mobiles.lt

Autorius Tema: NOKIA 9110i nepaleidzia www  (Skaityta 3151 kartus)

Neprisijungęs -NOKIA-

Žinovas
***
Įrašai: 332 | Karma: +378/-12 | Lytis: Vyras
78 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus -NOKIA-
NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Įrašytas: Gruodžio 30, 2010, 09:42 »
Ka daryt, ant 9110i kai noriu jungtis i neta raso:
"An internet access point must be definited in Internet Settings in order to use WWW."
o kad pas sita telefona tu settingu ne per daugiausia  ??? cia settings:
"Autoload images -> yes
Clear cache on exit -> yes
Accept all cookies -> yes"

ir viskas, tai ka kur reguliuot?  ???

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodžio 30, 2010, 11:21 »
Nežinau kaip čia lietuviškai tiksliau paaiškinti...access point šioje situacijoje yra kaip interneto profilis su visais duomenimis ir jis turi būti pasirinktas kaip pagr. profilis jungtis internetui. Sakykim mano E51 turi 3 profilius prisijungimui internetui, bet realiai tik vieną aš visada naudoju kaip pagrindinį.
  • SGS2

Neprisijungęs luzhis

Žinovas
***
Įrašai: 666 | Karma: +87/-4 | Lytis: Vyras
168 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus luzhis
Ats.: NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 30, 2010, 11:26 »
gali pabandyti atsisiusti profili automatiškas t.y. skambini 117 ten susižinai kokiu numeriu ir ka siusti tada išsiunti sms ir tau ateina sms su nustatymais,juos išsaugai ir naudoji.O jei vietoi nustatymu gauni sms kuriame rašoma kad telefonas nepalaiko gprs tada reiks rankiniu būdu nustatynus reguliuoti :)
  • Nokia n82 black 4gb micro SD.

Neprisijungęs -NOKIA-

Žinovas
***
Įrašai: 332 | Karma: +378/-12 | Lytis: Vyras
78 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus -NOKIA-
Ats.: NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 30, 2010, 20:38 »
ai tam man reik parsisiust tuos parametrus ten omnitel bite ir pan.? pagal savo operatoriu. Bet jei as noriu ne wap bet i ta normalu www, tai ten kazkokie kiti parametrai turetu but?

ir dar vienas kuriozas, kad tam 9110 ner kur labai tu parametru ieskot, ten pacio telefono meniu tik 6 punktai  :D iejus i SETTINGS ten tik 4 pasirinktys: call settings, phone settings, sequirity settings ir restore factory settings.  ??? o tuos vidinius settings jau rasiau anksciau.

ir apskritai jau pradedu abejot situ aparatu ar 2000 metais cia su juom narde kas internete :) kazkaip tu parametru neprudai.

cia ner jokiu narsykliu kaip kituose telefonuose  :s

Neprisijungęs luzhis

Žinovas
***
Įrašai: 666 | Karma: +87/-4 | Lytis: Vyras
168 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus luzhis
Ats.: NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 30, 2010, 21:17 »
vis tiek manau jis gprs naudoja,todėl reikia bitės,tele2 arba omnitel nustatymu(čia jau nuo operatoriaus priklauso),paskambink 117 atsisiusk tuos nustatymus ir tau turėtu juos leisti automatiškai išsaugoti,jei ne tada užsirašai i lapeli kas buvo sms parašyta(smskoj su nustatymais) ivedi rankiniu budu i telefona,jei ne tai užeini per pc i interneta saite pvz tele2 paziuri tuos nustatymus ir rankiniu budu ivedi.Nežinau kaip kitaip galima butu juos irašyti,nebent per koki pc suite jei palaiko.Beto gal pačioje naršyklėje yra parametrų skiltis?
  • Nokia n82 black 4gb micro SD.

Neprisijungęs -NOKIA-

Žinovas
***
Įrašai: 332 | Karma: +378/-12 | Lytis: Vyras
78 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus -NOKIA-
Ats.: NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodžio 30, 2010, 23:38 »
vau, arba ezys (siuo atveju) arba telefonas, nes gavau toki atsaka kai nusiunciau sms, kad gauyciau parametrus: "Informuojame, kad Jusu telefonas nepalaiko Transliacijos nustatymu"  :o tai kas dabar?  ::) su labas bandyt? ar teks pradet dometis kada atsirado gprs, wap ir www  :D

Neprisijungęs luzhis

Žinovas
***
Įrašai: 666 | Karma: +87/-4 | Lytis: Vyras
168 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus luzhis
Ats.: NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodžio 31, 2010, 10:59 »
ne ne ne palauk ;D būna ant senesniu telefonu tokį sms atsiunčia.Man taip su cx65,3510i,6100 taip yra buvę ir netgi su n73(juk n73 tikrai toks senas ir tikrai nepalaiko Transliacijos nustatymu) ;D
Tada tiesiog turi rankiniu būdu ivesti nustatymus :) ten paskambinus 117 pasirenki mobiluji interneta,ir turi pasakyti ten duomenis kuriuos reikia irašyti rankiniu būdu nustatymus saugant tik turėk po ranka lapeli ir tikiuosi greitai rašyti moki nes moters roboto balsas bus negailestingas ir nelauks ;D
  • Nokia n82 black 4gb micro SD.

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3166 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2153 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodžio 31, 2010, 11:52 »
http://europe.nokia.com/A4164044?url=http://nds1.nokia.com/phones/files/technical_documents/sdialin.pdf perskaitykit, gal bent nesąmonių nerašinėsit. Su sąvokom internetas ir intranetas susipažinsit.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs -NOKIA-

Žinovas
***
Įrašai: 332 | Karma: +378/-12 | Lytis: Vyras
78 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus -NOKIA-
Ats.: NOKIA 9110i nepaleidzia www
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 01, 2011, 20:25 »
o dekui, va tokios liturgijos man ir reikejo  ;) tik neradau pats  ::)