mobiles.lt

Autorius Tema: 7210 rysio problemos  (Skaityta 2980 kartus)

Neprisijungęs Kaimas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 67 | Karma: +34/-31
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaimas
7210 rysio problemos
« Įrašytas: Sausio 06, 2012, 11:14 »
yra si senute nokia 7210. omnitel kortas dedi rysys yra, skambina, siuncia sms, o idejus bites ar tele2 kortas nera rysio visai... siustuvas? programinis gedimas?

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: 7210 rysio problemos
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 06, 2012, 20:14 »
o toje vietoje nera taip kad omnitelio rysys stiprus, o anu dveju silpnesnis ? ir omnitelio pilna rodo ?
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Kaimas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 67 | Karma: +34/-31
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaimas
Ats.: 7210 rysio problemos
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 09, 2012, 08:39 »
rysys yra ir tele2 ir bites visu vienodas. pastebejau viena dalyka: kai jungi tel ir gaudosi rysys per koloneles nebuna to specifinio garso (manau supranti apie ka as) su kitais tel yra tas garsas kai rysi gaudo, o su situo ir omni korta nera to garso

Neprisijungęs ads

Žinovas
***
Įrašai: 338 | Karma: +81/-2 | Lytis: Vyras
112 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ads
SONY ERICSSON FANAS :)
Ats.: 7210 rysio problemos
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 13, 2012, 14:56 »
o idejus bites ar tele2 kortas nera rysio visai...?
rysys yra ir tele2 ir bites visu vienodas.

Tai su kitom kortom yra ryšys ar ne?

rpastebejau viena dalyka: kai jungi tel ir gaudosi rysys per koloneles nebuna to specifinio garso (manau supranti apie ka as) su kitais tel yra tas garsas kai rysi gaudo, o su situo ir omni korta nera to garso

Kalbi apie trikdžius kitai aparatūrai? Jai jų nėra, įtariu, kad su siųstuvu negerai
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 13, 2012, 16:43 sukūrė ads »

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: 7210 rysio problemos
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 14, 2012, 09:53 »
rysys yra ir tele2 ir bites visu vienodas. pastebejau viena dalyka: kai jungi tel ir gaudosi rysys per koloneles nebuna to specifinio garso (manau supranti apie ka as) su kitais tel yra tas garsas kai rysi gaudo, o su situo ir omni korta nera to garso

Gali būti omni korta sugedus. LABAI dažnai pasitaiko paskutiniu metu :)
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs Kaimas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 67 | Karma: +34/-31
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kaimas
Ats.: 7210 rysio problemos
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 14, 2012, 12:43 »
o idejus bites ar tele2 kortas nera rysio visai...?
rysys yra ir tele2 ir bites visu vienodas.

Tai su kitom kortom yra ryšys ar ne?

rpastebejau viena dalyka: kai jungi tel ir gaudosi rysys per koloneles nebuna to specifinio garso (manau supranti apie ka as) su kitais tel yra tas garsas kai rysi gaudo, o su situo ir omni korta nera to garso

Kalbi apie trikdžius kitai aparatūrai? Jai jų nėra, įtariu, kad su siųstuvu negerai
su kitais aparatais rysys vienodas visu tinklu, o su situo 7210 tik su omni yra rysys, o su kitom kortom nera

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: 7210 rysio problemos
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 14, 2012, 16:05 »
Atsižvelgiant į paskutinius parodymų pakeitimus, mano variantas atkrenta ;D

Tada reiktų pas meistrus manau jau apsilankyti, nes problema kažkur geležį. Variantų daug.
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision