Kita > Duomenų perdavimas

bluetooth iždaigos

(1/3) > >>

ecigonas:
Žodžiu turėjau programą senajame telefone, tik pamiršau pavadinimą, kuri leidžia įsilaužt į kito žmogaus telefoną, jei tik įjunktas bluetooth'as taip aš galėdavau pažiūrėt ft, pasiklausyt jo ar jos muzikos, be to žmogaus patvirtinimo, jis net nežino, kad aš tai darau. Galėdavau skaityt sms, na nžn, viską galėdavau daryt, parsisiųst ir pnš, jei tik ryšys nenutrunka, tai gal žinot kaip ta programa vadinasi?

k000:

--- Citata iš: ecigonas  Birželio 24, 2011, 14:30 ---Žodžiu turėjau programą senajame telefone, tik pamiršau pavadinimą, kuri leidžia įsilaužt į kito žmogaus telefoną, jei tik įjunktas bluetooth'as taip aš galėdavau pažiūrėt ft, pasiklausyt jo ar jos muzikos, be to žmogaus patvirtinimo, jis net nežino, kad aš tai darau. Galėdavau skaityt sms, na nžn, viską galėdavau daryt, parsisiųst ir pnš, jei tik ryšys nenutrunka, tai gal žinot kaip ta programa vadinasi?

--- Baigti citatą ---

nemanau,kad tai įmanoma,kad be žmogaus patvirtinimo tu galėtum valdyti jo telefoną... arba aš čia atsilikęs ir kažko nesuprantu ;)

esnyper:
yra bluetooth hack, tik kad pirmą kartą prieš įsilaužiant reikia gauti patvirtinimą kito telefono.

ecigonas:

--- Citata iš: esnyper  Birželio 24, 2011, 17:07 ---yra bluetooth hack, tik kad pirmą kartą prieš įsilaužiant reikia gauti patvirtinimą kito telefono.

--- Baigti citatą ---
Ne ten nereikia jokio patvirtinimo

wixx912:

--- Citata iš: ecigonas  Birželio 25, 2011, 09:40 ---Ne ten nereikia jokio patvirtinimo

--- Baigti citatą ---

Be sutikimo niekaip neįsilaužtum į kitą telefoną... su bet kokia programa..
P.S. atsiprašau, bet man labai užkliuvo žodis "iždaigos"... pasidomėk kaip jis rašomas ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją