mobiles.lt

Autorius Tema: lg kp500 cokie softo perrasymas  (Skaityta 13280 kartus)

Neprisijungęs leszek114

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +1/-10
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leszek114
lg kp500 cokie softo perrasymas
« Įrašytas: Gruodžio 30, 2010, 22:48 »
swk, kaip perrasyt sitam telefonui softa prasau pagalbos, ieskojau bet neradau..
O gal cia ne softo problema? kad kaip jungi tel be korteles viskas ok o kaip kortele istatai praso kazkokio kodo.. Prasau pagalbos is anksto aciu :)

Neprisijungęs Dzyga

Žinovas
***
Įrašai: 548 | Karma: +123/-18 | Lytis: Vyras
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Dzyga
;) |
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodžio 30, 2010, 23:03 »
swk, kaip perrasyt sitam telefonui softa prasau pagalbos, ieskojau bet neradau..
O gal cia ne softo problema? kad kaip jungi tel be korteles viskas ok o kaip kortele istatai praso kazkokio kodo.. Prasau pagalbos is anksto aciu :)
  • C510, N95, E5, W595 ir t.t.
Mokau žuvį plaukiot…

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 31, 2010, 09:46 »
Cia gali but arba priristas arba uzdetas koks apsaugos kodas. Parasyk ka tikslei raso tada pasakysim ko tau ten praso
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs leszek114

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +1/-10
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leszek114
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 31, 2010, 10:50 »
raso
sauga
ir apacioje saugos kodas ir reikia ji ivest :(

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 01, 2011, 15:57 »
Tai tau reikia apsaugos kodo, jo softo perrasymas turetu padet bet manau kad jei nelabai gaudais geriau nunest meistram ir uz koki 20lt nuimtu tau ji
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs leszek114

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +1/-10
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leszek114
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 01, 2011, 20:21 »
bet vistiek gi galima pabandyt. jeigu nesunku numeskit koki tutorial

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 02, 2011, 11:55 »
naudoji gsmulti 3.0 programa, dar reiks dll failiuko sitam modeliui, dar reiks pacio firmware su bin prapletimu, lietuviu kalba bus su CIS... pvz KP500AT-00-V10v-CIS-XXX-MAY-06-2009.bin
tutoriala prikabinu ten rusu kalba bet eina suprast pagal paveiksleliu, versti i lietuviu arba aprasyt tingiu :) beje gali atsinaujinti fw ir per cia http://www.lg.com/ru/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs leszek114

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +1/-10
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leszek114
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 02, 2011, 15:23 »
Rusas esu tai dar geriau suprasiu :) aciu

Neprisijungęs antoskezzz

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus antoskezzz
Ats.: LG p7200
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 14, 2011, 19:32 »
sveiki gal kas galetut padet kaip perrasyt LG p7200 8)   softa neisivaizduoju kaip jai turit kokiu minciu parasykit y skaipa antoskezzz arba one *taisykles* dekui :D

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 14, 2011, 20:04 »
kaip ir KP500 su GSMULTI programele, tikrai dll failiukas jam yra, susirasi kazkur firmwara ir viskas, lygiai tas pats kaip bet kuri rasytum su gsmulti, tik aisku kitas dll ir kitas firmwaras.. o kaip su sita programele dirbt jau ne vienoj temoj aprasyta
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs LeTuVis

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +2/-3
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LeTuVis
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #10 Įrašytas: Liepos 12, 2011, 16:15 »
Sveiki
paaiskinkit kaip idiegti GSMulti 3.0 parsisiunciau gal is 10 skirtingu puslapiu sia programa.. suinstaliuoju kaip priklauso driverius bet ji nepasileidzia kaip Flash Loader utility kame reikalas? turiu daug skirtingu LG tel modeliu kuriem problemos su firmwaru niekas nereaguoja. OS XP naudoju turetu but viskas liux ben neina.. ir google nera aprasimu su sia problema.. gal is cia esanciu ekspertu zino kaip paleist ta gsmulti darbui.
Įrašyta: Liepa 12, 2011, 14:37
Dekui YOO forumieciui aptikau jo komentara,kad nevisi LG telefonai Flashinasi tesiogiai per usb.Kadangi turiu senus modelius LG kg 800 , 810(X2) abiem lt kalbu reikia ir U830 kuriam visai softas mires. Ijungus tik LG logotipa parodo ir restartuojasi.. Isvada tokia: Parsisiuntus GSMulti 3.0 suinstaliavus draiverius kaip aprasyta ir pajungus originalu usb kabeli i pc ir telefona jo NEPERRASYSIT reikia pereimo http://www.paygo.lt/kompiuteriu-priedai/tinklo-iranga/usb-i-rj45-adapteris.html# ar tai viskas ko truksta noriu suzinoti.. aciu jei kas atsakys.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #11 Įrašytas: Liepos 12, 2011, 18:27 »
Ne, reikia ne tokio adapterio tikrai. Reikia usb<>rj45 konverterio, t.y. is usb emuliuoti rs-232 (comport)
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #12 Įrašytas: Liepos 12, 2011, 19:38 »
Ne, reikia ne tokio adapterio tikrai. Reikia usb<>rj45 konverterio, t.y. is usb emuliuoti rs-232 (comport)

Čia aš gal kažko nesuprantu, bet RJ45 išvis nei prie ko, jei kalbam apie Com portą (rs-232). Ar čia dar stebuklingiau jungiasi?
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #13 Įrašytas: Liepos 12, 2011, 19:47 »
RJ45 kabelio jungties standartas naudojamas daugumoje serviso kabeliu. RS-232 emuliavimu ne viskas baigiasi, kadangi reikalingi RX TX signalai, perdaromi is RxD TxD kurie yra tame rs-232 maxim ar tai kurio nors profilic ic pagalba. Na zodziu signalai lieka signalais, o tai ko jums reikia yra pvz siemens C60 usb laide. Ne tiesioginis usb o usb<>com.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs LeTuVis

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +2/-3
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LeTuVis
Ats.: lg kp500 cokie softo perrasymas
« Atsakymas #14 Įrašytas: Liepos 13, 2011, 02:20 »
Atsiprasau visu uz parasyta klaidinga nuomone. Na cia sektiek vel daugiau isaiskejo man asmeniskai. Esu is tos kartos (Pasidaryk tai pats) :) telefonus urmu veza man is uzsienio kaip aisku jie buna priristi,be lt kalbos ar isvis mire softai. Paprasciausias variantas tel.taisykla bet jau tada tektu valgyt sausa duona :) tad uzsiemiau viska pats daryt.Daug nokiu;motorolu;se atblokavau.. softus perrasinejau bet su lg nieko neiseina. Visur kur galima parsisiust smulkiai aprasyta kaip instaliuoti ta GSMulti flaseri, o kad senus lg modelius tesiogiai su USB kabeliu nepersirasys softas neparasyta. Jei galit pasidalint savo turimomis ziniomis ir negaila laiko aprasykit kaip perrasyt lg telefonus kokiu priemoniu reikes. Turiu tik originalu usb kuris neturi jokio tolko :)  tel modeliai kg800 kg810  u830