mobiles.lt

Autorius Tema: Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...  (Skaityta 5565 kartus)

Neprisijungęs robertynaaas

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +0/-1
8 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus robertynaaas
Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...
« Įrašytas: Rugpjūčio 16, 2010, 22:15 »
Sveiki visi.Taigi gavau senuka 3220.Ijungi,suvedi PIN'a tada prašo apsaugos kodo. Standartiniai netinka. Skaičiau,kad perrašius softa jis dingsta. TAIIGI.Pirma karta bandau naudotis Phoenix.Viska tvarkingai surašiau pagal instrukcija. Isijungiu phoenix. Sutvarkau manage conections ir spaudziu open product pajungęs tela. Pasirenku jo marke(bandziau ir 3220 ir 3220b). Tada spaudziu update Flashing ir firmware update. Paspaudes renkuosi tuos taskiukus kur parašyta Product Code. Ir man išmeta gražuoli langa ,,Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product,or the product cannot be indentified.Only ,,Auto detect'' will be available".Tolesniu zingsniu niekoo nesigauna. Bandau jau keleta skirtingu versiju phoenix,dku5 ir CA-53 ir pastangos bevaises. Gal kam teko susidurt su panasia problema? Jei galit padekit,is anksto didelis aciu.
Įrašyta: Rugpjūtis 16, 2010, 21:34
Perskaiciau dar apie J.A.F, bet pas mane Xp,ir kaip supratau neveiks si programa ;D???

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 17, 2010, 01:58 »
Phoenix skirtas BB5 platformos telefonu perrasymui, o ne DCT4, nepersirasysi, gali daugiau nevargti.

Perskaiciau dar apie J.A.F, bet pas mane Xp,ir kaip supratau neveiks si programa ;D???
Kazka blogai perskaitei.... Dauguma meistru iki siol dirba su XP, nes nekyla jokiu disesniu problemu su programomis. Na, laikas parodys, bet manau 7 win pakeis XP pilnai per kokius pora metu...
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs robertynaaas

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +0/-1
8 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus robertynaaas
Ats.: Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2010, 22:08 »
Labai didelis dekui. Stai kur mano klaida... ;DDD Bandysiu dabar viska pagal instrukcija su J.A.F . As iki siol esu nusistates,kad xp yra tobuliausi windows'ai kokie buvo kada nors sukurti. Su 7 dar ilga laika nesinaudojau,bet vista nepaliko labai gero ispudzio...
Įrašyta: Rugpjūtis 18, 2010, 21:46
Nieko gero... Paleidziu Jaf'a. Isidedu sim kortele, suvedu pin koda ir pasilieku ties apsaugos kodu.Pajungiu usb,spaudziu INF ir gaunu tokia pieva,,Searching for phone...Detected P-KEY: 900094C0
P-key nokia module version 01.02
not found...Aborting!!!"" Kodel jo neranda!?

Įrašyta: Rugpjūtis 18, 2010, 21:59
Dar katyk pabandziau irgi su 3220 bet prirista prie uzsienio tinklo.Irgi tas pats-neaptinka,neranda jos.

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūčio 18, 2010, 22:48 »
Cia as jau ne patarejas, nes nesinaudoju nulauztomis programomis.... Kiek pamenu, vartotojo kodo per USB jungti nelabai eina nuimt.... Ne paprasciau nunesti meistrams ir sumokejus 10lt. nebegaisti savo laiko?
P.S. Cia mano nuomone is meistro puses, bet lietuviai jau tokia liaudis, kad viska nori pasidaryti patys... Nesmerkiu uz tai.... iki tol kol nepradeda uzvertinet panasiais klausimais per Skype  ;D Jei nori kazka pasidaryt- daryk, bet nekankink kitu, informacija internete prieinama visiems, ne tik meistrams :)
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs zaliukas

Žinovas
***
Įrašai: 253 | Karma: +30/-8
94 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zaliukas
Ats.: Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūčio 19, 2010, 11:06 »
ko dead rezimu neflasuoji?

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats.: Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandžio 05, 2011, 15:44 »

Sveiki visi.Taigi gavau senuka 3220.Ijungi,suvedi PIN'a tada prašo apsaugos kodo. Standartiniai netinka. Skaičiau,kad perrašius softa jis dingsta. TAIIGI.Pirma karta bandau naudotis Phoenix.Viska tvarkingai surašiau pagal instrukcija. Isijungiu phoenix. Sutvarkau manage conections ir spaudziu open product pajungęs tela. Pasirenku jo marke(bandziau ir 3220 ir 3220b). Tada spaudziu update Flashing ir firmware update. Paspaudes renkuosi tuos taskiukus kur parašyta Product Code. Ir man išmeta gražuoli langa ,,Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product,or the product cannot be indentified.Only ,,Auto detect'' will be available".Tolesniu zingsniu niekoo nesigauna. Bandau jau keleta skirtingu versiju phoenix,dku5 ir CA-53 ir pastangos bevaises. Gal kam teko susidurt su panasia problema? Jei galit padekit,is anksto didelis aciu.
Įrašyta: Rugpjūtis 16, 2010, 21:34
Perskaiciau dar apie J.A.F, bet pas mane Xp,ir kaip supratau neveiks si programa ;D???

ko dead rezimu neflasuoji?
Dead Phone rėžimo jam neduoda, nes kaip jis rašo ¥Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product,or the product cannot be indentified. Only ¥Auto detect'´ will be available´. Tai arba jis kažką ne taip daro (pvz. prijungia telefoną prie kompo blokuotą ir įjungtą, kai to visiškai nereikia daryti) arba kažkokį lievą telefono softą yra parsisiuntęs.
P.S. Sorry, kad temą prikėliau, bet gal kam kitam pravers. ;)
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandžio 05, 2011, 15:52 »
Dead Phone rėžimo jam neduoda, nes kaip jis rašo ¥Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product,or the product cannot be indentified. Only ¥Auto detect'´ will be available´. Tai arba jis kažką ne taip daro (pvz. prijungia telefoną prie kompo blokuotą ir įjungtą, kai to visiškai nereikia daryti) arba kažkokį lievą telefono softą yra parsisiuntęs.
P.S. Sorry, kad temą prikėliau, bet gal kam kitam pravers. ;)
Jei meta tokį error'ą, reiškias su soft'u problemos. Gali būti sugadintas soft'as arba ne ten padėtas...
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Nokia FW perrasymas su Phoenix.Kyla nesklandumu...
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandžio 05, 2011, 17:27 »
Juokingiausia tai, kad, sis aparatas be prommerio ar tai FLS-X nesiflashina per phoenix. t.y. sie senukai per 'uzpakali' nesidaro. Zmogus be reikalo vargo, kadangi po flashu vietos nurodymo butu nauja klaida - product not found ar panasiai ...
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein