Operatoriai > Tele2

Padekit tele2 risys

(1/2) > >>

MIIB:
Sveiki, turiu tokia problema givenu miestelio rajone is visu pusiu supa miskai daznai buna rysio trukdziu kai man skambina kartais skambintojui sako kad uzimtas pokalbis na kad lyg kalbeciau su kitu zmogumi ar gali taip buti del rysio trukdziu ar taip neimanoma kad butu? galvojau del telefono taciau meginau ne viena ir tas pats. Labai aciu uz atsakimus ir sugaista laika.

1525:
Nebuk naivus ir netikek tele2 reklamom.. Manau pabandyk rysi pakeist ir nereikes telefono keitinet ir visad visi prisikambins..

luzhis:
jo su tele2 tikrai ne kas,buna vaziuojant masina dinginėja ryšys ir už miesto,...

foxass:
As Gyvenu pora km nuo latvijos ir kambari sededamas tik prie kompo monitoriaus turiu pastovu rysi pusmetri patraukus i sona prisijungia prie latviu ir taip skaudzei plesia per saskaita kad uj

KT819GM:
Mano sesuo gyvendama Klaipedoje turi problema su omnio rysiu ir ka tai pasako? kad omnio rysys blogiausias LT? Yra kruvos veiksniu, kaip kad ir pats miskas, todel nereikia daryti isvadu apie rysio kokybe, ypac is padalu skaiciaus.
@temos autoriui
Tokias problemas dazniausia zmones sprendzia GSM kartotuvu pagalba, kadangi jo antena galima pakelt ant namo stogo ir panasiai. Taip pat gali buti kad kruva gyventoju aptarnauja tik viena stotis, todel taip pat gali buti problema.
@foxass
Rankinis pririsimas prie musiskio operatoriaus nepadeda?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją