mobiles.lt

Autorius Tema: 3110c po flash'inimo nebeįsijungia.  (Skaityta 4193 kartus)

Neprisijungęs Anthony

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +1/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Anthony
3110c po flash'inimo nebeįsijungia.
« Įrašytas: Spalio 20, 2011, 17:20 »
Tai va turiu nokia 3110c nu jis is esmes man nereikalingas bet gerai butu susitvarkyt taigi perrasinejau softa ir issijunge ragelis nu ir dabar jam yra priskirtas ''Dead'' :-X statusas taigi gal ka galit pasiulyt skaiciau as ka galima daryt bet pas mane windows 7. Ar yra dar kokiu galimybiu patvarkyt. ???


Prašau perskaityti taisykles ir kurti informatyvius temų pavadinimus. Kitą kartą temos bus trinamos be įspėjimo. Gallardo.
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 26, 2011, 23:25 sukūrė Gallardo »

Neprisijungęs Kaimas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 67 | Karma: +34/-31
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaimas
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalio 21, 2011, 08:19 »
galimybiu istikro labai daug... kaip viena is ju: nest meistram  :)

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalio 21, 2011, 09:47 »
Be meistru jau nieko pats nepadarysi :)
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 21, 2011, 09:50 sukūrė ads »

Neprisijungęs Anthony

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +1/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Anthony
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalio 21, 2011, 17:25 »
jo reikia pakankamai gudriu but kad pasiulyt nest meistram. :)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalio 21, 2011, 17:33 »
jo reikia pakankamai gudriu but kad pasiulyt nest meistram. :)

http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,10487.0.html bandyt laimę. Jei nesuveiks, meistrams ar išmetimui.
  • SGS2

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalio 22, 2011, 13:22 »
jo reikia pakankamai gudriu but kad pasiulyt nest meistram. :)
Jai jau perrašinėjai softą su Phoenix ar J.A.F. ir tel išsikrovė ar kaip nors kitaip nutrūko perrašymo procesas, tai jau nei gudrumas nei kitos magiškos galios telefono neprikels, tik įranga, kurią turi meistrai. Na gali bandyt flashint ''dead mode'' režimu, bet abejoju ar prisijungs tel. ;)
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 22, 2011, 13:25 sukūrė ads »

Neprisijungęs dedulinas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 115 | Karma: +3/-13 | Lytis: Vyras
22 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dedulinas
Vat kaip buna:D
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalio 22, 2011, 13:34 »
nelabai tikiu kad prijunks

Neprisijungęs Anthony

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +1/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Anthony
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalio 22, 2011, 16:16 »
softa perrasinejau ne su pheonix o su paprastu NSU. Tai meginsiu su pheonix nes neapsimoka jo tvarkyt nes kaina dar mazesne jo negu pats tvarkymas kogero.

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalio 22, 2011, 16:29 »
softa perrasinejau ne su pheonix o su paprastu NSU. Tai meginsiu su pheonix nes neapsimoka jo tvarkyt nes kaina dar mazesne jo negu pats tvarkymas kogero.
Su NSU tu neperrašinėjai, o tik naujinai. Phoenix'u, dead mode'u perrašysi. Tik naudok ikrautą bateriją. Pas meistrus kainuotu ~20LT ;)

Neprisijungęs Anthony

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +1/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Anthony
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalio 24, 2011, 22:45 »
Dekui uz pagalba visi labai malonus ;)
Įrašyta: Spalis 22, 2011, 22:33
yra dar beda viena niekaip firmware nerandu savo telefono kodo 0566796 kokia cia beda? :/

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #10 Įrašytas: Spalio 25, 2011, 08:11 »
Yra :) Pasirink navifirm'e Nokia 3110c (RM-237), tada 7.21 ir RM-237 3110c EURO-E BITE LT2 BLACK 0566796 bet galima rašyt i betkokį kodą, svarbu kad būtu EURO-E, nes kitaip nebus Lietuvių kalbos. Sekmės :)

Neprisijungęs Anthony

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +1/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Anthony
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #11 Įrašytas: Spalio 25, 2011, 20:45 »
Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.  va kokia beda istinka ir su 7.21 nerandu vistiek tokio pacio kodo kaip mano ragelio..:/

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #12 Įrašytas: Spalio 25, 2011, 20:53 »
Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.  va kokia beda istinka ir su 7.21 nerandu vistiek tokio pacio kodo kaip mano ragelio..:/
Na kaip nerandi? Turbūt ne ten ieškai. Navifirm atsisiūsk ir ten rasi :)

Neprisijungęs Anthony

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +1/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Anthony
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #13 Įrašytas: Spalio 25, 2011, 21:03 »
bet tai failus tuscius atsuncia per ur man juos atidaryt.. :-X

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #14 Įrašytas: Spalio 25, 2011, 21:29 »
Perskaityk viską nuo pradžių http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,10487.0.html
Citata
Jei parsisiunčiame atskirus fw failus, juos visus reikia patalpinti į aplanką , pavadintą telefono RM pavadinimmu.  pvz RM-159, RM-56 ir t.t, ir  tą aplanką įkelti į į  C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\.
T.y failai turi rastis C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-159 ir t.t  (RM priklauso nuo telefono modelio) Koks jūsų telefono RM sužinosite suvedę *#0000#, arba išėmę bateriją ir  perskaitę užrašą ant telefono nugarėlės esančio lipduko.

Neprisijungęs Anthony

Naujokas
*
Įrašai: 9 | Karma: +1/-1
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Anthony
Ats.: Pagelbetu gal kas?
« Atsakymas #15 Įrašytas: Spalio 25, 2011, 21:41 »
padariau viska ir pats bet tapati beda kur rasiau pries kelis postus Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.