mobiles.lt

Autorius Tema: Nokia C5 problema  (Skaityta 10233 kartus)

Neprisijungęs JauniusN

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 87 | Karma: +3/-2 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JauniusN
Nokia C5 problema
« Įrašytas: Sausio 30, 2011, 21:15 »
Sveiki, turiu tokią problemėlę.. taigi, pradėsiu nuo pradžių...
Vakar vakare, parašiau sms, na ir įjungiau begarsį rėžimą. Įsidėjau telefoną į kišenę. Vėliau, išsitraukęs jį pastebėjau, kad jis išjungtas (variantas, kad išsikrovė atkrenta. baterija - pilna, tikrinau su tėvo telefonu) Bandant įjungti - tik suvibruoja ir viskas. Bandžiau hard reset - nepadėjo, buvau išėmęs bateriją nors ir per visą naktį - nepadėjo. Šiandien pagalvojau, kad greičiausiai čia bus softo gedimas todėl susirašiau phoenix............
Čia ir baigėsi mano kantrybė. Jau nuo 16h sėdžiu ir bandau visus įmanomus variantus - nepadeda t.y. mėto errorus:

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14912 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 520994 bytes
Update server loaded

o poto išmeta lentelę su užrašu

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F16E - Flash: Failed to load update server.


Buvo pora kartų kai nuėjo vienu punktu toliau, bet paskui vistiek išmesdavo tą patį errorą...
Kame gali būt problema?
Firmware'us bandžiau įvairius, buvau išsinstaliavęs velniop phoenix ir visą kitą, surašiau per naują... Operacinė sistema (naudoju virtualiąją, bet seniau problemų niekada nebuvo) - Windows XP..... Daugiau nieko nesugalvoju....
Kaip manot, kame problema? Draiveriai? phoenix? O Galbūt magiškai kasnors mechaniškai sugedo?
Tiesa, dabar bandant įjungt net nebevibruoja.. bet kompas randa per phoenix.... Taip pat  bandžiau ir per Jaf, bet error'ą išmetė irgi. Žodžiu, siaubas.

Gal turit pasiūlymų?

« Paskutinį kartą keitė: Sausio 30, 2011, 21:17 sukūrė JauniusN »

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 30, 2011, 21:24 »
man panašiai buvo - FW ne vietoje padėtas :)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs JauniusN

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 87 | Karma: +3/-2 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JauniusN
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 30, 2011, 21:32 »
o kaip gali būt nevietoj padėtas?... C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
pirmąkart tokį bajerį girdžiu  :s

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 30, 2011, 21:39 »
...\Products\RM-XXX
vietoj xxx tavo RM skaičiai.
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs JauniusN

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 87 | Karma: +3/-2 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JauniusN
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 30, 2011, 21:41 »
Taip ir padaręs.

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 30, 2011, 21:51 »
Bandyk su J.A.F. tada
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs JauniusN

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 87 | Karma: +3/-2 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JauniusN
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 30, 2011, 22:24 »
"Taip pat  bandžiau ir per Jaf, bet error'ą išmetė irgi. Žodžiu, siaubas."

bandžiau jau... nieko nebesumąstau. Lauksim pro gal ką pagelbės.

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 30, 2011, 22:40 »
"Taip pat  bandžiau ir per Jaf, bet error'ą išmetė irgi. Žodžiu, siaubas."

bandžiau jau... nieko nebesumąstau. Lauksim pro gal ką pagelbės.
Atsiprašau, neatkreipiau dėmesio į paskutines eilutes. Pats šiandien turėjau problemų su Nokia 6300 soft'o perrašymu. Iš antro karto su NSU pavyko atnaujinti programinę įrangą... Paprasčiausia pabandyk per kitą kompiuterį. O jei telefonas garantinis - neverk ir nešk pas meistrus.
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs JauniusN

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 87 | Karma: +3/-2 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JauniusN
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 31, 2011, 16:11 »
telefonas ne garantinis.. abejoju ar čia pačiam pc problema. bandžiau su JAF ir w7 bet irgi neišėjo.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 31, 2011, 16:28 »
Paziurek ar tavo phoenix pakankamai naujas siam modeliui. Taip pat baterija turi buti praktiskai pilna, kitaip aparatas atmeta loaderi. Del jaf ... nevark.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs JauniusN

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 87 | Karma: +3/-2 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JauniusN
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 31, 2011, 16:35 »
Baterija visiškai pilna, phoenix naujausias 2010 metų..

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3169 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2157 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 31, 2011, 16:40 »
Šitas erroras dažniausiai būna, kai baterija būna pilnai neįkrauta, telefone nekontaktuoja kontaktai baterijos ar pan. Dar variantas nokia pc suite per naują įdiegti. Aišku nieko naujo nepasakiau, jau gerb. KT819GM tai paminėjo... 
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs JauniusN

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 87 | Karma: +3/-2 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JauniusN
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 31, 2011, 19:45 »
Nuo kada phoenix naudojant pc suite reikia?


kątik vėl bandžiau, paėjo vienu žingsniu toliau, bet va ką išmetė:

Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14912 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 520994 bytes
Update server loaded
Partitioning....
Partitioning complete
Erasing....
Erasing complete
Asic CMT: Start programming 143573 KB...
Asic CMT: Programming data sent: 0%
Error sending programming command 0x84009427
Error while programming CMT!
ERROR Flashing Algo!. 0x84012283
Unable to flash phone 0x84012283
All operations completed
Product flashing failed.


nesuprantu.. kartais daeina iki tos vietos kaip pirmoj žinutėj, kartais kaip šitoj... nu kas čia dar gali būt?
Įrašyta: Sausis 31, 2011, 16:52
abejoju ar baterijoj problema.. dar pirmai į tėčio įsidėjau, pilnai pakroviau bet vistiek nesigauna.. bet nesuprantu kodėl kartais nueina toliau, o kartais ten pat pakimba.. negali hardware gedimas koks būt?  :-\

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausio 31, 2011, 20:25 »
Gali buti HW (GAZOO vibruodamas dazniausia pasisako apie savo mirti). Kad ir kaip bebutu, labai sunku nustatyti, kodel telefonas neisijungia - internetu. Tarkim del tos pacios maitinimo mikroschemos aparatas gali nepersirasyti per USB kadangi nesugeba paleist loaderio viduje del itampu trukumo, o per F-BUS gali persirasyti, taciau rezultatas vel greiciausia bus tik suvibravimas. Siulyciau duot meistrams pabandyti perrasyt, bent jau taip bus galima zinot tikslia isvada - HW/SW.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs JauniusN

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 87 | Karma: +3/-2 | Lytis: Vyras
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JauniusN
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasario 02, 2011, 14:43 »
Gali buti HW (GAZOO vibruodamas dazniausia pasisako apie savo mirti). Kad ir kaip bebutu, labai sunku nustatyti, kodel telefonas neisijungia - internetu. Tarkim del tos pacios maitinimo mikroschemos aparatas gali nepersirasyti per USB kadangi nesugeba paleist loaderio viduje del itampu trukumo, o per F-BUS gali persirasyti, taciau rezultatas vel greiciausia bus tik suvibravimas. Siulyciau duot meistrams pabandyti perrasyt, bent jau taip bus galima zinot tikslia isvada - HW/SW.

na dėl vibravimo, tai jis normaliai veikdamas prieš įsijungdamas irgi taip pat suvibruodavo.... Dabar apskritai nebevibruoja..
o dėl meistrų, tai man laabai toli iki civilizuotų specialistų, tai kolkas bandausi pats..
Įrašyta: Sausis 31, 2011, 20:44
bandžiau ant kito kompiuterio, vistiek tas pats..

  • nauja svetaine apie racing zaidimus...

Neprisijungęs greitas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 51 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus greitas
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #15 Įrašytas: Balandžio 29, 2011, 23:03 »
As gal irgi cia prisiglausiu. Man ir iskilo problema, uzsidejo tevas koda kazkoki ant tel bezaisdamas ir neprisimena koks. Ir neina naudotis tel, praso ta koda ivest. Gal galima ji kaip nuimti per pc?
  • Sony ericsson K750i, Nokia 3220

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #16 Įrašytas: Balandžio 30, 2011, 09:22 »
As gal irgi cia prisiglausiu. Man ir iskilo problema, uzsidejo tevas koda kazkoki ant tel bezaisdamas ir neprisimena koks. Ir neina naudotis tel, praso ta koda ivest. Gal galima ji kaip nuimti per pc?
Šiaip nelebai į temą tu čia, ir prašant pagalbos iš žodyno turėtų dingti tokie terminai kaip "kodas kazkos". Visi kodai turi savo pavadinimus ir juos perskaityti ar atpažinti pagal jų buvimo vietą ar apribojimo tipą nėra sudėtinga. Pagaliau, tam yra Google. Prieš kuriant temas ar klausimus temose visada sveika pasinaudoti Forumo Paieška. Taip susitaupo paties ir kitų laiko.
Darant prielaidą, kad tėvas įjungė standartinį Nokia apsaugos kodą, jis yra 12345. Jei j5 pakeitė, tada skaitom    
Nokia apsaugos kodo sužinojimas naudojantis J.A.F
by Gallardo. Jei  nepavyksta, tada yra kitų būdų ir galiausiai telefono programinės įrangos perrašymas. Bet iš tavo posto sprendžiant, lygiai taip pat sėkmingai problema gali būti PIN/PUK koduose ar atminties kortelės kode. Tad jei nieko neišeina - nešam telefoną pas meistrus.  ;)
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

  • nauja svetaine apie racing zaidimus...

Neprisijungęs greitas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 51 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus greitas
Ats.: Nokia C5 problema
« Atsakymas #17 Įrašytas: Balandžio 30, 2011, 17:14 »
Dekui, daug gramatiniu klaidu, greitai rasiau. Uzdetas telefono apsaugos kodas. Ne PIN/PUK jis ji tikriausiai pakeite.. Bandyti sekti gallardo nurodymus ir isspresti problema, dar karta dekui  :)
  • Sony ericsson K750i, Nokia 3220