mobiles.lt

Autorius Tema: WAP  (Skaityta 23783 kartus)

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +145/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
WAP
« Įrašytas: Vasario 11, 2005, 15:23 »
Yra geru ir blogu (biski daugiau) naujienu del WAP forumo

Geros:
Jau galite skaityti forumo irasus adresais:
priklausomai nuo to kokia WAP versija palaiko jusu telefonas
bandziau ant savo Siemens M65, tai veikia wap2 ir imode

Blogos:
  • ilgi adresai
  • wap versijoje negalima atsakineti ar irasineti nauju irasu
  • wap2 ir imode versijose su kai kuriais telefonais galima atsakineti ir irasineti naujus irasus
  • nerodo LT raidziu (bent pas mane :-\)
  • su kai kuriais telefonais neimanoma prisijungti

Bandysime kazka daryt ::)

Jei nesunku galetumete sioje temoje rasyti kaip, su kokiu telefono modeliu kas veikia
Tikiuosi ivertinsite mano pastangas bent jau tiek kad galima foruma skaityti ir labai nepyksite ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 15:43 »
Pagaliau sulaukem  :o Dizainas tai jega - man patinka :) Prisijungiau tik su imode  :-\ (SX65) Lietuvisku raidziu ir pas mane nerodo  :-\
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +145/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 15:46 »
Irasinet bandei?
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 16:07 »
Nesuprantu  :-\ Kai pirma kart prisiloginau tai jau buvau pradejes rasyti zinute, bet issijunge tel. O dabar sitoj lentoj nera pasirink "rasyti zinute" Dar pasiaiskinsiu ;)
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: WAP
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:00 »
Nu wa dabar rasau is mobo per wap2
Sharp Gx20

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: WAP
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:02 »
Nu wo man isejo raseu is cx65 per wap2, gerai atrodo per wapa puslapis, Maladiec ::)
o dar ir icona mobilaus yra kas is mobo raso, gerai ce sugalwojei tap padaryt ;)
Sharp Gx20

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +145/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:03 »
seip ce ne as sugalvojau o tas kas dare foruma ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

  • apie c65 ir cx65

Neprisijungęs P3tras

Naujokas
*
Įrašai: 49 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus P3tras
siemensai valdo
Ats.: WAP
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:28 »
Man ant c65 wap2 neiseinia atsakyneti issijungia mobilus :'(
c65 sw12 dca540 neorginalas :)

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 18:55 »
Pirma kart kai pasijungiau imode man irgi issijunge berasant. paskui bandziau tuos adresus rinkti bet kraudavo www, o ne wap tinklapi  :-\ Siek tiek galima ir normaliam tinklapi per cx65 panarsyt, pvz. skaiciau patarimus ;) Dar pabandysiu per wap parasinet :)
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: WAP
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 19:02 »
Hmm... o man tai tę viskas normaliai, šiandien dirbsiu naktinėj pamainoj tai turbūt vis šoktelsiu čia :P
Sharp Gx20

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +145/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:17 »
Nu va vel susimeciau FW41 ir rasau per WAP
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

  • apie c65 ir cx65

Neprisijungęs P3tras

Naujokas
*
Įrašai: 49 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus P3tras
siemensai valdo
Ats.: WAP
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:23 »
Gali taip buti kad pas mane sw12 del to negaliu rasyt :'(
c65 sw12 dca540 neorginalas :)

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +145/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:25 »
Man su Fw25 ishsijungdavo paspaudus "Irasyti"
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:29 »
Man dabar kai surenku tuos adresus, nesvarbu kuri tai krauna www puslapi, kodel?  >:( Nesuprantu. Nors gerai kad turiu zymele issisaugojes, bet negaliu rasyt  :(
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +145/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:30 »
"Siemens x6x" lentoj yra nuoroda ;)
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 21:33 »
Kurioj temoj?
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Darknez

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 107 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Darknez
Ats.: WAP
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 03:29 »
Ir su sw36 wiskas normalej
Sharp Gx20

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #17 Įrašytas: Vasario 12, 2005, 21:52 »
Man tas pats kaip ir cronus su FW25 - paspaudus rasyt issijungia  >:( Kodel toks efektas  ???
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zhukas
Ats.: WAP
« Atsakymas #18 Įrašytas: Vasario 13, 2005, 13:30 »
as tai neturiu interno tia nieko gero man isto bet vistiek gerai kad tosk dalikas ira ;0 dekui
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #19 Įrašytas: Vasario 18, 2005, 22:55 »
Jega, daba viskas kuo puikiausiai veikia. Tik dar noreciau paziuret kaip tas chatas funkcionuos ;D ar is vis bus paklausus :P
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zhukas
Ats.: WAP
« Atsakymas #20 Įrašytas: Vasario 28, 2005, 19:58 »
Nu wa rasau ir as is sawo tel
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs BoRdIUrS

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 135 | Karma: +5/-5 | Lytis: Vyras
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus BoRdIUrS
[color=green][b]W200[/b][/color] :) [s][b][color= |
Ats.: WAP
« Atsakymas #21 Įrašytas: Kovo 06, 2005, 12:28 »
Man neveikia su mano telefu nei imode, nei wap2, nei wap, svetaine veikia, bet ir is jos bandant ieiti i foruma neieina  ::)
  • W200 N73ME E900

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: WAP
« Atsakymas #22 Įrašytas: Kovo 06, 2005, 14:32 »
Dabar nei imap nei wap2 nereikia. Gali ieiti surinkes http://wap.mobiles.lt Kitoj temoj apie wap yra rasyta ;)
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

  • Mano blogas

Neprisijungęs Gokiux

Naujokas
*
Įrašai: 36 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gokiux
viskas gerai,kas gerai baigiasi. |
Ats.:Wap
« Atsakymas #23 Įrašytas: Liepos 27, 2005, 13:13 »
Man ir kažkas yra kai su cx65+sw12 rašau temos atsakymą jis išsijungia,bet radau vieną tokį saitą ir per jį čia atėjus viskas tiesiog puikiai veikia.
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 26, 2010, 03:35 sukūrė Gokiux »
Mano blogas

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.:Wap
« Atsakymas #24 Įrašytas: Liepos 27, 2005, 17:14 »
Man ir kazkas yra kai su cx65+sw12 rasau temos atsakyma jis issijungia bet radau wiena toki saita ir per i cia atejus wiskas tiesiog puikiai weikia.

Tai parasyk ji, nes man su SW12 irgi nekas. Todel ir nesinaudoju wap.mobiles  :(
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

  • Mano blogas

Neprisijungęs Gokiux

Naujokas
*
Įrašai: 36 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gokiux
viskas gerai,kas gerai baigiasi. |
Ats.: WAP
« Atsakymas #25 Įrašytas: Liepos 29, 2005, 12:06 »
Tai va šitas saitas http://gateway.oceanlake.com :)
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 26, 2010, 03:33 sukūrė Gokiux »
Mano blogas

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +145/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #26 Įrašytas: Spalio 15, 2005, 13:32 »
Vel gyvas WAP: www.mobiles.lt
Kol  kas ne per daugiausiai info bet greit bus visi cia esantys straipsniai

WAP tvarkymo metu gali rodyti klaidas, tokiu atveju bandykite veliau
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Ratas

Svečias
Ats.: WAP
« Atsakymas #27 Įrašytas: Sausio 06, 2006, 10:58 »
Man su samsung X700 http://wap.mobiles.lt  viskas pukiai atsidaro, galiu rasyti forume ieiti i aprasymus ir pan.

Neprisijungęs livydas

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus livydas
Ats.: WAP
« Atsakymas #28 Įrašytas: Sausio 10, 2006, 17:40 »
Yra geru ir blogu (biski daugiau) naujienu del WAP forumo

Geros:
Jau galite skaityti forumo irasus adresais:
priklausomai nuo to kokia WAP versija palaiko jusu telefonas
bandziau ant savo Siemens M65, tai veikia wap2 ir imode

Blogos:
  • ilgi adresai
  • wap versijoje negalima atsakineti ar irasineti nauju irasu
  • wap2 ir imode versijose su kai kuriais telefonais galima atsakineti ir irasineti naujus irasus
  • nerodo LT raidziu (bent pas mane :-\)
  • su kai kuriais telefonais neimanoma prisijungti

Bandysime kazka daryt ::)

Jei nesunku galetumete sioje temoje rasyti kaip, su kokiu telefono modeliu kas veikia
Tikiuosi ivertinsite mano pastangas bent jau tiek kad galima foruma skaityti ir labai nepyksite ;)

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1306 | Karma: +145/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: WAP
« Atsakymas #29 Įrašytas: Sausio 10, 2006, 20:37 »
ka reiskia sita citata ???
tai buvo rasyta beveik pries metus, o dabar:
Citata
Vel gyvas WAP: www.mobiles.lt
taip pat http://wap.mobiles.lt
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs scania

Naujokas
*
Įrašai: 23 | Karma: +3/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus scania
Ats.: WAP
« Atsakymas #30 Įrašytas: Gegužės 13, 2006, 22:40 »
Rašau telefonu nokia 6230. Omnitel wap abonentas.

Neprisijungęs Pero

Naujokas
*
Įrašai: 0 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Pero
Ats.: WAP
« Atsakymas #31 Įrašytas: Rugsėjo 02, 2006, 00:50 »
Man eina gerai rasyt su sansung x700

Neprisijungęs domas22

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 175 | Karma: +4/-1 | Lytis: Vyras
302 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus domas22
Ats.: WAP
« Atsakymas #32 Įrašytas: Rugsėjo 02, 2006, 01:01 »
Man su N70 viskas veikia ok! ;D

Neprisijungęs ti3ii

Naujokas
*
Įrašai: 33 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ti3ii
Ats.: WAP
« Atsakymas #33 Įrašytas: Rugsėjo 18, 2006, 19:50 »
man visis trys adresai veikia ir eina su kazkuoriuo atsakineti
SonyEricsson

Neprisijungęs CigariuX

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CigariuX
Ats.: WAP
« Atsakymas #34 Įrašytas: Spalio 14, 2006, 19:13 »
Man lt raidzju irgj nerodo ant Sp65, tik gaila kad negalima priwaciu zinuciu rasyt

Neprisijungęs Ez_e313

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 169 | Karma: +6/-4 | Lytis: Vyras
28 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Ez_e313
Ez-Unit |
Ats.: WAP
« Atsakymas #35 Įrašytas: Sausio 16, 2007, 01:33 »
Su SE M600i viskas veikia, rodo lietuviskas raides, standartine narsykle Opera 8.65.
  • HP iPAQ rw6815, NOKIA 6310i, NOKIA 9300i
Kill All Humans

Neprisijungęs Grudas

Naujokas
*
Įrašai: 45 | Karma: +1/-0
8 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Grudas
Ats.: WAP
« Atsakymas #36 Įrašytas: Vasario 15, 2007, 20:42 »
Man nerodo LT

  • Mano blogas

Neprisijungęs Gokiux

Naujokas
*
Įrašai: 36 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gokiux
viskas gerai,kas gerai baigiasi. |
Ats.: WAP
« Atsakymas #37 Įrašytas: Kovo 31, 2007, 20:58 »
Lt raidziu ant motorolos c650 nerodo.
Mano blogas

Neprisijungęs Client76

Naujokas
*
Įrašai: 0 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Client76
Ats.: WAP
« Atsakymas #38 Įrašytas: Sausio 21, 2008, 03:30 »
wap2 nerodė LT simbolių naudojant Nokia E70. Parametruose pakeitus koduotę į "Baltijos (Wind.)" viskas gerai. :)

Manntas

Svečias
Ats.: WAP
« Atsakymas #39 Įrašytas: Liepos 28, 2008, 08:23 »
as narsau ir rasau zinutes su siemens mc60 tik lt raidziu nerodo.su cx65 neina prisijunkt