mobiles.lt

Autorius Tema: WAP  (Skaityta 24064 kartus)

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
WAP
« Įrašytas: Vasario 11, 2005, 15:23 »
Yra geru ir blogu (biski daugiau) naujienu del WAP forumo

Geros:
Jau galite skaityti forumo irasus adresais:
priklausomai nuo to kokia WAP versija palaiko jusu telefonas
bandziau ant savo Siemens M65, tai veikia wap2 ir imode

Blogos:
  • ilgi adresai
  • wap versijoje negalima atsakineti ar irasineti nauju irasu
  • wap2 ir imode versijose su kai kuriais telefonais galima atsakineti ir irasineti naujus irasus
  • nerodo LT raidziu (bent pas mane :-\)
  • su kai kuriais telefonais neimanoma prisijungti

Bandysime kazka daryt ::)

Jei nesunku galetumete sioje temoje rasyti kaip, su kokiu telefono modeliu kas veikia
Tikiuosi ivertinsite mano pastangas bent jau tiek kad galima foruma skaityti ir labai nepyksite ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 15:43 »
Pagaliau sulaukem  :o Dizainas tai jega - man patinka :) Prisijungiau tik su imode  :-\ (SX65) Lietuvisku raidziu ir pas mane nerodo  :-\
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 15:46 »
Irasinet bandei?
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 16:07 »
Nesuprantu  :-\ Kai pirma kart prisiloginau tai jau buvau pradejes rasyti zinute, bet issijunge tel. O dabar sitoj lentoj nera pasirink "rasyti zinute" Dar pasiaiskinsiu ;)
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: WAP
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:00 »
Nu wa dabar rasau is mobo per wap2
Sharp Gx20

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: WAP
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:02 »
Nu wo man isejo raseu is cx65 per wap2, gerai atrodo per wapa puslapis, Maladiec ::)
o dar ir icona mobilaus yra kas is mobo raso, gerai ce sugalwojei tap padaryt ;)
Sharp Gx20

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:03 »
seip ce ne as sugalvojau o tas kas dare foruma ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

  • apie c65 ir cx65

Neprisijungęs P3tras

Naujokas
*
Įrašai: 49 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus P3tras
siemensai valdo
Ats.: WAP
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:28 »
Man ant c65 wap2 neiseinia atsakyneti issijungia mobilus :'(
c65 sw12 dca540 neorginalas :)

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:55 »
Pirma kart kai pasijungiau imode man irgi issijunge berasant. paskui bandziau tuos adresus rinkti bet kraudavo www, o ne wap tinklapi  :-\ Siek tiek galima ir normaliam tinklapi per cx65 panarsyt, pvz. skaiciau patarimus ;) Dar pabandysiu per wap parasinet :)
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: WAP
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 19:02 »
Hmm... o man tai tę viskas normaliai, šiandien dirbsiu naktinėj pamainoj tai turbūt vis šoktelsiu čia :P
Sharp Gx20

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:17 »
Nu va vel susimeciau FW41 ir rasau per WAP
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

  • apie c65 ir cx65

Neprisijungęs P3tras

Naujokas
*
Įrašai: 49 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus P3tras
siemensai valdo
Ats.: WAP
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:23 »
Gali taip buti kad pas mane sw12 del to negaliu rasyt :'(
c65 sw12 dca540 neorginalas :)

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:25 »
Man su Fw25 ishsijungdavo paspaudus "Irasyti"
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:29 »
Man dabar kai surenku tuos adresus, nesvarbu kuri tai krauna www puslapi, kodel?  >:( Nesuprantu. Nors gerai kad turiu zymele issisaugojes, bet negaliu rasyt  :(
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:30 »
"Siemens x6x" lentoj yra nuoroda ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:33 »
Kurioj temoj?
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: WAP
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 03:29 »
Ir su sw36 wiskas normalej
Sharp Gx20

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #17 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 21:52 »
Man tas pats kaip ir cronus su FW25 - paspaudus rasyt issijungia  >:( Kodel toks efektas  ???
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zhukas
Ats.: WAP
« Atsakymas #18 Įrašytas: Vasario 13, 2005, 13:30 »
as tai neturiu interno tia nieko gero man isto bet vistiek gerai kad tosk dalikas ira ;0 dekui
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #19 Įrašytas: Vasario 18, 2005, 22:55 »
Jega, daba viskas kuo puikiausiai veikia. Tik dar noreciau paziuret kaip tas chatas funkcionuos ;D ar is vis bus paklausus :P
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original