mobiles.lt

Autorius Tema: NFSMW ir NFS underground 2 klaida  (Skaityta 2204 kartus)

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
NFSMW ir NFS underground 2 klaida
« Įrašytas: Rugsėjo 20, 2010, 21:04 »
Draugas isirase siuos du zaidimus ant Windows 7, nukrekino ten viska padare ir kai bando paleisti jam meta klaida... ka daryti kad jos nebutu? (screenas apacioj)
Duok durniui is kelio

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: NFSMW ir NFS underground 2 klaida
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2010, 21:35 »
Man tas pats buvo :) Reikia Compatibility nustatyti, kad būtų WinXP. Jei neveiks, tada reiškias crack`as blogas :)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: NFSMW ir NFS underground 2 klaida
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2010, 21:37 »
Bandziau xp padaryt o krekas prie zaidimo buvo
Duok durniui is kelio

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: NFSMW ir NFS underground 2 klaida
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2010, 15:26 »
Na ir kas, kad prie žaidimo? Gal antivirusinė buvo įjungta, kai siunteisi tą žaidą ir ji tyliai išvalė kenkėjišką įrangą 8)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: NFSMW ir NFS underground 2 klaida
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2010, 15:36 »
tj siustis crack'a ir isjungt antivirusine?
Duok durniui is kelio

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: NFSMW ir NFS underground 2 klaida
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2010, 15:38 »
Iš GameCopyWorld naują .exe parsisiųsk ir turėtų suveikti.
  • SGS2