mobiles.lt

Autorius Tema: dviejų laptopų sujungimas per routerį  (Skaityta 3011 kartus)

Neprisijungęs Viliz

Žinovas
***
Įrašai: 249 | Karma: +43/-12 | Lytis: Vyras
60 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Viliz
dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Įrašytas: Sausio 08, 2012, 17:33 »
Sveiki,
Toks reikalas, kad du windows 7 laptopai jungiasi į internetą per routerį bevieliu ryšiu. Ar įmanoma taip padaryti, kad jie būtų dar ir tarpusavyje susijungę, kažkas panašaus kaip home workgroupas, kad networkinge būtų matyti abu laptopai ir būtų file sharing tarp jų?
  • sgs3

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 08, 2012, 18:30 »
Padarai, kad vienodas network name būtų ir abiejuose arba kažkuriam iš jų pasharink aplanką. Kitas pėlės mygtukas -> Sharing -> Share
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 08, 2012, 22:14 »
Oh c'mon...google it. XP laikai baigės, W7 paprastumas http://www.onecomputerguy.com/windows7/windows7_sharing.htm
  • SGS2

Neprisijungęs Viliz

Žinovas
***
Įrašai: 249 | Karma: +43/-12 | Lytis: Vyras
60 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Viliz
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 09, 2012, 12:47 »
Jau tvarkoje, dėkoju :) ugniasienes tik reikia nepamiršt išjungt  ;D
  • sgs3

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 09, 2012, 22:53 »
Jau tvarkoje, dėkoju :) ugniasienes tik reikia nepamiršt išjungt  ;D

??? O kam? Jei viskas tvarkoj su tinklo nustatymais, tai firewall neturi kabintis.
  • SGS2

Neprisijungęs Viliz

Žinovas
***
Įrašai: 249 | Karma: +43/-12 | Lytis: Vyras
60 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Viliz
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 10, 2012, 13:18 »
Pas mane kabino ESET smart security ugniasienė. Ant vieno kompo buvo matyt kitas, nors ir nėjo pažiūrėt shared failų, o ant kito aplamai nebuvo matyt. Išjungius strict protection susitvarkė:)
  • sgs3

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 10, 2012, 20:24 »
Pas mane kabino ESET smart security ugniasienė. Ant vieno kompo buvo matyt kitas, nors ir nėjo pažiūrėt shared failų, o ant kito aplamai nebuvo matyt. Išjungius strict protection susitvarkė:)

Šita mėgsta kabinėtis. Ten dar ją atskirai reikia konfigūruoti tokiam tinklui, parinkti "Allow sharing" konkrečiam potinkliui ar IP...
  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 10, 2012, 22:32 »
Pas mane kabino ESET smart security ugniasienė. Ant vieno kompo buvo matyt kitas, nors ir nėjo pažiūrėt shared failų, o ant kito aplamai nebuvo matyt. Išjungius strict protection susitvarkė:)

Siūlyčiau išbandyti http://windows.microsoft.com/lt-LT/windows/products/security-essentials
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs ConnectIT

Žinovas
***
Įrašai: 745 | Karma: +95/-107 | Lytis: Vyras
243 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ConnectIT
Linux/FF/Apple/Nokia |
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 10, 2012, 23:12 »
Pas mane kabino ESET smart security ugniasienė. Ant vieno kompo buvo matyt kitas, nors ir nėjo pažiūrėt shared failų, o ant kito aplamai nebuvo matyt. Išjungius strict protection susitvarkė:)

Siūlyčiau išbandyti http://windows.microsoft.com/lt-LT/windows/products/security-essentials

Gal ir ne mano reikalas, bet siulau sito slamsto zmonem nesiulyti. Nebent sazines neturi. Ir cia biski nuo temos nukrypom...

  • Philips Fizz|Motorola d460|Motorola Flare|Philips Diga|Ericsson GA628|Nokia 5110|Nokia 6130|Nokia 3310&3315|Sagem MC 922|Samsung SGH-C100|Samsung X640|Nokia 1650|Nokia 3600S|Nokia X6 8GB|iPhone 3G|Nokia 6500C|iPhone 4S|Nokia 3310 Dual

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +180/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 11, 2012, 09:17 »
Jei vadovaujiesi senais steriotipais tada taip, tai yra totalus šlamštas ;) Bet kitokiems kaip Tu.
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: dviejų laptopų sujungimas per routerį
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 11, 2012, 21:55 »
Nėra geros, nėra blogos antivirusinės - aš laimiu :)
  • SGS2