mobiles.lt

Autorius Tema: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?  (Skaityta 13959 kartus)

Neprisijungęs ozas

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ozas
GAL KAS ZINOT? ???

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalio 21, 2005, 16:31 »
DCT-3 (Senosios Nokia) modeliams tinka programeles kurios generuoja koda arba tiesiog galima online sugeneruot...paskutinis modelis kuri atrisau 3510i. Modeliai bent jau man zinomi 3210, 3310, 5110, 5510, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850, 8890...

DCT-4 (Naujosios Nokia) modeliams jau reikia rimtu programu manyciau, nes generavimo kodai netinka kartais. Kiek zinau 8310 iki versijos 5.57, 6310i iki v5.10, 6310 iki v5.04 dar tinka....zinoma tiesiog reiktu bandyt kitus modelius arba www.google.lt dar pasinaudot :)

Daroma labai paprastai: suvedi IMEI, prie kurio tinklo prirista (PVZ.: 24603) ir modeli nurodai, darai generate ir paskui duota koda ivedi isemes kortele. Jeigu viskas gerai, rodo SIM restriction off.
  • SGS2

Neprisijungęs ArchAngelas

Naujokas
*
Įrašai: 16 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ArchAngelas
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 24, 2006, 22:41 »
gal zinai kaip atristi 3220 ? nu su kokiu softu nes kur tu davei ten tokio nera...
Made by ArchAngelas

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Liepos 25, 2006, 10:50 »
gal zinai kaip atristi 3220 ? nu su kokiu softu nes kur tu davei ten tokio nera...

Koks imei ir prie ko ristas ...?
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs ArchAngelas

Naujokas
*
Įrašai: 16 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ArchAngelas
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Liepos 25, 2006, 10:59 »
357962002490464 prie omnitel
Made by ArchAngelas

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Liepos 25, 2006, 17:55 »
Jei nebandei vedziot kodu, turetu eit ...

#pw+ 339 266 650 734 176 +1#
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs ArchAngelas

Naujokas
*
Įrašai: 16 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ArchAngelas
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Liepos 25, 2006, 18:00 »
deja neina
Made by ArchAngelas

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs Tomas

Žinovas
***
Įrašai: 217 | Karma: +14/-12 | Lytis: Vyras
1003 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Tomas
boo...
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Liepos 31, 2006, 22:24 »
3220 yra DCT-4, todel nemanau, kad pavyks ja atristi su kodais

Neprisijungęs bimkinas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 67 | Karma: +0/-1
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus bimkinas
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūčio 01, 2006, 08:51 »
Bandyk sita #pw+916 222 335 434 731+7#

Neprisijungęs barass

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus barass
geras dalykas tas GPS
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 19, 2009, 10:12 »
o tai kaip nuimti n6300 apsaugos koda ????  pasji praso ivesti apsaugos koda ir  imei nepaziuresi .- po batarke irgi jo nera uzrasyto ?? taij kaip su situo reik elgtis?

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 19, 2009, 14:29 »
su Nemesis Service Suite per paprasta fotiko ar tel usb gali nusiimt koda.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 19, 2009, 21:43 »
o tai kaip nuimti n6300 apsaugos koda ????  pasji praso ivesti apsaugos koda ir  imei nepaziuresi .- po batarke irgi jo nera uzrasyto ?? taij kaip su situo reik elgtis?

http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,4570.0.html
  • SGS2

Neprisijungęs barass

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus barass
geras dalykas tas GPS
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 19, 2009, 23:06 »
 :D idedi i telefona kita sim, praso apsaugos kodas,...
jungi usb,-kompas net nesureguoja...........

usb pasijungia tada kada plnai paiskrauna telefonas  ir pasirenki viena ish triju punktu duomenu ar gv ar  Nokia rezimas...

  tai ka tokiu atveju daryt>?? kada kompas nesusijunges su tlf :  ::):)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausio 19, 2009, 23:09 »
:D idedi i telefona kita sim, praso apsaugos kodas,...
jungi usb,-kompas net nesureguoja...........

usb pasijungia tada kada plnai paiskrauna telefonas  ir pasirenki viena ish triju punktu duomenu ar gv ar  Nokia rezimas...

  tai ka tokiu atveju daryt>?? kada kompas nesusijunges su tlf :  ::):)

Aš žinau, kad su naujesniom Nokia, išėmus SIM galima telefoną galima paleisti iki meniu. Pabandyk taip padaryt.
  • SGS2

Neprisijungęs barass

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus barass
geras dalykas tas GPS
Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #14 Įrašytas: Sausio 20, 2009, 09:19 »
seip galima iki meniu nueit be sim ,
bet spaudi paleissti meniu be sim,- vistiek praso pasaugos kodo , 
cia gaunasi panasiai kad telefonas priristas prie vienos sim korteles,ir jei idedi kita ir praso kodo ,arba be sim irgi praso kodo
  ::)  ::)

Neprisijungęs 6ar8n4

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 6ar8n4
Ats: Ats.: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #15 Įrašytas: Rugpjūčio 05, 2012, 21:34 »
357962002490464 prie omnitel
Gal žinote kaip nuimti pamirštą apsaugos kodą nuo nokia asha 200?

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #16 Įrašytas: Rugpjūčio 05, 2012, 21:52 »
perflashuoti su phoenix
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats: NOKIJU ATRISIMAS, ATKODAVIMAS... KAIP DAROMA? SU KOKIOM PROGRAMOM?
« Atsakymas #17 Įrašytas: Rugpjūčio 06, 2012, 12:53 »
Pigiausias budas Flashint su PHOENIX . kitas budas nest pas meistrus uz kokius 10-15lt turetu nuimt
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva