai į barą, nes to norėjai. Tu apšaukei savo kolegą, nes tai buvo tavo susikaupusių negatyvių minčių subrandintas vaisius. Tavo rytojus gali būti daug šviesesnis, jeigu išmoksi kontroliuoti savo mintis. Negatyvumą pakeisk pozityvumu ir pamatysi, kad rytoj atsibusi daug laimingesnis, nei šiandien ar vakar. Tegul tavo sugebėjimas rūpintis smulkmenomis tampa sugebėjimu tinkamai mąstyti ir tinkamai planuoti savo ateitį.

Nustok stebėti žmones, kuriems sekasi, nes jie neslepia jokios didelės paslapties. Jau daug kartų tau buvo kartota, kad sėkmę atneša smalsumas, drąsa, pasitikėjimas ir pastovumas. Šiuos dalykus tu gali pritaikyti šeimyniniame gyvenime, moksluose, darbuose ir t.t. Jeigu kažkuo tiki, tai tikėk visa širdimi ir siek savo tikslo. Bus žmonių, kurie tau trukdys, bet tu jiems šypsokis. Buda sakė, kad tūkstančiui žvakių įžiebti užtenka vienos menkos žvakutės, o ji dėl to nieko nepraranda. Neprarasi ir tu, jeigu pasauliui duosi dalelę savo laimės. Pabandyk – pažadu, kad kojos ir rankos liks savo vietoje.

Matai visas tas žvaigždutes per televiziją, bet ar supranti, kad žmogaus sėkmė toli gražu nėra matuojama tik jo pakilimu nuo žemės? Sėkmę pradėk matuoti ne kaip aukštai sugebi užkopti į kalną, bet kaip aukštai gali atsispirti nukritęs. Kodėl vienos firmos bankrutuoja, o kitos visad sugeba atsigauti? Kodėl vieni dainininkai išnyksta, o kiti dainuoja 50 metų? Jie sugeba prisitaikyti, nebijo nukristi, analizuoja vėją ir suvokia, kad su gamta nepakovosi. Reikia prie jos prisitaikyti.

Būk savimi. Banalu, bet tai yra labai svarbu. Sako, kad jeigu paleidi tikrąjį save, tampi tuo, kuo galėtum būti. Paradoksalu, tačiau tik būdamas savimi ir kryptingai judėdamas savo tikslo link gali pasiekti ne aktoriaus, o savo unikalios ir svajotos padėties savininku.

Užmiršk savo klaidas. Užmiršk nesėkmes. Užmiršk viską, išskyrus savo svajones ir planus ir įgyvendink juos rytoj. Rytoj bus tavo diena!

Gali apsimesti, kad šį horoskopą skaitei vakar ir viską pradėti tuoj pat!
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)