mobiles.lt

Autorius Tema: Padekit tele2 risys  (Skaityta 3233 kartus)

Neprisijungęs MIIB

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus MIIB
Padekit tele2 risys
« Įrašytas: Gruodžio 16, 2010, 22:17 »
Sveiki, turiu tokia problema givenu miestelio rajone is visu pusiu supa miskai daznai buna rysio trukdziu kai man skambina kartais skambintojui sako kad uzimtas pokalbis na kad lyg kalbeciau su kitu zmogumi ar gali taip buti del rysio trukdziu ar taip neimanoma kad butu? galvojau del telefono taciau meginau ne viena ir tas pats. Labai aciu uz atsakimus ir sugaista laika.

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Padekit tele2 risys
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodžio 17, 2010, 08:05 »
Nebuk naivus ir netikek tele2 reklamom.. Manau pabandyk rysi pakeist ir nereikes telefono keitinet ir visad visi prisikambins..

Neprisijungęs luzhis

Žinovas
***
Įrašai: 666 | Karma: +87/-4 | Lytis: Vyras
168 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus luzhis
Ats.: Padekit tele2 risys
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 17, 2010, 19:00 »
jo su tele2 tikrai ne kas,buna vaziuojant masina dinginėja ryšys ir už miesto,...
  • Nokia n82 black 4gb micro SD.

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: Padekit tele2 risys
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 17, 2010, 19:03 »
As Gyvenu pora km nuo latvijos ir kambari sededamas tik prie kompo monitoriaus turiu pastovu rysi pusmetri patraukus i sona prisijungia prie latviu ir taip skaudzei plesia per saskaita kad uj
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Padekit tele2 risys
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 18, 2010, 09:05 »
Mano sesuo gyvendama Klaipedoje turi problema su omnio rysiu ir ka tai pasako? kad omnio rysys blogiausias LT? Yra kruvos veiksniu, kaip kad ir pats miskas, todel nereikia daryti isvadu apie rysio kokybe, ypac is padalu skaiciaus.
@temos autoriui
Tokias problemas dazniausia zmones sprendzia GSM kartotuvu pagalba, kadangi jo antena galima pakelt ant namo stogo ir panasiai. Taip pat gali buti kad kruva gyventoju aptarnauja tik viena stotis, todel taip pat gali buti problema.
@foxass
Rankinis pririsimas prie musiskio operatoriaus nepadeda?
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: Padekit tele2 risys
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodžio 18, 2010, 11:20 »
Siaip paskutiniu metu labai padaugejo zmoniu nusiskundimu kad daznai niekas negali jiems prisiskambinti, ypac tele2 tinkle, taciau tai liecia ir kitus tinklus... Manau cia grynai operatoriu techines problemos, galbut stociu apkrovimas, galbut taupymas ar panasiai... Situacija siuo klausimu darosi vis blogesne...
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs luzhis

Žinovas
***
Įrašai: 666 | Karma: +87/-4 | Lytis: Vyras
168 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus luzhis
Ats.: Padekit tele2 risys
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodžio 18, 2010, 17:41 »
aš ir pastebėjau tai,buna tel ijungtas ir gaunu pranešima jog tas ir tas skambino man nors tel buvo ijungtas
  • Nokia n82 black 4gb micro SD.

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: Padekit tele2 risys
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodžio 21, 2010, 11:53 »
Mano sesuo gyvendama Klaipedoje turi problema su omnio rysiu ir ka tai pasako? kad omnio rysys blogiausias LT? Yra kruvos veiksniu, kaip kad ir pats miskas, todel nereikia daryti isvadu apie rysio kokybe, ypac is padalu skaiciaus.
@temos autoriui
Tokias problemas dazniausia zmones sprendzia GSM kartotuvu pagalba, kadangi jo antena galima pakelt ant namo stogo ir panasiai. Taip pat gali buti kad kruva gyventoju aptarnauja tik viena stotis, todel taip pat gali buti problema.
@foxass
Rankinis pririsimas prie musiskio operatoriaus nepadeda?

Jei padetu rankinis pririsimas nebuciaus kundesis :D  meta kad pasirinkite operatoriu ir pan, bet viena gera dalyka radau ( nokia 5110) su juo beveik visur yra kambari rysis o apie lauka nebesneku :D
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Padekit tele2 risys
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodžio 21, 2010, 20:29 »
del rankinio pririsimo pats gyvenu pasienyje ir kreipiasi kruvos zmoniu kurie buvo pasidare operatoriaus parinkima rankiniu budu, bet ateina dideles saskaitos uz pokalbius uzsienyje (Rusijoje). Manau kadangi nesunku pasijungt ir atsijungt roamingo paslaugas, tai geriausiai tiesiog kaip niekur nevyksti, tai atsijungti... o del tele2 rysio, na as pvz tikrinu namie ar gerai tel rysi gaudo, jei pagauna bent viena, tai gerai :) beje isejus is namu lauke rysys galima sakyt pilnas...
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.