mobiles.lt

Autorius Tema: K660i nerodo ekranas  (Skaityta 2269 kartus)

Neprisijungęs Taduliauskas

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-4
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Taduliauskas
K660i nerodo ekranas
« Įrašytas: Liepos 02, 2011, 18:07 »
Sveiki,

Reikalinga žinančiųjų pagalba. Gavau sugedūsį telefoną, kuris pasako jo ankstesniojo turėtojo, vieną dieną nustojo pilnai veikti, tai yra, ekranas nieko nerodo. Ekranas buvo įstatytas į kitą telefoną ir veikia kuo puikiausiai, tad lenda tik dvi problemos kurios gali būti. Pagrindinė plokštė arba šleifas. Jei numanot, kas tai, būčiau dėkingas už pasisakymus, jei netiksliai nupasakojau, galit paminėti tą vietą ir pasistengsiu perfrazuoti.

Ačiū už atsakymus.
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 02, 2011, 18:53 sukūrė esnyper »

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: K660i nerodo ekranas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 02, 2011, 18:59 »
Labas,

geriausia būtų nešti meistrams. Na aišku jei turi kitą tokį patį telefoną ir galimybę patikrinti šleifą tada pats galėtum pats išsiaiškinti kas kaltas :) Šiaip dažniausiai būna kalti šleifai, tačiau čia ne slide'as...
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs Taduliauskas

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-4
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Taduliauskas
Ats.: K660i nerodo ekranas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 03, 2011, 10:41 »
Tai tiksliau tikriausiai, reiktų tvarkyti kontaktus pagrindinėje plokštėje ? O gal kartais čia soft'ą perašyt užtektų, ar jis čia neturi jokio vaidmens.. ?

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: K660i nerodo ekranas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Liepos 03, 2011, 10:50 »
Gali bandyti perrašyti, blogiau nebus.
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: K660i nerodo ekranas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Liepos 03, 2011, 20:54 »
o koks ten sleifas ??  pirmiausiai bandyk programuot jei nepades, tai prie ekrano kontaktu ploksteje buna tokios 2-3 detales is sonu po 4 kojas ir po koja is galu, tai jas reikia ziuret, nes daznai padeda arba keitimas arba gali nuemus trumpint 4 laidukais
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Taduliauskas

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-4
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Taduliauskas
Ats.: K660i nerodo ekranas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Liepos 03, 2011, 21:33 »
Šendien įsidėjau kortelę, bandžiau skambint, tai lyg ir skambino, o įkišus USB, niekas nereguoja..
Perrašinėjimui naudot tą Phoenix programą, ar kokią kitą reiktų ?

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: K660i nerodo ekranas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Liepos 03, 2011, 22:32 »
Phoenix skirta Nokia'iai ;D
Tau teks naudoti A2 Uploader arba Omnius. Dar apie XS++ Denukas kalbėjo, kad palaiko A2 platformą, bet neturiu dabar galimybės išbandyti :)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs Taduliauskas

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-4
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Taduliauskas
Ats.: K660i nerodo ekranas
« Atsakymas #7 Įrašytas: Liepos 04, 2011, 09:28 »
Taip taip, žvengiam iš žalio ... :D

Tai naudosiu kurią iš dviejų parašytų, o nieko tokio, kad usb nereguoja ?
Įrašyta: Liepa 03, 2011, 22:34
Jau perrašiau, 0 reakcijos.. nešiu meistrui, kad kontaktus pažiūrėtų..

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: K660i nerodo ekranas
« Atsakymas #8 Įrašytas: Liepos 04, 2011, 10:01 »
sakau kad ne kontaktus, o tas mikres reikia ziuret...
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.