mobiles.lt

Autorius Tema: padekit motorola V3re  (Skaityta 2344 kartus)

Neprisijungęs andriux26

Naujokas
*
Įrašai: 31 | Karma: +0/-1
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriux26
padekit motorola V3re
« Įrašytas: Rugsėjo 08, 2011, 21:12 »
gal kas galit padeti reikia lietuvisko meniu sitam R3442A_G_0E.41.22R softui gal kas galit pagelbeti internete nelabai sekasi rasti o jai randu tai kazkoden nenory isirasyti erora meta

a gal kas turit bekupa ?
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 09, 2011, 14:59 sukūrė andriux26 »

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: padekit motorola V3re
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 09, 2011, 17:51 »
dabar as tau bijau pameluot, bet man buvo tokia situacija ir ar as ne tik idejau tik kalbos grupe ten kodas 04, nuo paprastos v3r (cia skaitosi V3r EDGE). Supratai ka norejau pasakyt ? rasai ne visa flasha o tik kalba, ten grupe 04
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs andriux26

Naujokas
*
Įrašai: 31 | Karma: +0/-1
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriux26
Ats.: padekit motorola V3re
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 09, 2011, 22:25 »
aiku na dekui nors uz tiek bandysim pasikankint  :)
Įrašyta: Rugsėjis 09, 2011, 21:03
bral gal galit dar kas padet  nu niekaip nerandu

Neprisijungęs DOM3

Naujokas
*
Įrašai: 47 | Karma: +3/-0
15 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus DOM3
Ats.: padekit motorola V3re
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 10, 2011, 13:52 »
""http://www51.zippyshare.com/v/99356709/file.html""
va uzdek varnele tik an 04(langpack)
nebent pas tave kitokia  flas&backup programa del to nerandi ;)

Neprisijungęs andriux26

Naujokas
*
Įrašai: 31 | Karma: +0/-1
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriux26
Ats.: padekit motorola V3re
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 11, 2011, 10:49 »
na kas liecia softa kompui tai turiu visokio :) tik va softo telefonui niekaip negaliu rast :) o dak 04 kalbu paketai tai jau zinau

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: padekit motorola V3re
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjo 11, 2011, 12:24 »
tai as sakau bandyciau det nuo V3r, jei jau po to kazkas nesigaus ar neveiks, tai perrasysi softa nuo V3re be lietuviu.
http://www.megaupload.com/?d=DIF5CA4T
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs andriux26

Naujokas
*
Įrašai: 31 | Karma: +0/-1
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriux26
Ats.: padekit motorola V3re
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjo 11, 2011, 17:34 »
na nezinau arba pas mane kreivos rankos arba kazkokios anomalijos neina niekaip idet lt kaketo nei cg04 nei su ramdownloaderiu meta erora i tiek nieko nepasiduoda teks sedet angu kalboi matyt

Neprisijungęs DOM3

Naujokas
*
Įrašai: 47 | Karma: +3/-0
15 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus DOM3
Ats.: padekit motorola V3re
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjo 11, 2011, 20:41 »
tai gal del to errora meta kad kalbos paketa netinkama dedi pvz pas tave  R3442A_G_0E.41.22R
tai reikia rasyt kalba irgi nuo softo su pradzia  R3442A,pasirenki savo telefono modeli pazymi cg4 kalbos paketa ir pirmyn,jei nieko neiseina gali pamegint is kart bootloader rezima ijungt telefone ir tada kabeli prijunkt 8)

Neprisijungęs andriux26

Naujokas
*
Įrašai: 31 | Karma: +0/-1
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus andriux26
Ats.: padekit motorola V3re
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjo 12, 2011, 17:15 »
as per bot loaderi ir bandau uzkrauti bet neina nes kaip ir sakai netinka paketas nuo kitu versiju o butent tai ar naujesnei niekur nerandu :)