mobiles.lt

Autorius Tema: HTC Diamond 2 touch screen problema.  (Skaityta 3076 kartus)

Neprisijungęs anupras

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus anupras
HTC Diamond 2 touch screen problema.
« Įrašytas: Rugpjūčio 27, 2011, 02:51 »
Laba,

Pradžioj apie modelį. Realiai tai T-Mobile MDA Compact V, bet kaip paprastai T-Mobile daro, tai tik atitikmuo kito telefono. Rašo, kad tai HTC Touch Diamond 2 (kiek suprantu visas vidus), išorė gi HTC Pure.
Taigi, gal kam teko susidurti. Jei aš turėčiau korpusą su touch screenu nuo HTC Diamond 2, ar galėčiau sukištį savąjį telefoną į tą korpusą.
Kitas klausimas gal labiau geležies skyreliui tinkamas. Nusibaigė touch screenas. Požymiai daug maž tokie, buvo beveik miręs, vienintelį ką jausdavo, tai kai telefono šviesos prigęsta, paspaudus ekraną jos užsidega vėl šviesiai. Prasiardžiau, pajudinau touch screen kontaktus atsirado papildomų "funkciju". Paspaudus ar judinant į šonus, judėjimas į šonus jaučiamas, nors yra gana ribotas, į viršų ir apačią jokiu požymiu, paspaudimo taip pat padaryti neįmanoma. Mano galva, nors esu diletantas, tai gali būti:
1. Touch sreen sugedo> Keisti nauju.
2. Įtrūko touch sreen laidas, šleifas ar dar kaip ji ten vadiną tiksliau nežinau> Bandyti ieškoti sulituoti, nepavykus, pirkti naują touch screeną.
3. Blogas kontaktas> Kaip dar beįmanoma pagerinti konktaktą nežinau.

Sąrašas ir pasibaigtų, bet pastebėjau dar vieną dalyką. Įjungus ir išjungus start menu touch screenas vėl "miršta" iki kito kontaktų pakrapštymo. Tai pradeda lysti į galvą mintis, gal ir durna, bet:
4. Gal būt tai softas kaltas> Pats be touch screeno neperrašysiu, tai tektų neši į taisyklą perrašinėti. (sudėta windows mobile 6.5)

Gal kas susidūręs ir netingi, paprotintų kuris punktas tinka labiausia?


2. Blogas kontaktas, kaip jau beįmanoma jį pagerinti 

  • Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
***
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: HTC Diamond 2 touch screen problema.
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 29, 2011, 14:36 »
Ekstrasensu reikia but, kad atsakyt i tokius klausimus. Meistrai ima, tikrina, tada kazka konkretaus gali pasakyt. O speliojimams ir tuscioms diskusijoms normalus meistrai laiko neturi.
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs anupras

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus anupras
Ats.: HTC Diamond 2 touch screen problema.
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūčio 31, 2011, 11:48 »
Meistrai ima, tikrina, tada kazka konkretaus gali pasakyt.

O ką MEISTRAS, visų pirma tikrintu šiuo atveju? O jei nepasitvirtina, tai ką tada tikrina?

Jei MEISTRAS nesuprato, tai aš ir neprašiau pasakyti kur gedimas, man viso labo norisi minčių užvedančiu ant kelio, pvz parašytumete "durneli, tu paziurek ar laidas nenutrukes" arba "ekraną patikrinti galima ...", arba "luzeri, nešk į taisyklą softo perrasinėt, nes tai tipinė softo klaida" . Šiaip blogų laidų ir kontaktų bent vizualiai nepastebėjau. Lieka manau 1 ir 4 punktai. Tai ar būna taip, kad dėl softo touch sreenas panašiai kvailioja?

P.S. Jei taip MEISTRAS užsiėmęs ir čia būni tik todėl, kad klientus gaudyt, tai nieks gi neliepia kišt trigrašio, nu neatsakys nieks tai neatsakys. O jei nori žmonėms padėt tai galėtum ir pasidalinti savo patirtimi, juk panašių gedimų be abejonės buvo ne 1 ir ne 2.
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 31, 2011, 11:51 sukūrė anupras »