mobiles.lt

Autorius Tema: Padekit del google  (Skaityta 2406 kartus)

Neprisijungęs ecigonas

Naujokas
*
Įrašai: 38 | Karma: +1/-5
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ecigonas
Padekit del google
« Įrašytas: Rugpjūčio 10, 2010, 18:31 »
Sveiki iskilo tokia problema su google.Gal kas esate susidures ir zinote kaip tai sutvarkyti? Kai bandau kanors susirasti per google ir po to kai einu i ta nuoroda beveik visada ismeta tokia lentele http://img96.imageshack.us/img96/2791/bepavadinimop.png
Jei noriu prisijunkti prie gmail su kitu niku irgi beviltiska tik su savo niku galiu pasijunkti. Issiregistruoti irgi neimanoma.
Jei kas galit padekit
P.S. Nezinojau kur rasyt tai parasiau sioje skiltyje

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Padekit del google
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 10, 2010, 19:00 »
Tikriausiai turi kokį malware, kuris host failą lyg pakeičia ar kažkas panašaus, tiksliai jau nebeprisimenu. Tačiau sprendimas būdas: siunties Spybot Search & Destroy ir leidi praskanuoti sistemą. Jeigu ras ir negalės ištrinti, tas paklaus ar nori skanuoti po sistemos perkrovimo, pasirenki taip ir kai perkrausi sistemą kažkada vėl pradės skanuoti ir neleis naudotis sistema tuo metu. Bet tokiu būdu, servisai nebūna paleisti ir juos galima lengviau ištrinti.
Dar gali išbandyti Hijackthis, bet ten reikia susigeneruoti log'ą ir į www.hijackthis.de įkelti, nurodytų tada klaidas ir kenkėjus su kuriais galimaper Hijackthis išsivalyti. Bet pirma bandyk Spybot.
  • iPhone 8 256GB