Pranešimai ir apklausos > Aš noriu...

Dėl skelbimų skilties!

(1/3) > >>

esnyper:
Vartydamas daugelį forumų kilo mintis. Sukurti skelbimų lentą. Pavyzdžiui tokias:
1. http://www.gerasdviratis.lt/forum/viewforum.php?f=22
2. http://www.alfaklubas.lt/forumas/index.php?topic=63716.0

Dabar iš karto sakysit, nereik forume skelbimų skilties, nes yra daugiau tokių saitų, bus netvarka forume ir bla bla bla... Sutinku, yra saitų tokių, kaip skelbimai.lt, skelbiu.lt, alio.lt ir t. t. Bet ar ne patogiau būtų sukurti pačiame forume, lentą kurioje galėtų pardavinėti ir naujokai ir forumo vilkai. Aš (Esnyper) ir smiriukas apsijėmam dėl tvarkos prižiūrėjimo. Suteikit teises moderuoti būtent tik tą skelbimų temą. Mum nesunku užmesti akį ir pravalyti floodą, bereikalingus komentarus ir t. t.
Toliau, kodėl forumui reikia skelbimų lentos? O gi todėl, kad tai pakels aktyvumą forume!  Taip pat, pirkdamas telefoną, tu žinosi iš ko perki (jei tai bus senas forumo vilkas).
Toliau patys siūlykit!

Negi sunku sukūrti 2 temas??? Leiskit nors pabandyti. Jei kažkas nepatiks, trinsim lauk ir pamiršim šią temą.

foxass:
As sutinku su ju nuomone. Sitam saitui truksta skelimu lentos nes dauguma norinciu parduoti telefonus isulo kazkur kitur, o galetu siulyti tiesiog cia saviskiu tarpe. As visom keturiom UZ SKELBIMU LENTA

esnyper:
Labai prašau nepatingėti, prabalsuoti ir palikti komentarą!!!

roobis:
Kad reikia čia sakyta daug kartų ir tt, bet CRONUS vis neturi laiko to apsiimti ar pan

esnyper:
 Na atsiprašau, bet sukurti tokio pobūdžio kaip pirmo varianto skelbimų lentą yra 5 minutės darbo. O dėl laiko, tai visiem jo trūksta, o ir daugiau laisvo laiko neatsiras, jei pats to nenorėsi.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją