mobiles.lt

Autorius Tema: HTC touch pro softas?  (Skaityta 3278 kartus)

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
HTC touch pro softas?
« Įrašytas: Liepos 01, 2010, 22:39 »
Sveiki, taigi esme kad neveikia usb laidas, prijungus jokios reakcijos device manageryje. viska turbut isbandziau tai manau beda hardware. Bet updeitinau seną norvegiska sw, i naujenį iš sd kortos. Po to prasidejo bedos, gauni pora sms, išsiunti panašiai ir pakimba kažkas kad, nebegaunu, nei sms, nei siust galiu, nors ryšys yra. Gali būti dėl softo?

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3169 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: HTC touch pro softas?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 01, 2010, 22:43 »
Taip. Yra internete sprendimo būdų, registrą koreguot reikia.
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 01, 2010, 22:45 sukūrė Gallardo »
  • LG Nexus 5x

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: HTC touch pro softas?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 05, 2010, 10:56 »
Arba paprasciau persirasyt i kita softa per SD kortele.... Tik aisku reikia moketi pasidaryt Gold Card.
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: HTC touch pro softas?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Liepos 06, 2010, 01:16 »
Persirašiau, paspaudziau ties batarke stipriai ir prigavo pc telefona. Kažkas su juo negerai... Kokiu principu telefas mato kad klaviatura isstumta? nes vaizdas dabar visalaik tarsi išstumta klaviatura, bet qwerty klafke neveikia...

Neprisijungęs auris69

Žinovas
***
Įrašai: 513 | Karma: +3/-23 | Lytis: Vyras
142 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus auris69
Ats.: HTC touch pro softas?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Liepos 06, 2010, 13:22 »
Persirašiau, paspaudziau ties batarke stipriai ir prigavo pc telefona. Kažkas su juo negerai... Kokiu principu telefas mato kad klaviatura isstumta? nes vaizdas dabar visalaik tarsi išstumta klaviatura, bet qwerty klafke neveikia...

Tai šleifas manau kaltas bus
  • 6110, 6210, 6310
Poker master

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: HTC touch pro softas?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Liepos 22, 2010, 21:43 »
Arba kaip ant SE ir Nokia buna magnetukai itaisyti,pagal juos reaguoja ar tel atidarytas ar uzdarytas. Nors realiausiai butu flex.