mobiles.lt

Autorius Tema: BlackBerry 8310 Curve GPS  (Skaityta 3083 kartus)

Neprisijungęs matyzzz

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-2
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus matyzzz
BlackBerry 8310 Curve GPS
« Įrašytas: Lapkričio 04, 2011, 17:19 »
Sveiki, gal kas naudojate sita telefona ir turite jame GPS? Nusipirkau sita telefona, bet nemoku GPS isijungt, o ji man labai reikalinga darbo reikalais.. Prasau jusu pagalbos, jei aisku zinoma yra toks GPS, kiek skaiciau zinau kad yra. As noriu kad koks zmogus kuris taip pat turi si telefona ir jame turi GPS man padetu. Labai prasau jusu pagalbos.

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats.: BlackBerry 8310 Curve GPS
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkričio 04, 2011, 20:34 »
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

Neprisijungęs matyzzz

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-2
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus matyzzz
Ats.: BlackBerry 8310 Curve GPS
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkričio 05, 2011, 21:26 »
Parsisiunciau navigacija, noriu kad rodytu marsruta ir raso No GPS Signal, kur dabar problema?
Naudoju specialiai Blackberry telefonams "Wise Pilot Navigation" Prasau padeti man labai reikia jusu pagalbos.

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: BlackBerry 8310 Curve GPS
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkričio 05, 2011, 22:28 »
Ne visi 8310 turi integruota gps imtuva. Jei nustatymuose (wireless settings) nematai gps imtuvo - pamirsk.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs matyzzz

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-2
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus matyzzz
Ats.: BlackBerry 8310 Curve GPS
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkričio 06, 2011, 17:14 »
O kur rast ta wireless settings?

Neprisijungęs alegirtasz

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus alegirtasz
Ats.: BlackBerry 8310 Curve GPS
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 10, 2012, 21:01 »
O pasijungęs data planą? Wise pilot tik su juo veikia berods, naudoti be GPS eina tik su viena programa mgmaps ar kažkaip panašei.