mobiles.lt

Autorius Tema: Nokia 3220  (Skaityta 3128 kartus)

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Nokia 3220
« Įrašytas: Vasario 21, 2011, 17:26 »
Sveiki, telefas nepriima jokios sim. Kaip suprantu turėtu atsirasti itampa sim uzmaitinimui, bet deja jos niekas neužmaitina... taip pat nera itampos ir ant kondensatoriu vsim kelyje. Kur bandyt ieškot problemos?

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Nokia 3220
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 21, 2011, 18:00 »


Nuėmus tą mikrę, reikia trumpint. Tačiau kaži ar pavyks pačiam.  ::)
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: Nokia 3220
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 21, 2011, 18:03 »
Tai vat galvoju ar ta mikre del to kalta ar ne, jei kalbam apie ta filtra... nes nuemiau atsargiai ir matosi kad vienas takelis nuo mikres atlipes... o neisiena naujos pirkti arba devetos su padarytu rebollingu? nes maciau pirkti tik emif03-sim02f3 o man reik emif03-sim01f2.

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Nokia 3220
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 21, 2011, 18:54 »
siulyciau pirkti nauja.. siaip tinka ir emif03-sim02f3 tik tiek kad ji truputi mazesne bet uzdet eina... siaip tai galima is sroto islituot ir tokia pat (gi eina daugelyje modeliu senesniu) ir nereiks ne naujos :)
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: Nokia 3220
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 21, 2011, 18:57 »
Bandziau sena islituot, ir prilituot, bet juk tada srotinei reikia rebolingo.. :)

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Nokia 3220
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 23, 2011, 09:35 »
tokiai mazai mikrei nereikia jokiu reboolingu... ten kaip tos kojos tik kelios, tai kaip nuimi visvien jos ten panasaus aukscio buna, o ten kad truputi skiriasi nieko baisaus
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Neonaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 134 | Karma: +19/-2
42 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Neonaz
Ats.: Nokia 3220
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandžio 04, 2011, 01:07 »
Atkelsiu savo sena tema :) Kaip YOO ir sakei perkeliau mikrę tiesiai nuo vienos ant kitos platos ir viskas ok :) o jei reikia dedesnę ic perkelt, kaip kad koki UPP?

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Nokia 3220
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandžio 06, 2011, 08:41 »
jei butu mikre nauja tai viskas kaip ir aisku... jei perkelimas, vadinasi naudota... dazniausiai tokiu atveju tenka nuimti visas kojas nuo mikres ir su sablonu padaryti naujas, vienodo dydzio.... na nebent jau pavyktu nulituot mikre su visom vienodom kojom, tada iskart gali ir lituot...
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.