Pranešimai ir apklausos > Aš noriu...

Dėl forumo populiarinimo.

(1/4) > >>

k000:
Sveiki mielieji šio forumo kolegos! Na manau atėjo laikas pasireikšti ir man ir parašyti tai kas jau senai turėjo būt įgyvendinta... Pradėsiu nuo to,kad man asmeniškai atsibodo prisijungus matyti tuos pačius narius naršančius ir vos kelias naujas temas.. Na chebra gal vieną kartą parodom ko vertas yra šis forumas?
Turbūt dabar turėtu iškilt klausimas kas aš toks per viena,kad kažko prašau iš šio forumo narių ir ką galiu pateikt šiam forumui? Aš turbūt būsiu tas žmogus iš nedaugelio kuris nori prikelt antram gyvenimui šį forumą..
Ką aš siūlau?
Siūlau Ponui CRONUS apmąstyti dizaino keitimą. Pats neesu susijęs ir nemoku programuoti,tačiau manau gražiai paprašius bent vienas forumo dalyvis turėtu tikrai mokėti,o galbūt ir pats Svetainės savininkas galės tuo užsiimti. Kitas mano siūlymas būtu Telefonų aprašymai,nes kiek matau čia yra ir ''nestandartinių'' telefonų modelių savininkų kurie galėtu padaryti bent jau trumpas apžvalgas forume,nes manau taip būtu galima sulaukti didesnio lankomumo,Dar viena mintis būtu,susimeti po keletą litų kas gali ir padaryt koki Konkursą ir padovanoti ką nors gražaus nupirkus.Dar galėtume bent viena diena užsidėti ant savo ''skype'' užrašą su šio forumo adresų,kad atkreipti žmonių dėmesį
Ką galiu aš?Aš galiu kažkiek ,,Pareklamuoti'' šį forumą,padaryti keletą apžvalgų tokių telefonų kaip Nokia8850,Ericsson seno liečiamu ekranu,Linuxinės Motorolos ir panašiai,Galiu kažkiek kaip ir sakiau GALBŪT paremti keleta litų.
PabaigaiŽmones nebūkim mažos mergaitės ir vienykimės dėl šio forumo gyvavimo,nes matau čia jau miręs reikalas.. Kas turi kokių minčių ir ką pasakyt išsakot savo nuomonę apačioje.
P.s Kas už ir norėtu prisijungti? :)


sernas19:
gal jau ir laikas kaska atnaujit :) bet idomu kaip kiti  ar kiti sutiktu su tavo nuomone

smiriukas:
Senai jau laikas, seniau irgi bandyta kažkas buvo daryt dėl populiarinimo, bet nelabai kas gavosi. Na gal šį kart pajudės reikalai.

CRONUS:
Galiu pradžiuginti, kad darbai vyksta. Visų pirma bus atnaujintas forumas iki SMF 2.x (esnyper dabar tuo kaip tik užsiima ir, tikiuosi, dar šį mėnesį jau turėsime naują), o tada bus rimtai perdaromas pats puslapis (tuo pačiu, manau, ir dizainas bent minimaliai keisis).

P.S. Gal yra kas moka bent kiek gaminti Drupal modulius ir galėtų bent kiek pamokyt? Tutorialų skaitymas ir info kaip ką padaryt ieškojimas gali trukt labai ilgai.

tadasas99:
 o jei padaryt kaip plm forume, surengt kelis konkursus, prizai nebutinai dualcore androidai, kad ir maikute i tema, nesvarbu ka laimet, smagu laimet, per facebooka pasireklamint, ir naujoku antpludis, sakysit viskas kainuoja, ok, padarykit kokius 2 konkursus for free, paskui viena pvz tik vip'ams, is ju bus lt ant prizu, o ir forumas gal atsigaus is merdejimo stadijos!
 toki konkursa galeciau pats pareklamint tam paciam plm forume, o ten jie prizuz kaip ziurkes blizgucius vaikosi! ;D

 seip mobiles.lt as vertinu del gana kvelifikuotu atsakymu ir patarimu, buru gaila ji prarast!

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją