mobiles.lt

Autorius Tema: 3110c ryšio problema  (Skaityta 9271 kartus)

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
3110c ryšio problema
« Įrašytas: Gegužės 19, 2010, 14:47 »
Sveiki, problema kad kalbant telefonu suprasteja ryšys. Kad ir nekalbant svyruoja nuo 1 iki 3 padalų, bet kalbant nukrenta iki 1, o būna kad ir susišnekėt neina. Kame gali but problema? antenos kontaktus pravaliau.

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 19, 2010, 15:18 »
Pabandyk atlenkt kontaktus daugiau, nuvalyk ir nuo korpuso puses, issiimt ta detale gal kur kitoi vietoi yra pazaliave
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 19, 2010, 15:34 »
Kontaktai atlenkti, tiek plokštė tiek antena nuvalyta :)

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 19, 2010, 15:51 »
dregmes negavo? smugo negavo?
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 19, 2010, 16:15 »
Dregmės negavęs, dėl smūgio nežinau, mamos telefonas :) beje, kaip nuemat tas metalines skardeles kur prilituotos?

Neprisijungęs Dzyga

Žinovas
***
Įrašai: 548 | Karma: +123/-18 | Lytis: Vyras
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dzyga
;) |
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužės 19, 2010, 19:06 »
jei tu kalbi apie tas kur ant platos tai ten prilituoti tik remai, graziai nusikelia jos.
  • C510, N95, E5, W595 ir t.t.
Mokau žuvį plaukiot…

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužės 19, 2010, 20:34 »
taip, kalbu apie ta kur prilituota. Nulituojat jas su karšto ora stotele?

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužės 20, 2010, 15:44 »
Na kaip kad pasiekt detales tai tau sako kad ten galima graziai nuimt, ten tokius sudukus atlenki ir nusiima... belieka tik remeliai, bet jie netrukdo prieit jau prie detaliu ir ju nulituot tikrai nereikia
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužės 20, 2010, 21:51 »
Gerbiamieji nesusikalbam :D Kad tas dangtelis nusiema žinau ;) bet vat buna kad dar dalis užtengta pačiu rėmeliu koks puse kvadratinio cm.

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužės 20, 2010, 22:08 »
O kam tau ji nuimt? juk ten nieko stebuklingo nepamatysi
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gegužės 20, 2010, 22:25 »
Nu ok, gryžtam prie temos :) taigi telefono pravalymas ir kontaktu atlenkimas nepadėjo, už miesto jau beveik nebegaudo rysio, o apie susišnekėjima net minčių nebėr ;) perdėjus korta i kita telefona ryšys pilnas būna.

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gegužės 21, 2010, 08:29 »
supratau apie ka tu cia..kalbi apie ta vieta kur randasi VCO ir tauo vadinamas BB5 platformos telefonu rysio "stebuklingasis" kondencatorius (jei zinai cia apie ka as pasakiau). Siaip siulyciau pirmiausiai perlituot (arba gal pakeist) AHNE, po to ziuret siustuvo, filtriuku, o tik po to VCO. Na nebent tu kondika keistum, tai gal, bet pirmiau visvien perlituot AHNE
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gegužės 21, 2010, 14:40 »
Nesk meistram jie pataisys :D
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gegužės 21, 2010, 18:04 »
kalbi apie ta vieta kur randasi VCO ir tauo vadinamas BB5 platformos telefonu rysio "stebuklingasis" kondencatorius (jei zinai cia apie ka as pasakiau)
nezinau apie ka kalbi :) nėra dar tiek praktiko ir žinių, bet norėtusi pačiam pabandyt sutvarkyt. O kaip buna ryšio stiprintuvai? gal jis sugedes?

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gegužės 24, 2010, 10:35 »
kalbi apie ta vieta kur randasi VCO ir tauo vadinamas BB5 platformos telefonu rysio "stebuklingasis" kondencatorius (jei zinai cia apie ka as pasakiau)
nezinau apie ka kalbi :) nėra dar tiek praktiko ir žinių, bet norėtusi pačiam pabandyt sutvarkyt. O kaip buna ryšio stiprintuvai? gal jis sugedes?
na jei turi karsto oro lituokli tai parasyk ir kalbesim toliau, jei ne tai tik meistrams nesk... visdelto pirmiausiai perlituok pajudinant AHNE mikre, siustyuva palik velesniam remontui :)
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #15 Įrašytas: Gegužės 24, 2010, 12:58 »
turiu karšta orą, užteks tik pajudint, ar ir reballinga daryt? nes turiu tik 0.5mm rutuliukus, manau perdideli jie tai mikrei bus :) beje, ka naudoji kaitinimui iš apačios? ar nieko smulkesniem darbam nenaudoji? :)
P.S Ta AHNE kaip suprantu principinęj schemoj N7505 pažymėta?
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 24, 2010, 13:00 sukūrė Neonaz »

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gegužės 24, 2010, 16:42 »
turiu karšta orą, užteks tik pajudint, ar ir reballinga daryt? nes turiu tik 0.5mm rutuliukus, manau perdideli jie tai mikrei bus :) beje, ka naudoji kaitinimui iš apačios? ar nieko smulkesniem darbam nenaudoji? :)
P.S Ta AHNE kaip suprantu principinęj schemoj N7505 pažymėta?
Tik pajudint uzteks manau.. as naudoju preheateri IrDA, bet nebutina zinok kad pakaitint kad pajudint, aisku judint ten vos reikia kad koju nesuliestum. AHNE taip schemoj N7505
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gegužės 24, 2010, 20:06 »
Taigi pirma kart pajudinus nieko nepasikeite, antra kart bandziau tai lygtais biški silpniaus gaudo. Speju geriausia rebollinga daryt butu?
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 24, 2010, 22:01 sukūrė Neonaz »

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gegužės 25, 2010, 09:09 »
abejoju jei tikrai plaukiojo jis, tai manau nebent keitimas tada jau. Na realiai kas toliau gali but: sita AHNE keist, siustuva keist, rysio filtriukus keist, duplexeri keist, arba ta kaip sakiau stebuklingaji kondencatoriu keist, ai galima islituot isorines antenos pajungimo lizda ir trumpint laiduku.
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: 3110c ryšio problema
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gegužės 25, 2010, 09:28 »
Na siaip kažka galimetu bandyt keist, nes daug lavoneliu telefonu turiu, gal kas tiktu :)