mobiles.lt

Autorius Tema: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?  (Skaityta 4121 kartus)

Neprisijungęs spcx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 117 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus spcx
Spcx
Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Įrašytas: Gruodžio 18, 2005, 15:17 »
Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?

  • Viskas smartfonams :D

Neprisijungęs donciux5

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 83 | Karma: +1/-6 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus donciux5
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodžio 18, 2005, 15:23 »
qd neturi 9integruotos radijos, bet su juo patogiau kalbeti, nes pirmajame n-gage buvo nepatogiai ideti mikrofonai, taj wat...o siaip abieju symbian versija tokia pati (jei gerai atsimenu)...beje dar qd modelyje atminties korteliu idejimas yra pro sona, o pirmame n-gage po akumu...
« Paskutinį kartą keitė: Gruodžio 18, 2005, 15:25 sukūrė donciux5 »

Neprisijungęs spcx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 117 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus spcx
Spcx
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 18, 2005, 15:24 »
gsmarenoj paziurejau kad qd netraukia mp3

  • Viskas smartfonams :D

Neprisijungęs donciux5

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 83 | Karma: +1/-6 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus donciux5
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 18, 2005, 15:26 »
kad eitu mp3 tereikia atsisiusti mp3 playeri, cia juk smartfonas, jame viska galima... ;)

Neprisijungęs osiris_nr1

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +0/-4 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osiris_nr1
Nokia N-gage QD
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 09, 2006, 15:43 »
galiu pasakyt kad man asmeniskai senasis n-gage labiau patiko nes zymiai svaresne ir geresne garso kokybe kalbant apie mp3 tik beda ta kad batarke mazai laiko, norint isimti mmc reikia isjungti telefona ir isimti batarke bei kalbeti nepatogu ir ziuri visi kaip i nesveika :)
Nokia N-gage QD MMC 256mb

Neprisijungęs europietis

Naujokas
*
Įrašai: 42 | Karma: +2/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus europietis
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 15, 2006, 12:51 »
Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
Senasis N-gage 10x geresnis. vienintelis jo trukumas kad snekedamas tel zmonem tik juoka sukeli  ;D . o Siaip uz QD visa galva auksciau

Neprisijungęs nerwaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 145 | Karma: +9/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nerwaz
CX75
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 15, 2006, 16:07 »

Neprisijungęs DVD

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-3
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus DVD
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 15, 2006, 23:09 »
Pagal aprasyma supratau kad galima pasijungtoi Nokia N gage prie kompiuterio bet tik del vaizdo nes negalima is tel ar i ji persiusti duomenu :) Jei klaidingai supratau pataisykite :)

Neprisijungęs nerwaz

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 145 | Karma: +9/-2 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nerwaz
CX75
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 16, 2006, 11:37 »
Gali persiust viska ka tik sirdis geidzia ;D

Neprisijungęs DVD

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-3
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus DVD
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 16, 2006, 16:20 »
O koks kabelis tinka Nokia N gage QD ? :)

Neprisijungęs europietis

Naujokas
*
Įrašai: 42 | Karma: +2/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus europietis
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasario 17, 2006, 18:08 »
O koks kabelis tinka Nokia N gage QD ? :)
Joks. QD nebet per blutach prie konpo prijunksi

Neprisijungęs DVD

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-3
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus DVD
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasario 17, 2006, 18:58 »
yra kabelis tik nezinau kaip vadinasi pansiai jis dedasi po akumuliatorium :) paziurek atidziau

Neprisijungęs Core666

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +1/-4
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Core666
Ats.: Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
« Atsakymas #12 Įrašytas: Balandžio 18, 2006, 10:13 »
Kuom skirasi n-gage nuo n-gage QD ?
Senasis N-gage 10x geresnis. vienintelis jo trukumas kad snekedamas tel zmonem tik juoka sukeli  ;D . o Siaip uz QD visa galva auksciau

oi durneli..QD Simbianas isdirbtas geriau ne paprastam ir jis stabiliau veikia.Antra akumas  geresnis,trecia mazesnis ir galima keist kortas neisjungiant akumo as turiu abu sios modelius ir galiu drasei sakyt kad qd geresnis
Dar cia girdejau kazkas nusipezdejo kad i qd max mmc 256mb nesvakit pas mane dbr  su 512 mb veikia puikei.
paprasto nebent pranasumas ikad yra imontuotas mp3 grotuvas ir dar radio nors man to radio nefig nereikia