Operacinės sistemos > Blackberry

Blackberry 8520 klaviatura

(1/2) > >>

ablebubis:
Sveiki, turiu problemą. Prašau jūsų patarimo. Turiu blackberry 8520. Problema tame,kad dažnai spaudinėjasi pačios knopkės. Arba kartais paspaudi vieną kartą ,tai pasispaudžia ta raidė keletą kartų. Kartais tampa labai jautri kuri nors knopkė. Kur čia gali būti problema? Klaviatūros plokštėje? Jei taip,tai kiek kainuotų taisymas?:)

YOO:
pirmiausiai mintis sauna i galva: ar negaves dregmes ?

ablebubis:
Galiausiai dabar veikia tik trackpad į šonus tas liečiamas mygtukas ir daugiau nieko , nei klaviatura , nei šoniniai mygtukai , nei pats trackpad spaudžiant (tik liečiant). Ar gali dėl viso šito kalta būt kažkaip baterija? Nes ji kaip ir pasiputus tokia , neatrodo gera.

roobis:
Baterija čia ne prie ko. O kad ji išsipūtus ir tavo tel "sindromai" beveik garantuoja, kad kalta drėgmė. Jei turi ne kreivas rankas, gali ardyt pats ir ieškot drėgmės pėdsakų, bei valyti(100% neaišku ar tai išspręs tavo problemas, neaišku kiek drėgmė pažeidė) arba nešk meistrams ir jie tada žiūrėsis ką ten padaryt :)

YOO:
na pirma šovus mintis į galvą pasirodo teisinga.. manau nesk meistrams irt kuo greiciau, nes pas BB daug kas po uzlituotais shieldais ir nelabai prieisi pats isvalyt

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją