mobiles.lt

Autorius Tema: Motorola RIZR Z8  (Skaityta 1943 kartus)

Neprisijungęs Upinsmoke

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-1
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Upinsmoke
Motorola RIZR Z8
« Įrašytas: Gegužės 17, 2010, 21:55 »
Sveiki nusipirkau telefoną užsienyje ir viskas buvo gerai kol ten tele2 nepradėjo savo nesamoniu metyt tinklu problemos buvo kas tele2 naudoja žino ;) tai va gal ka patarsyte ka  daryti? nes dabar visiškai nekrauna INTERNETO:}
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 17, 2010, 22:05 sukūrė Upinsmoke »

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3169 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Motorola RIZR Z8
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 17, 2010, 22:02 »
Ko nekrauna, baterijos?
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs Upinsmoke

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-1
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Upinsmoke
Ats.: Motorola RIZR Z8
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 17, 2010, 22:04 »
ops nepasakiau ko :D Interneto ;/

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3169 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Motorola RIZR Z8
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 17, 2010, 22:11 »
Interneto nustatymus tikrink.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs Upinsmoke

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-1
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Upinsmoke
Ats.: Motorola RIZR Z8
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 18, 2010, 17:40 »
ka tikrint butent?